Domovská stránka > J > Jak Najít Mac Adresu Iphone?

Jak najít MAC adresu iPhone?

Zjištění MAC adresy na iPhone nebo iPadu
  1. Na domovské obrazovce přejděte do Nastavení telefonu.
  2. Klepněte na Obecné.
  3. Klepněte na položku O telefonu.
  4. Zde se nachází Wi-Fi adresa, což je právě ta MAC adresa, kterou hledáte.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Můžete se také zeptat, jak zjistit kde se nachazi iphone?

Zjištění polohy zařízení

V aplikaci Najít iPhone na webu iCloud.com klikněte na Všechna zařízení. Vyberte zařízení, které chcete nalézt. Název zařízení se zobrazí uprostřed panelu nástrojů. Pokud lze zjistit polohu zařízení: Objeví se na mapě a vy uvidíte, kde je.
Jak najít Ignorovane zařízení iPhone?
Spárování Bluetooth doplňku zrušíte tak, že klepnete na Nastavení > Bluetooth, najdete zařízení, jehož spárování chcete zrušit, klepnete na tlačítko informací a potom na Ignorovat zařízení. Tím doplněk odstraníte ze seznamu dostupných Bluetooth zařízení.

A další otázka, jak najít iphone z jineho iphonu?

Chcete-li své zařízení najít, přihlaste se na webu iCloud.com/find. Nebo použijte aplikaci Najít na jiném zařízení Apple, které vlastníte. Pokud se iPhone, iPad nebo iPod touch v seznamu zařízení neobjeví, funkce Najít pro něj nebyla zapnuta. Ale stále můžete ochránit svůj účet, i když jste nezapnuli funkci Najít.
A co je to mac adresa?
MAC adresa je unikátní identifikátor síťového adaptéru a u připojení je často používána pro autentizaci/autorizaci uživatele/zařízení, z toho důvodu je nutno ji umět zjistit pro nahlášení na naši technickou podporu.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Jak změnit MAC adresu na iphone?

Otevřete Nastavení a klepněte na Wi-Fi. Klepněte na název sítě, ke které jste připojeni. Pokud jste se k síti ještě nepřipojili, přejeďte prstem doleva po jejím názvu a klepněte na Více . Klepnutím zapněte nebo vypněte volbu Soukromá adresa.
Jak zjistit kde jsem se pohyboval iPhone?
Jak zobrazit informace o vaší poloze

V Nastavení tedy otevřeme kolonku Soukromí. Zde rozklikneme hned první možnost, a to Polohové služby. Nyní sjedeme dolů, kde klikneme na možnost Systémové služby. Po rozkliknutí tohoto menu opět sjedeme dolů a klikneme na možnost Významná místa.

Když to vezmeme v úvahu, jak zjistit poslední polohu telefonu iphone?

V nastavení najeďte na iCloud a pokud jste přihlášení, sjeďte dolů, až na Najít iPhone (Find My iPhone). Ujistěte se, jestli je tam - Zapnuto (ON). Teď klikněte na Najít iPhone (Find My iPhone) a uvidíte - Odeslat poslední polohu (Send Last Location).
Někdo se také může ptát, jak sledovat polohu iphone?
Na aktuální a poslední známou polohu vašich zařízení se můžete podívat v aplikaci Najít. Klepněte na panel Zařízení v dolní části obrazovky a potom na název zařízení, jehož polohu chcete zjistit. Je-li možné zařízení lokalizovat: Předmět se objeví na mapě, takže hned uvidíte, kde právě je.

Pokud jde o toto, jak vratit ignorovane zarizeni iphone?

Zrušení spárování zařízení přes Bluetooth

Přejděte do Nastavení > Bluetooth, klepněte na informační tlačítko u názvu zařízení a potom na volbu Ignorovat. Pokud nevidíte seznam zařízení, ujistěte se, že je funkce Bluetooth zapnuta.

By Marlee

Similar articles

Jak zjistit MAC adresu routeru? :: Co je konfigurace systému Windows?
Užitečné odkazy