Domovská stránka > J > Jak Se Dělá Screenshot Obrazovky Na Notebooku?

Jak se dělá screenshot obrazovky na notebooku?

Nejjednodušším způsobem je vytvořit screenshot (printscreen) celé obrazovky. Stačí na klávesnici najít tlačítko PrintScrn. Často se nachází nad šipkami (v případě klasické klávesnice), nebo někde v pravé horní části klávesnice v případě notebooku. Tlačítko PrintScrn stiskněte, i když se na první pohled nic nestane.

Přečtěte si více

Související článek

Co dělá chladič?

Má to svůj smysl. Účelem chladiče je co nejúčinněji chladit chladicí kapalinu, která se pak vrací do bloku motoru, kde se ohřívá. hliník, měď a železo jsou některé z materiálů, z nichž se chladiče skládají. Kapalinou je obvykle voda nebo olej.

A další otázka, kam se ukládá print screen?

Stačí použít Win + Print Screen a screenshot se objeví ve složce Pictures/Screenshots neboli Obrázky/Snímky obrazovky. Samotné Print Screen stále ukládá do Schránky (clipboardu).
Jak udělat Print Screen na iphone?
Pořízení snímku obrazovky na iPhonu
  1. Stiskněte současně boční tlačítko a tlačítko zvýšení hlasitosti.
  2. Rychle obě tlačítka uvolněte.
  3. Po pořízení snímku obrazovky se v levém dolním rohu obrazovky na chvilku objeví jeho miniatura. Klepnutím na miniaturu snímek obrazovky otevřete, přejetím prstem doleva miniaturu zavřete.

Jak vložit okno do Wordu?

Klikněte v dokumentu na místo, kam chcete přidat snímek obrazovky. V Excelu, Outlooku a Wordu: Na kartě Vložení klikněte ve skupině Ilustrace na Snímek obrazovky. V PowerPointu: Na kartě Vložení klikněte ve skupině Obrázky na Snímek obrazovky. Zobrazí se galerie Dostupná okna se všemi aktuálně otevřenými okny.
Jak zapnout Výstřižky?
Jmenuje se Výstřižky a spustíte jej jednoduše vyhledáním v nabídce Start. Ze všeho nejdříve klepněte v jeho liště na tlačítko Režim. Rozbalí se nabídka, ve které si vyberete jednu z možností popisující, co vlastně chcete zachytit: Výstřižek volného tvaru.

Související článek

Co dělá klávesa F4?

Klávesa F4 je jedinou z prvních pěti funkčních kláves, která dnes nemá obecný význam. Lze ji použít k zavření aktivního okna.

Lidé se také ptají, jak udělat výstřižek z pdf?

Zkopírování oblasti PDF (Pouze aplikace Reader DC, nikoli v prohlížeči)
  1. Vyberte možnost Úpravy > Pořídit snímek.
  2. Kolem oblasti, kterou chcete zkopírovat, přetáhněte obdélník a poté uvolněte tlačítko myši.
  3. Stisknutím klávesy Esc ukončete režim Snímek.
Navíc, jak otevřít výstřižky?
I když Microsoft integroval do Windows 10 nový nástroj Výstřižek a skica pro vytváření snímků obrazovky, který můžete rychle otevřít prostřednictvím „Centra akcí" nebo pomocí kombinace kláves [Windows] + [Shift] + [S], mnoho uživatelů stále nedá dopustit na jednoduchou aplikaci Výstřižky.

Jak udělat snímek obrazovky na Windows 7?

Jak pořídit printscreen ve Windows? Na klávesnici máte tlačítko s nápisem Print Screen, případně PrtScr. Jeho stiskem dojde k uložení obsahu monitoru/ů do systémové schránky, poté je nutné tento obsah ještě vložit (přes Ctrl+V) do grafického editoru (například Malování) a uložit.
Když to vezmeme v úvahu, jak udělat screen na redmi?
Jak udělat snímek obrazovky (screenshot)?

Stiskněte současně tlačítko pro snížení hlasitosti a tlačítko pro zapnutí/vypnutí telefonu.

A další otázka, jak udělat screenshot celé stránky android?

Po výběru požadované části webové stránky, kterou chcete zachytit, klepněte vpravo dole na fajfku. Poté se otevře editor, ve kterém můžete screenshot ještě upravit. Nakonec stiskněte vpravo nahoře na tlačítko „Další„.

By Dodwell

Similar articles

  • Co dělá Ctrl Alt?

    Lze říci, že při použití této klávesové zkratky dojde k přerušení probíhající operace. Během okamžiku před spuštěním počítače (před spuštěním operačního systému) nebo v systémech DOS, Windows 3.0 a raných verzích Windows nebo OS/2 se tímto způsobem restartuje počítač.

  • Jak zapnout klávesnici na notebooku HP?

    Pokud má váš notebook podsvícenou klávesnici, můžete ji zapnout nebo vypnout stisknutím klávesy F5 nebo F4. Může být nutné současně stisknout funkční klávesu.

  • Co delat kdyz si iPhone dělá co chce?

    Ujistěte se, že je obrazovka čistá, bez nečistot nebo kapek vody, a pokud je obrazovka příliš citlivá, restartujte zařízení. Kryty a chrániče obrazovky by měly být odstraněny.

  • Jak se dělá grafika?

    K tvorbě grafiky nemusíte používat žádný program. Existují online editory, které vytvářejí jednoduchou grafiku. Jedním z nejlepších způsobů, jak vytvořit jednoduchou grafiku, je aplikace Canva. Základní verze aplikace Canva je zdarma.

  • Jak skenovat na notebooku?
  • Co dělá SSD disk?
  • Co dělá adware?
  • Co dělá ping?
Jak se na klávesnici píše křížek? :: Jak napsat symboly na Macu?
Užitečné odkazy