Domovská stránka > J > Jak Vybrat Správný Díl Na Auto?

Jak vybrat správný díl na auto?

Výběr dílů na základě čísel odstraněných součástí

Pokud se jedná o součást namontovanou z výroby, obvykle má alespoň číslo, které mu přidělil výrobce automobilu. Protože většina komponent není vyrobena výrobci automobilů, ale jejich subdodavateli, je referenční číslo výrobce často vedle čísla výrobce vozidla.

Přečtěte si více

Související článek

Jak daleko dojede auto bez dobíjení?

Životnost alternátoru 150 až 250 tisíc kilometrů trvá přibližně sedm let. Podle některých mechaniků má životnost kratší.

Když to vezmeme v úvahu, jak ověřit vin zdarma?

Některé weby nabízejí základní informace po prověření VIN kódu zdarma:
  1. www.kontrolatachometru.cz (informace o ujeté vzdálenosti vozidla, web provozuje Ministerstvo dopravy ČR),
  2. www.vincheck.cz (kontrola VIN kódu i v databázích Policie ČR a SR, informace o počtu servisních prohlídek a majitelů ad.),
Někdo se také může ptát, co znamená zkratka oem?
OEM je obchodní termín, který se používá pro označení výrobku, který je prodáván pod značkou jiného výrobce. Velmi často se s tímto pojmem můžeme setkat např. u softwaru, jenž je dodávaný k počítačovým sestavám od konkrétní firmy.

Co je OEM Windows?

OEM verze systému Windows

Jde o zkratu produktu Original Equipment Manufactor, jejíž předklad mnohé prozrazuje. Primárním cílovým zákazníkem OEM verze jsou totiž výrobci počítačů, jež operační systém předinstalují na výpočetní techniku, kterou následně zakoupíte.
Kde najdu kód vybavy?
Dekóder výbav slouží na dekódování PR kódů označujících výbavu nebo převedení některých částí vozidla. Štítek s kódy se nachází na prví straně servisní knížky, přípandě je nalepený na karoserii v zavazadlovém prostoru vozidla pod kobercem. Návod na použití se nachází na stránce.

Související článek

Jak vybrat počítač all in one?

Při výběru počítače All In One je dobré zaměřit se nejprve na procesor. Čím vyšší výkon počítač má, tím více má. Účel a výkon procesoru jsou klasifikovány. Počítače All In One mají procesory z řady Intel Pentium/Celeron neboAMD Athlon/Ryzen 3.

Jak zjistit číslo karoserie?

VIN (Vehicle identification number – Identifikační číslo vozidla) je mezinárodně jednoznačný identifikátor motorových vozidel, zpravidla vyražený na štítku trvale připevněném ke karoserii vozu nebo vyražený do karosérie samotné.
Někdo se také může ptát, jak zjistit typ motoru dle vin?
Sedmnáctimístný VIN kód najdete v malém a velkém technickém průkazu vozidla, zároveň bývá vyražený na výrobním štítku uvnitř vozidla. Po zadání VIN do naší online databáze rychle a přehledně uvidíte technické údaje o vozidlu - rok výroby, typ motoru a další.

Pokud jde o toto, jak zjistit vybavu podle vin škoda?

Dekódování VIN Škoda on-line systémem AUTOTRACER

Dekódovat VIN kód vozu značky Škoda Auto jde jednoduše on-line na stránce www.zkontrolujsiauto.cz. Systém AUTOTRACER je největší databáze záznamů o ojetých vozech Škoda v ČR a obsahuje záznamy z více než 20 zemí.
Jak zjistit majitele vozidla podle VIN?
Vzhledem k přísným právním předpisům tykajícících se ochrany osobních údajů nelze dohledat žádné údaje o majiteli vozidla na základě SPZ ani VIN vozidla. Státní orgány a některé soukromé společnosti (např. pojišťovny) tuto možnost mají, ale bez souhlasu majitele vozidla nesmějí jeho osobní údaje nikomu předávat.

Navíc, jak zkontrolovat auto zdarma?

Jestliže si chcete ověřit nájezd vozidla před jeho nákupem, stačí, když využijete online aplikaci Ministerstva dopravy na adrese kontrolatachometru.cz. Po zadání VIN vozidla se dostanete na údaje zaznamenaných kilometrů zjištěné na stanicích technické kontroly a stanicích měření emisí. Aplikace je bezplatná.

By Sedlik

Similar articles

Co to je klíč WPA? :: Kde zjistit OEM číslo?
Užitečné odkazy