Domovská stránka > K > Kde Mám Mobil?

Kde mám mobil?

Vzdálené vyhledání, uzamknutí nebo vymazání
  • Přejděte na adresu android.com/find a přihlaste se k účtu Google. Pokud máte více telefonů, v horní části obrazovky vyberte požadovaný telefon.
  • Ve ztraceném telefonu se zobrazí oznámení.
  • Na mapě uvidíte, kde se telefon nachází.
  • Určete, co chcete udělat.

Přečtěte si více

Související článek

Jak opravit nabíječku na mobil?

V jednom místě jsou poškozené dráty. Opatrně odstraňte izolaci a ponechte kolem ní 2 cm okraj. Pokud dráty na obou stranách řezu zkroutíte, spojí se dohromady.

Jak zjistit polohu Vypnuteho telefonu?

Android i iOS jednou za čas odesílají na vzdálené servery informaci o své poloze. Pokud jste si tuto funkci nevypnuli, můžete se v aplikacích Hledat (iPhone a iOS) a Najít moje zařízení (Android) zobrazit poslední známou polohu. Další možnost bohužel neexistuje a nalézt vypnuté zařízení jednoduše není možné.
Můžete se také zeptat, jak najít telefon přes číslo?
Vyhledání telefonu podle čísla je možné pouze přes operátora

Sledování telefonu je totiž ve spoustě států, včetně Česka, nelegální. Nejenže tak neexistují žádné stránky nebo aplikace, které by vám vyhledání telefonu podle čísla umožnily, ale není to ani v moci Policie České republiky.

Jak najít svůj vybitý telefon?

Google hledání telefonu můžeš zahájit třeba tím, že se podíváš na stránku Najdi telefon Google, kde se ti zobrazí seznam všech zařízení spárovaných s tvým Google účtem. Zde máš pak po výběru zařízení možnost najít telefon Android či iOS a uzamknout jej na dálku, případně smazat všechna data z něj.
Můžete se také zeptat, jak se dá sledovat mobil?
Jak zjistit polohu telefonu – Android online

Přihlaste se do svého Google účtu a v sekci „Find your phone" neboli „Najděte svůj telefon" odsouhlasíte, že hledáte například vaše Redmi 9. Ihned vidíte mapu s přesnou lokalizací zařízení a můžete přehrát zvuk, pokud mobil hledáte třeba doma a na zahradě.

Související článek

Co je to operační systém mobil?

Existuje mobilní operační systém Android. Nejpoužívanější platformou v mobilních zařízeních, ať už jde o telefony nebo tablety, je operační systém Android. Najdete ho v celé řadě mobilních telefonů.

Jak smazat telefon?

Jak smazat data z telefonu s Androidem
  1. Data, která budete ještě potřebovat, si zálohujte.
  2. Poté jděte do Nastavení do složky Zabezpečení.
  3. Zvolte volbu Zašifrovat telefon.
  4. Opět jděte do Nastavení, tentokrát do složky Zálohování a obnovení dat.
  5. Zvolte volbu Obnovení továrních dat.
  6. Paměť zaplňte bezpečným obsahem.
Pokud jde o toto, jak vystopovat ukradený mobil?
Jak najít mobil s Androidem

Přihlaste se na PC ke svému Google účtu. Správce zařízení by Vám měl ihned zobrazit polohu Vašeho telefonu na Google maps. Když jej rozkliknete, zobrazí se vám další možnosti:prozvonit, poslat SMS, zablokovat telefon nebo na dálku vymazat informace a data.

Když to vezmeme v úvahu, jak zjistit něčí polohu zdarma?

Obdobně pak funguje i služba od Googlu, která vám umožní zjistit polohu telefonu s Androidem. Stačí navštívit stránku „Find your phone", přihlásit se Google účtem, na nějž jste přihlášeni i v telefonu a vyčkat, než se jeho pozice objeví na mapě.
Jak najít ztracený telefon podle telefonního čísla?
Jak najít polohu mobilu podle čísla

Poloha mobilního telefonu se zjistí snadno a zdarma, stačí k tomu program – aplikace Trackapartner, sloužící pro lokalizaci mobilních telefonů i osob. Poloha mobilu je vidět téměř hned. Samozřejmě je možné i zjištění polohy jiného mobilu podle čísla, nejen svého vlastního telefonu.

Jak Najít iPhone podle čísla?

Celý doporučený postup je tady: Přihlaste se na web icloud.com/find nebo k aplikaci Najít na jiném Apple zařízení. Vyhledejte své zařízení. Otevřete aplikaci Najít nebo jděte na iCloud.com a klikněte na Najít iPhone.

By Grindle

Similar articles

Jak zjistit kdo mi volal podle čísla zdarma? :: Kolik má myš Obratlu?
Užitečné odkazy