Domovská stránka > C > Co Znamená Program Files?

Co znamená Program Files?

Program Files nebo Program Files (x86)?

Ono je defacto jedno kde je určitý program nainstalovaný (může to být v podstatě kdekoli = v libovolné složce, dokonce na jiném oddíle/disku). Ale pro přehlednost se obvykle (na 64bit OS) instalují 64bit programy do "C:\Program Files" a 32bit programy do "C:\Program Files (x86)".

Přečtěte si více

Související článek

Co znamená povolit cookies?

Propojují uživatele webu se sociálními sítěmi. Soubory cookie pomáhají přizpůsobit reklamu. Aby je webové stránky mohly používat, musí uživatel s jejich použitím souhlasit. Pracují na stránkách jednotlivých návštěvníků.

Když to vezmeme v úvahu, jak stáhnout zdarma?

Ulož to je tu přímo pro vás. Uložto je naprosto otevřená služba ke sdílení, ukládání i stahování souborů a najdete tam desítky tisíc filmů, seriálů, her, mp3 hudby nebo e-knih. To všechno úplně zadarmo a nemusíte se ani registrovat. Prostě si najdete soubor, který si chcete stáhnout, a stahujete.
Kde stahovat filmy ve vysoké kvalitě?
Sledovat filmy HD online bez stahování
  • Ulozto_cz – Stahuj zdarma filmy, seriály, mp3 i knihy bez registrace 2022.
  • Ulož to CZ – Stahuj mp3 hudbu zdarma bez registrace 2022.
  • Stahuj mp3 zdarma – písničky ke stažení bez registrace 2022.
  • FastShare CZ stahování zdarma – filmy, seriály i hudba 2022.

Jak zjistit co mám v PC za zdroj?

Re: Jak zjistim typ zdroje? Přesně tak, jen sundáš bočnici a měla by být vidět samolepka kde je uveden název a parametry zdroje.
Jak zjistit HW v notebooku?
Mezi nejznámější utility k identifikaci hardware patří:
  1. HWiNFO - zdarma.
  2. AIDA64 - zdarma k 30 dennímu vyzkoušení
  3. Sandra - placené

Související článek

Co znamená řazení u vypínače?

Řazení je technický elektrotechnický termín, který definuje vnitřní uspořádání strojního zařízení spínače. Případně se tím rozumí provedení kontaktů. Pro každou posloupnost v elektrickém obvodu existuje specifické použití.

A další otázka, jak zjistím co mám v pc za procesor?

Stisknutím kombinace kláves CTRL + SHIFT + ESC otevřete Správce úloh. Vyberte kartu výkon a podívejte se, kolik jader a logických procesorů váš počítač používá.
A jak otevřít google play?
Přejděte do nabídky »Nastavení | Aplikace | Všechny aplikace« a na seznamu vyhledejte »Obchod Google Play«. Klepněte na tuto položku a následně použijte tlačítko »Vynutit ukončení«. Při dalším spuštění by již aplikace Obchod Play měla opět fungovat správně.

Jak vrátit do telefonu Obchod Play?

Jak obnovit smazaný Obchod Play? Pokud jste Obchod Google Play ze svého telefonu trvale odstranili, navštivte stránku APKMirror a stáhněte si soubor APK s nejnovější verzí Obchodu Google Play. Potom stačí jednoduše spustit instalaci programu.
Navíc, jak nastavit google play?
OK.
  1. Na telefonu či tabletu Android otevřete aplikaci Obchod Google Play .
  2. Klepněte na nabídku. Nastavení.
  3. Klepněte na Verze Obchodu Play. Aplikace se aktualizuje nebo zobrazí oznámení o tom, že je vaše verze aktuální.

Jak obnovit vymazané aplikace?

Chcete-li filtrovat mé nedávno smazané aplikace, klepněte na Name v pravém horním rohu. Klepněte Recently Added. Tím budou filtrovány naposledy smazané aplikace spojené s vaším účtem Google. Chcete-li aplikaci přidat zpět do zařízení, klepněte na pole napravo od ní a klepněte na ikonu stahování v pravém horním rohu.

By Sarson

Similar articles

  • Co to znamená x64?

    x64 je termín, který označuje 64bitové procesory. Pojem bit znamená buď 1, nebo 0. Počet bitů je počet jedniček a nul, které může počítačový procesor použít ke komunikaci instrukcí a přiřazení adres paměti.

  • Co znamená zkratka CTRL F?

    V jednoduchém průzkumu zjistili, že 90 % uživatelů nezná klávesovou zkratku, která se používá k vyhledávání informací na stránce v mnoha různých aplikacích, a to i v různých operačních systémech.

  • Co to znamená BIM?

    Building Information Modeling nebo také Building Information Management je zkratka anglického termínu. Do češtiny se obvykle překládá jako Informační modelování budov. Takzvané digitální dvojče budovy vzniká v procesu spolupráce specialistů.

  • Co znamená zkratka cis?

    Lidé, jejichž pohlavní identita odpovídá pohlaví, které jim bylo přiděleno při narození, se označují jako cisgender. Není to totéž co termín trans.

  • Co to znamená CSS?
  • Co znamená znacka NFC?
  • Co znamená NFC u Huawei?
  • Co znamená SPF 50?
Jak zaostřit video? :: Jak najít umístění aplikace?
Užitečné odkazy