Domovská stránka > J > Jak Zjistím Kdo Vlastní Doménu?

Jak zjistím kdo vlastní doménu?

Pokud hledáme majitele domény . CZ, podíváme se do centrálního registru českých domén na adrese www.nic.cz. Zde do vyhledávacího pole vložíme název domény (bez www), u níž chceme zjistit majitele. Zobrazí se nám výsledky vyhledávání v registru (WHOIS) a informace o doméně.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zjistím kde byl iPhone koupený?

Pokud je funkce Najít iPhone povolena, můžete pomocí sériového čísla zjistit přesný model, barvu, velikost úložiště, datum výroby, místo výroby zařízení a několik dalších informací.

Kdo má doménu?

Držitelem domény je vždy ta osoba nebo organizace, které je uvedena v databázi „továrny" (centrálního registru) a je vždy tvořena jménem, emailovou adresou a dalšími údaji. Toto je velmi důležité! Něco jiného je to, kdo se o doménu stará prostřednictvím svého účtu u registrátora.
Jak zjistit doménu wifi?
Ideální je použít program whois, který se vždy zeptá správné organizace. Po instalaci stačí napsat do příkazového řádku například whois igloonet.cz a okamžitě dostanete výpis z registru. Další možností je využití webových služeb, například webu whois.com.

A jak zjistit volnost domény?

Do jediného pole vepíšete všechny domény s koncovkami a aplikace domeny.cz ověří, zda jsou volné k registraci. Zadejte názvy domén včetně koncovek, každou na jeden řádek.
Pokud jde o toto, jak kontaktovat majitele domény?
Kontaktovat majitele můžete i korespondenčně. To však může být složité, pokud se jedná o zahraniční doménu, nebo cizince. V krajním případě se obraťte na registrátora domény. Jeho prostřednictvím se spojíte s majitelem.

Související článek

Kdo vlastní Xiaomi?

Beijing Roborock Technology Co.

Jak zjistit majitele domény EU?

CZ, otevřete si stránku www.nic.cz a tam do vyhledávacího políčka zadejte požadovanou doménu (např. webychytre.cz) a potvrďte klávesou Enter. Pokud doménu někdo vlastní, zobrazí se Vám informace o jejím majiteli.
Na koho je registrovaná doména?
Držitele českých domén lze zjistit v centrálním registru českých domén, který se nazývá CZNIC a je k dispozici na adrese nic.cz. Do vyhledávacího políčka si zadejte hledanou doménu a ve výsledku vyhledávání uvidíte kdo je držitel domény. Lze ho ještě rozkliknout a vidět podrobnější údaje.

Jak zjistit Fqdn?

Kde DNS najít
  1. otevřete nabídku Start – vyberte položku Hledat a zadejte heslo cmd.
  2. zobrazí se vám spuštění příkazového řádku, do kterého napíšete příkaz ipconfig/all.
  3. nyní se vám zobrazí kompletní výpis síťového nastavení vašeho počítače, ve kterém téměř na konci naleznete řádek DNS Servers.
Kdy byla Zaregistrovana doména?
Výsledkem vyhledání jsou souhrnné informace o doméně, ve kterých se dozvíme, kdy byla doména registrována – „Registrace od:", nebo kdy doména expiruje (datum, do kdy majitel domény musí zaplatit udržovací poplatek na další rok). V našem případě doména expiruje . Domény CZ je možné prodloužit až na 10 let.

Co je doména u wifi?

Internetová doména (doménové jméno) je v informatice označení jednoznačného jména (identifikátoru) počítače nebo počítačové sítě, které jsou připojené do Internetu.

By Ranit Ostrum

Similar articles

Kde najdu IMAP? :: Kde najdu Výstřižky?
Užitečné odkazy