Domovská stránka > J > Jak Někoho Zmínit Na Facebooku?

Jak někoho zmínit na Facebooku?

Pokud v komentáři nebo příspěvku začnete psát jméno osoby, kterou chcete označit s velkým písmenem, automaticky se vám zobrazí nabídka relevantních profilů. V té daného člověka zvolíte kliknutím. Pro označení stránky nebo skupiny napište zavináč @ a hned za něj bez mezery název stránky či skupiny.

Přečtěte si více

Související článek

Jak se zviditelnit na Facebooku?

Pokud začínáte podnikat a chcete využít Facebook k propagaci, oceníte tyto čtyři tipy, které vám pomohou zviditelnit vaši stránku.

Jak sdílet na Facebooku?

Jak sdílet příspěvek, který se vám zobrazuje v kanálu: Pod příspěvkem klepněte vpravo dole na Sdílet. Pokud chcete příspěvek sdílet na timeline přítele, klepněte pod svým jménem na Kanál a vyberte Timeline přítele. Zadejte jméno přítele a klepněte na Sdílet.
Jak otevrit odkaz na Instagramu?
Jak otevřít odkaz z Instagramu v Safari

Po otevření a načtení webové stránky klepněte vpravo nahoře na ikonu tří teček. Poté se ve spodní části obrazovky objeví menu se třemi položkami, kde klepněte na možnost Otevřít v Safari. I v tomto případě dojde k otevření odkazu v novém panelu Safari.

A jak vlozit odkaz do prispevku na ig?

Odkaz ve Stories vytvoříte snadno – při vkládání Stories klikněte na ikonu řetězu v záložce Samolepky. Po kliknutí na něj zadáte adresu cílové stránky. Uživatel se na ni dostanete kliknutím na tento button ve vašem Stories.
A další otázka, jak vložit odkaz do bia na instagramu?
Chcete-li do své bia přidat hashtag nebo odkaz, musíte se přesunout na „Upravit profil" a vybrat sekci „Životopis". Při zadávání # nebo @ zde uvidíte seznam doporučených hashtagů a účtů. Výběrete značky hashtagů nebo účtů, který chcete přidat a ten bude automaticky propojen vašeho Životopisu.

Související článek

Jak změnit profilovou fotku na Messengeru bez Facebooku?

Nejprve si v prohlížeči otevřete kartu profilu. Pokud najedete myší na svůj profilový obrázek, můžete jej aktualizovat v dolní polovině kruhu. Když na ni kliknete, otevře se nabídka, kde si můžete vybrat z již nahraných fotografií nebo nahrát novou fotografii.

A jak vytvořit bít ly odkaz?

Na adrese Bitly.com je možnost vložit URL adresu pravém horním rohu, ta se Vám zkrátí do formátu bit.ly/xxxxx. Tento formát adresy pak můžete libovolně využívat, odkaz má trvalou platnost. Při jeho prokliknutí je automaticky přesměrován na původní URL adresu, kterou jste zkracovali.
Jak přejmenovat Link?
Změna existujícího hypertextového odkazu
  1. Klikněte pravým tlačítkem kamkoliv na odkaz a v místní nabídce klikněte na Upravit hypertextový odkaz.
  2. V dialogu Upravit hypertextový odkaz vyberte text v poli Zobrazený text.
  3. Zadejte text, který chcete pro daný odkaz použít, a klikněte na OK.

Lidé se také ptají, jak skrýt link?

Stačí použít zkracovač – např. goo.gl. Když si na tuto adresu najedete, tak se vám objeví políčko pro zadání URL adresy, kterou chcete zkrátit. Stačí adresu zadat a potvrdit, že nejste robot a kliknout na Shorten URL (česky zkrátit URL).
Jak ve Stories odkaz na příspěvek?
K přidání odkazu lze použít "Link sticker". Když lidé na nálepku kliknou, budou rovnou přesměrováni na nový odkaz.
  1. Nahrajte obsah svého příběhu.
  2. Vyberte nástroj nálepky z horního navigačního panelu.
  3. Klepnutím na nálepku "Link" přidejte požadovaný odkaz a dejte "Hotovo".
  4. Umístěte nálepku na libovolné místo svého příběhu.

Někdo se také může ptát, jak otevřít odkaz ve stories?

Dosud bylo na Instagramu možné rozbalit odkaz ve Stories potažením prstem směrem nahoru (tzv. swipe up), nyní by se měly tyto možnosti dále rozšířit. Nepůjde ale už o způsob swipe up, nýbrž o samolepky. Tyto samolepky přitom budou fungovat stejně jako odkaz swipe-up, jen se na ně místo přejetí prstem klepne.

By Myo Schubbe

Similar articles

Jak zjistit URL? :: Jak zmenit odkaz na Facebook?
Užitečné odkazy