Domovská stránka > J > Jak Opravit Průzkumník Windows?

Jak opravit Průzkumník Windows?

Jestliže program najde chyby, pak vás Windows vyzvou k vložení instalačního CD a nahradí poškozené soubory novými. Další příčinou špatně fungujícího průzkumníka mohou být viry. Proto zkontrolujte disk svým antivirovým programem nebo vyzkoušejte bezplatný internetový skener, například Eset online skener (www.eset.com/…

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

Někdo se také může ptát, jak se otevírá soubor?

Zobrazení souboru
  1. Přejděte na adresu drive.google.com.
  2. Pomocí svého uživatelského jména a hesla se přihlaste k účtu Google.
  3. Dvakrát klikněte na soubor.
  4. Pokud otevíráte dokument, tabulku, prezentaci, formulář nebo nákres Google, otevře se v příslušné aplikaci.
Jak zjistit naposledy otevřené soubory?
Pokud chcete zobrazit nedávnou použité soubory a také aktivity v MS Windows, můžete zvolit tuto cestu: Vyhledávací pole (lupa) → Spravovat časovou osu: Na časové ose uvidíte nejen naposledy otevřené soubory, ale také naposledy použité aplikace: Z tohoto zobrazení vyskočíte jednoduše klávesou ESC.

Můžete se také zeptat, jak otevřít dokument ve wordu?

Pokud vám jde pouze o otevření a podívání se, tak opravdu nejjednodušší cesta je využít právě Google Docs – dostupné ve zdarma použitelné podobě se zdarma dostupným účtem u Gmailu. Právě Gmail vám pak snadno umožní jakýkoliv ze souborů z Microsoft Office přímo otevřít.
A další otázka, kde je v pc správce souborů?
S nástupem operačních systémů s grafickým uživatelským rozhraním se staly správci souborů jejich standardní součástí. Microsoft Windows obsahuje aplikaci Průzkumník (Windows Explorer), v starších verzích Správce souborů (File Manager). Na počítačích Apple se systémem macOS se správce nazývá Finder.

Související článek

Kolik GB má Windows 11?

K dispozici jsou 4 gigabajty.

Lidé se také ptají, jak vypnout správce?

Pokud se vám „zasekne" nějaký program, který nepůjde zavřít, pak stačí ve správci úloh jediné. Klikněte na něm pravým tlačítkem myši a zvolte Ukončit úlohu.
Jak změnit nadpis souborů?
Klikněte na dotčený soubor pravým tlačítkem myši a vyberte volbu Vlastnosti. Přepněte se na kartu Podrobnosti. Zde se nacházejí uložená metadata. Kliknutím na příslušný řádek je můžete začít měnit.

Následně, jak odepnout složku z rychlého přístupu?

Klikněte na zvolenou složku v Průzkumníku pravým tlačítkem myši a z kontextové nabídky zvolte možnost »Připnout k Rychlému přístupu«, nebo naopak »Odepnout z Rychlého přístupu«.
Pokud jde o toto, jak vypnout poslední soubory?
Jak zmazat historii Průzkumníka souborů

V horním menu klikněte na »Soubor | Změnit možnosti složky a hledání«. Otevře se okno s názvem Možnosti složky. Na kartě Obecné v části nazvané Ochrana osobních údajů, klikněte na tlačítko »Vymazat«. Tímto jste vymazali seznamy častých složek a posledních souborů.

A další otázka, jak připnout složku na lištu?

Připnutí aplikací na hlavní panel

Vyberte Další > Připnout na hlavní panel. Pokud je aplikace už otevřená na ploše, stiskněte a podržte ikonu aplikace na hlavním panelu (nebo na něj klikněte pravým tlačítkem) a pak vyberte Připnout na hlavní panel.

By Benedick Musetti

Similar articles

Jakou SIM do iPhone? :: Jak zobrazit v Průzkumníku?
Užitečné odkazy