Domovská stránka > K > Kde Najdu Jaký Mám Ios?

Kde najdu jaký mám IOS?

Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

Pokud chcete zjistit, jakou verzi softwaru máte na zařízení nainstalovanou, přejděte do Nastavení > Obecné a klepněte na Informace.

Přečtěte si více

Související článek

Jaký formát pro Kindle?

Pro Amazon Kindle jsou podporovány formáty PDF, MOBI, AZW, DOC, HTML a TXT.

Následně, jak vyhledat neci iphone?

K nalezení ztraceného iPhonu, iPadu, iPodu touch, Apple Watch, Macu, sluchátek AirPods nebo podporovaného produktu Beats můžete také použít aplikaci Najít v zařízení vlastněném někým ve skupině Rodinného sdílení nebo se můžete ve webovém prohlížeči přihlásit do služby iCloud.com/find.
Jak lokalizovat iPhone?
Chcete-li své zařízení najít, přihlaste se na webu iCloud.com/find. Nebo použijte aplikaci Najít na jiném zařízení Apple, které vlastníte. Pokud se iPhone, iPad nebo iPod touch v seznamu zařízení neobjeví, funkce Najít pro něj nebyla zapnuta. Ale stále můžete ochránit svůj účet, i když jste nezapnuli funkci Najít.

A jak najít telefon apple?

Na „ztráty a nálezy" myslí i samotný Google, který nabízí „generickou" aplikaci pro vyhledání jakéhokoliv Androidu na dálku. Webová aplikace má název Najít moje zařízení. Odkaz ke službě naleznete zde. Všechna vaše zařízení jsou vedena v jednotném seznamu, až po výběru zařízení se vám telefon zobrazí na mapě.
Lidé se také ptají, jak sledovat jiny iphone?
Zjištění polohy zařízení

V aplikaci Najít iPhone na webu iCloud.com klikněte na Všechna zařízení. Vyberte zařízení, které chcete nalézt. Název zařízení se zobrazí uprostřed panelu nástrojů. Pokud lze zjistit polohu zařízení: Objeví se na mapě a vy uvidíte, kde je.

Související článek

Jaký iPhone si koupit v roce 2021?

První místo bych dal iPhonu 11, protože je to nejlepší telefon, který si můžete v roce 2021 koupit.

Navíc, jak zjistím co mám za ipad?

Určení modelu iPadu
  1. Podívejte se na zadní stranu iPadu.
  2. Otevřete Nastavení a klepněte na Informace. Číslo modelu najdete v horní části. Pokud číslo, které vidíte, obsahuje lomítko „/", jedná se o číslo dílu (například MY3K2LL/A).
A jak najít ignorovane zařízení iphone?
Spárování Bluetooth doplňku zrušíte tak, že klepnete na Nastavení > Bluetooth, najdete zařízení, jehož spárování chcete zrušit, klepnete na tlačítko informací a potom na Ignorovat zařízení. Tím doplněk odstraníte ze seznamu dostupných Bluetooth zařízení.

Jak zjistit NECI polohu?

Poloha mobilního telefonu se zjistí snadno a zdarma, stačí k tomu program – aplikace Trackapartner, sloužící pro lokalizaci mobilních telefonů i osob. Poloha mobilu je vidět téměř hned. Samozřejmě je možné i zjištění polohy jiného mobilu podle čísla, nejen svého vlastního telefonu.
Jak sledovat NECI polohu?
Obdobně pak funguje i služba od Googlu, která vám umožní zjistit polohu telefonu s Androidem. Stačí navštívit stránku „Find your phone", přihlásit se Google účtem, na nějž jste přihlášeni i v telefonu a vyčkat, než se jeho pozice objeví na mapě.

Jak lokalizovat telefon?

Vzdálené vyhledání, uzamknutí nebo vymazání
  1. Přejděte na adresu android.com/find a přihlaste se k účtu Google. Pokud máte více telefonů, v horní části obrazovky vyberte požadovaný telefon.
  2. Ve ztraceném telefonu se zobrazí oznámení.
  3. Na mapě uvidíte, kde se telefon nachází.
  4. Určete, co chcete udělat.

By Joses

Similar articles

Co je interní úložiště? :: Kde najdu Pruvodce nastavenim iOS?
Užitečné odkazy