Domovská stránka > K > Kde Najdu V Iphonu Icloud?

Kde najdu v iPhonu iCloud?

K přihlášení do iCloudu potřebujete své Apple ID. Přejděte do Nastavení a pomocí právě Apple ID se přihlaste k zařízení. Poté se iCloud zapne automaticky. Pokud chcete zkontrolovat nastavení iCloudu, přejděte do Nastavení, klikněte na své jméno a zvolte možnost iCloud.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zmenit uloziste iPhone na iCloud?

Kliknutím na své jméno v horní části obrazovky můžete změnit plán úložiště ve svém zařízení. Na další obrazovce klikněte na možnost Spravovat úložiště.

Jak zjistit kde se nachazi iPhone?

Zjištění polohy zařízení

V aplikaci Najít iPhone na webu iCloud.com klikněte na Všechna zařízení. Vyberte zařízení, které chcete nalézt. Název zařízení se zobrazí uprostřed panelu nástrojů. Pokud lze zjistit polohu zařízení: Objeví se na mapě a vy uvidíte, kde je.
A další otázka, jak se dostanu na svůj icloud?
Na iPhonu, iPadu a iPodu touch
  1. Přejděte do Nastavení > [vaše jméno].
  2. Klepněte na iCloud.
  3. Zapněte iCloud Drive.

Jak najít Ignorovane zařízení iPhone?

Spárování Bluetooth doplňku zrušíte tak, že klepnete na Nastavení > Bluetooth, najdete zařízení, jehož spárování chcete zrušit, klepnete na tlačítko informací a potom na Ignorovat zařízení. Tím doplněk odstraníte ze seznamu dostupných Bluetooth zařízení.
Jak najít iCloud?
Na zařízení s operačním systémem Android otevřete webový prohlížeč a přesuňte se na stránky icloud.com. Jakmile tak učiníte, tak se přihlaste pomocí vašeho Apple ID. Po přihlášení se zobrazí seznam aplikací, ve kterém je nutné se přesunout do aplikace Najít iPhone.

Související článek

Jak smazat fotky z iCloud?

Odstranění a obnovení fotografií a videí lze provést výběrem fotografií nebo videí, které chcete odstranit, nebo poklepáním na jednotlivou fotografii nebo video. V albu nedávno odstraněných fotografií a videí budou odstraněné fotografie a videa uloženy po dobu 30 dnů, než budou trvale odstraněny.

Někdo se také může ptát, jak dostat fotky z icloudu?

Totiž: aby iTunes vůbec vaše fotky viděly, je třeba zvládnout magii nastavení celého iCloudu – každopádně zkuste vypnout a zapnout v iPhonu nastavení šoupátko "Fotky na ICloudu" a zároveň si hrát s nastavením Optimalizovat úložiště iPhonu a Stáhnout a nechat původní fotky (viz též dál).
Jak zjistit kde jsem se pohyboval iPhone?
Jak zobrazit informace o vaší poloze

V Nastavení tedy otevřeme kolonku Soukromí. Zde rozklikneme hned první možnost, a to Polohové služby. Nyní sjedeme dolů, kde klikneme na možnost Systémové služby. Po rozkliknutí tohoto menu opět sjedeme dolů a klikneme na možnost Významná místa.

Jak zjistit zda je iPhone kradený?

První z možností je využít webové stránky stolenphonechecher.org. Ke zjištění vám bude stačit zadat sériové číslo přístroje. Ihned poté se dozvíte, jestli se jedná o přístroj, který jeho majitel zaevidoval jako kradený. Případně můžete využít přímé telefonické podpory Apple servisu, která je speciálně určena pro ČR.
Jak zjistit poslední polohu telefonu iPhone?
Na aktuální a poslední známou polohu vašich zařízení se můžete podívat v aplikaci Najít. Klepněte na panel Zařízení v dolní části obrazovky a potom na název zařízení, jehož polohu chcete zjistit. Je-li možné zařízení lokalizovat: Předmět se objeví na mapě, takže hned uvidíte, kde právě je.

A na co je icloud?

iCloud je služba od společnosti Apple, která bezpečně ukládá vaše fotky, soubory, poznámky, hesla a další data do cloudu a automaticky udržuje jejich aktuálnost na všech zařízeních.

By Rainie Lorenzini

Similar articles

Kde najdu Pruvodce nastavenim iOS? :: Kde najdu hesla v Chromu?
Užitečné odkazy