Domovská stránka > P > Proč Nefunguje Výstřižek Obrazovky?

Proč nefunguje výstřižek obrazovky?

Klikněte pravým tlačítkem myši na výběr a zvolte Odeslat OneNote. Pokud máte desktopovou verzi OneNote, například OneNote 20, můžete mít ikonu OneNote na hlavním panelu Windows systému. To, co ikona dělá, můžete změnit nastavením výchozí možnosti pro výřez obrazovky.

Přečtěte si více

Související článek

Proč mi nejde stahovat aplikace z App Store?

Pokud máte silné wi-fi nebo mobilní datové připojení, je třeba si dát pozor na několik věcí.

Jak udělat screenshot na BlackBerry?

BlackBerry: Stiskněte zároveň klávesy pro zvýšení a snížení hlasitosti.
Pokud jde o toto, jak se dělá screen na xiaomi?
Jak udělat snímek obrazovky (screenshot)?
  1. Stiskněte současně tlačítko pro snížení hlasitosti a tlačítko pro zapnutí/vypnutí telefonu.
  2. Měl by se ozvat zvuk a animace, během které se v pravém horním rohu ukáže zmenšený náhled snímku.

Kde je tlačítko Print Screen na notebooku?

Screenshot celé obrazovky

Stačí na klávesnici najít tlačítko PrintScrn. Často se nachází nad šipkami (v případě klasické klávesnice), nebo někde v pravé horní části klávesnice v případě notebooku. Tlačítko PrintScrn stiskněte, i když se na první pohled nic nestane.
Lidé se také ptají, jak si vyfotit obrazovku na mobilu?
Kombinace tlačítek

Stejně jako u většiny chytrých telefonů se systémem Android se při pořizování snímku obrazovky na telefonu Samsung kombinuje stisk zapínacího tlačítka s tlačítkem zeslabení hlasitosti. Tlačítka stačí držet po dobu jedné sekundy, jinak můžete vyvolat vypnutí zařízení či úplně ztišení hlasitosti.

Související článek

Proč se mi nezobrazuje flash disk?

Po otevření okna Správa počítače vyberte v nabídce vlevo položku Úložiště / Správa disků. Disk, který není zobrazen, můžete vyhledat tak, že na něj kliknete pravým tlačítkem myši a vyberete možnost Importovat cizí disky.

Jak udělat Print Screen na iphone?

Pořízení snímku obrazovky na iPhonu
  1. Stiskněte současně boční tlačítko a tlačítko zvýšení hlasitosti.
  2. Rychle obě tlačítka uvolněte.
  3. Po pořízení snímku obrazovky se v levém dolním rohu obrazovky na chvilku objeví jeho miniatura. Klepnutím na miniaturu snímek obrazovky otevřete, přejetím prstem doleva miniaturu zavřete.
Někdo se také může ptát, jak udělat snímek obrazovky na huawei?
HUAWEI: Snímek obrazovky u mobilních telefonů Huawei uděláte opět jednoduchým dvojklikem. Stačí zároveň podržet tlačítko vypnutí (power) + tlačítko pro snížení hlasitosti (dolní).

Když to vezmeme v úvahu, jak vložit okno do wordu?

Klikněte v dokumentu na místo, kam chcete přidat snímek obrazovky. V Excelu, Outlooku a Wordu: Na kartě Vložení klikněte ve skupině Ilustrace na Snímek obrazovky. V PowerPointu: Na kartě Vložení klikněte ve skupině Obrázky na Snímek obrazovky. Zobrazí se galerie Dostupná okna se všemi aktuálně otevřenými okny.
Jak nastavit automatické ukládání Print Screen?
Abyste však sejmutou plochu nemuseli vkládat do nějakého editoru k dalšímu uložení, použijte klávesovou zkratku Windows + Print Screen. Automaticky se ve složce C:\Users\Jmeno Uzivatele \Pictures\Screenshots vytvoří soubor ve formátu PNG.

Jak udělat snímek obrazovky Mac?

Ať už vlastníte nejnovější verzi macOS, nebo kteroukoliv dřívější verzi operačního systému od společnosti Apple, zaručeně vám bude fungovat tlačítko Shift + Command + 3. Tato zkratka vám vytvoří snímek z celé obrazovky.

By Rettig Snith

Similar articles

Jak najít Program Files? :: Jak vypnout aplikace při startu?
Užitečné odkazy