Domovská stránka > J > Jak Udělat Screenshot Obrazovky Na Pc?

Jak udělat screenshot obrazovky na PC?

Stiskněte na klávesnici klávesu PrintScreen (Prt Sc nebo Prt Scr). Jste-li na notebooku, může být nutné stisknout kombinaci kláves Fn+Prt Scr. Tato kombinace vyfotí, co máte momentálně na obrazovce a uloží do paměti (tzv. schránky).

Přečtěte si více

Související článek

Jak si udělat iOS 14?

Nainstalovat ji může každý. Pokud budete postupovat podle pokynů, můžete si stáhnout konfigurační profil. Nastavení lze použít k instalaci staženého konfiguračního profilu. Poté je třeba telefon obnovit.

Kam se ukládá Print Screen Windows 10?

Víte, že Windows 10 umí screenshoty ukládat přímo do složky? Ale není to moc dotažené do konce. Stačí použít Win + Print Screen a screenshot se objeví ve složce Pictures/Screenshots neboli Obrázky/Snímky obrazovky. Samotné Print Screen stále ukládá do Schránky (clipboardu).
Když to vezmeme v úvahu, jak udělat snímek obrazovky?
Pořízení snímku obrazovky

Stiskněte současně vypínač a tlačítko snížení hlasitosti. Pokud to nefunguje, podržte na několik sekund vypínač. Poté klepněte na Snímek obrazovky.

Pokud jde o toto, jak se dělá screen na xiaomi?

snímek obrazovky by mělo být možné udělat současným stiskem tlačítek pro snížení hlasitosti + zapnutí telefopnu.
A jak udělat výřez z obrazovky?
Používání nástroje Výstřižky, když máte myš a klávesnici:
  1. Stiskněte klávesu s logem Windows + Shift + S. Zatímco budete vybírat oblast výstřižku, plocha ztmavne.
  2. Obdélníkový režim je vybraný ve výchozím nastavení.
  3. Snímek obrazovky se automaticky zkopíruje do schránky.

Související článek

Jak udělat defragmentaci disku?

Nabídka Start se nachází v levém dolním rohu obrazovky. Klepněte na disk. Vlastnosti naleznete v rozevíracím poli. Tlačítko Defragmentace najdete na kartě Nástroje.

Následně, jak udělat screenshot na hp?

Nejjednodušší cestou je stisk klávesy s označení Prt sc, Print Screen (na různých klávesnicích může být mírná odchylka v nápisu, ale vždy byste ji měli poznat). Někdy může být vyžadována kombinace s funkční klávesou Fn.
A jak udělat print screen jedné obrazovky?
Stiskněte kombinaci kláves CTRL + PRTSCN. Celá obrazovka zešedne včetně otevřené nabídky. Vyberte Režimnebo v dřívějších verzích Windows vyberte šipku vedle tlačítka Nový. Vyberte druh odsátí a potom vyberte oblast snímku obrazovky, kterou chcete zachytit.

Kam se uloží záznam obrazovky?

Uložit záznam můžete dvěma způsoby.
  1. Otevřete si herní panel klávesovou zkratkou Win + G, kde v Galerii vidíte všechny záznamy videí a obrázků. Můžete je otevírat, odstraňovat nebo sdílet.
  2. V průzkumníku Windows 10 si otevřete cestu Tento počítač – Users – konkrétní uživatel – Videa a zde najdete složku Zachycení.
A kam se uloží nahrávání obrazovky?
Pokud chcete najít herní klipy a snímky obrazovky, vyberte Start > Nastavení > Hraní > Zachycení a potom v části Umístění zachycení vyberte Otevřít složku.

Lidé se také ptají, jak se dělá print screen na notebooku?

Snadno, stačí stisknout klávesu s výmluvným názvem Printscreen, někdy také označenou zkratkou PrtScr nebo Prt Sc. Pozor, u některých notebooků bude potřeba využít kombinaci kláves v podobě Fn + PrtScr. Poznáte to většinou tak, že je zkratka PrtScr napsána malým písmem.

By Emmie Corsaut

Similar articles

Jak udělat screenshot na Samsungu A52s? :: Co to je klíč zabezpečení sítě?
Užitečné odkazy