Domovská stránka > K > Kde Najit Telefon?

Kde najit telefon?

Vzdálené vyhledání, uzamknutí nebo vymazání
  1. Přejděte na adresu android.com/find a přihlaste se k účtu Google. Pokud máte více telefonů, v horní části obrazovky vyberte požadovaný telefon.
  2. Ve ztraceném telefonu se zobrazí oznámení.
  3. Na mapě uvidíte, kde se telefon nachází.
  4. Určete, co chcete udělat.

Přečtěte si více

Související článek

Jak najít ovladače?

Ovládací panely obsahují správce zařízení. Ve Správci zařízení klikněte pravým tlačítkem myši na zařízení a z místní nabídky vyberte možnost Vlastnosti. V rozevíracím seznamu vyberte ID hardwaru.

Jak najít telefon zdarma?

Find My Device je služba, kterou zdarma nabízí přímo Google a má ji téměř každý telefon s Androidem. Při hledání vám pomůže internet a GPS. Pokud GPS v telefonu nemáte zapnutou, můžete jej alespoň prozvonit nebo uzamknout heslem na dálku a poctivému nálezci poslat zprávu s kontaktními údaji.
A další otázka, jak najít telefon bez internetu?
Jak najít telefon, když je vypnutý, nebo bez internetu? Android i iOS jednou za čas odesílají na vzdálené servery informaci o své poloze. Pokud jste si tuto funkci nevypnuli, můžete se v aplikacích Hledat (iPhone a iOS) a Najít moje zařízení (Android) zobrazit poslední známou polohu.

Co dělat když mi nejde odinstalovat aplikace?

Vyberte Programy > Programy a funkce. Program, který chcete odebrat, stiskněte a podržte (nebo na něj klikněte pravým tlačítkem) a vyberte Odinstalovat nebo Odinstalovat nebozměnit. Pak postupujte podle pokynů na obrazovce.
Jak odstranit aplikace?
Smazání nainstalovaných aplikací
  1. Otevřete aplikaci Obchod Google Play .
  2. Vpravo nahoře klepněte na ikonu profilu.
  3. Klepněte na Spravovat aplikace a zařízení Spravovat.
  4. Klepněte na název aplikace, kterou chcete smazat.
  5. Klepněte na Odinstalovat.

Související článek

Co dělat když telefon funguje ale nic se nezobrazuje?

Telefon s černým displejem se na slunci mnohem více zahřívá. Přesuňte jej do stínu. Zařízení může opět fungovat, jakmile se trochu ochladí. Po několika minutách zkontrolujte, zda se displej opět rozsvítil.

Jak zjistit polohu cizího telefonu?

Stačí do vyhledávače Google napsat „najít telefon" (případně jít přímo na stránku Najdi moje zařízení) a zobrazí se vám aplikace, v níž můžete zvolit libovolné zařízení propojené s vaším Google účtem a jeho polohu.
Jak najít svůj vybitý mobil?
Google hledání telefonu můžeš zahájit třeba tím, že se podíváš na stránku Najdi telefon Google, kde se ti zobrazí seznam všech zařízení spárovaných s tvým Google účtem. Zde máš pak po výběru zařízení možnost najít telefon Android či iOS a uzamknout jej na dálku, případně smazat všechna data z něj.

A jak zjistit poslední polohu telefonu?

Jak najít mobil s Androidem

Přihlaste se na PC ke svému Google účtu. Správce zařízení by Vám měl ihned zobrazit polohu Vašeho telefonu na Google maps. Když jej rozkliknete, zobrazí se vám další možnosti:prozvonit, poslat SMS, zablokovat telefon nebo na dálku vymazat informace a data.
A jak najít vypnutý telefon google?
Jak najít vypnutý telefon v systému Android

Chcete-li najít vypnuté zařízení Android, můžete použít službu Mapy Google a v extrémních případech se obrátit na operátora nebo donucovací orgány.

Jak zjistit kdo mi volal podle čísla zdarma?

Najít telefonní číslo majitele je možné přes tyto webové stránky:
  1. www.kdomivolal.cz.
  2. www.kdomivolal.eu.
  3. www.muzutozvednout.cz.
  4. www.vyhledatcislo.cz.

By Hardden Wragge

Similar articles

Jak najít umístění aplikace? :: Jak kontaktovat majitele domény?
Užitečné odkazy