Domovská stránka > J > Jak Zobrazit Panel Oblíbené Položky?

Jak zobrazit panel Oblíbené položky?

V aplikaci Microsoft Edge
  1. V řádku nabídek vyberte nastavení a dalšímožnosti Nastavení .
  2. Vyberte vzhled .
  3. V části Přizpůsobit panel nástrojůpro Zobrazit panel Oblíbenéproveďte jednu z následujících akcí: Pokud chcete zapnout panel Oblíbené položky, vyberte vždycky.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zobrazit telefon v iTunes?

Pokud máte systém Windows nebo macOS Mojave, vaše zařízení se zobrazí v levém horním rohu okna iTunes. Pokud své zařízení v počítači nevidíte, přečtěte si, co dělat. Pokud máte k počítači připojeno více než jedno zařízení, klikněte na ikonu zařízení.

Jak odstranit lištu záložek?

Dobrý den, zkuste na ní klepnout pravým "myšítkem" a v nabídce zrušte zátržítko Zobrazit lištu záložek. Nebo klepněte v pravém horním rohu na ikonu "tři tečky" a potom Záložky / Zobrazit lištu záložek a zrušit zátržítko.
Jak seřadit záložky?
Klikněte na Záložky a poté úplně vespod na záložkySpráva záložek. Klikněte pravým tlačítkem myšiZatímco držíte stisknutou klávesu Ctrl, klikněte na složku, kterou si přejete seřadit a z nabídky zvolte Seřadit podle jména. Záložky v této složce se seřadí podle abecedy.

A jak nastavit horní lištu?

Zobrazení Hlavní nabídky nebo Lišty záložek

Ve spodní části okna klikněte na rozbalovací nabídku Nástrojové lišty a zaškrtněte lištu, kterou si přejete zobrazit. Poznámka: Lištu záložek je možné nastavit na Vždy zobrazit, Nikdy nezobrazovat nebo Zobrazit pouze v novém panelu. Klikněte na tlačítko Hotovo.
Jak odstranit horní lištu?
U Windows 7, 10 je při otevřeném Exploreru/prohlížeči v horní části vpravo světle modrý znak ozubeného kolečka-kliknout na něj pravým "myšítkem" a v nabídce by mělo být zátržítko/fajfka u Centropolu, tak kliknout na to zátržítko, aby tam nebylo- horní lišta Centropolu by měla zmizet.

Související článek

Jak zobrazit PNG?

Nejjednodušší způsob, jak otevřít soubor PNG, je použít univerzální prohlížeč souborů. Ten lze použít k otevření mnoha různých formátů souborů. Pokud soubor není kompatibilní, otevře se v jiném formátu.

Následně, jak nastavit listy?

Klikněte na ty Widgety a v nabídce widgetů najděte položku „Google" a u ní uvidíte tu lištu, která se vám ztratila. Dejte na tu lištu prst a držte jej na ní. V tu chvíli se vám zjeví plocha domovské obrazovky a vy tahem prstu tu lištu přetáhnete do místa displeje, kde jste jí původně měla ukotvenu.
Jak připnout webovou stránku na lištu?
Připnout panel se dá dvěma způsoby: Klikněte pravým tlačítkem myšiZa podržení klávesy control klikněte na ouško panelu, ze kterého chcete udělat připnutý panel, a v nabídce zvolte Připnout panel.

Jak exportovat záložky z Exploreru?

V prohlížeči Internet Explorer vyberte Zobrazit oblíbené položky, kanály a historii, nebo vyberte Alt + C abyste otevřeli oblíbené položky. V nabídce Přidat do oblíbených vyberteImport a export.... Vyberte možnost Exportovat do souboru a potom vyberte Další.
Jak přenést otevřené karty Chrome?
Určení, jaké údaje se budou synchronizovat
  1. Na důvěryhodném počítači spusťte Chrome.
  2. Vpravo nahoře klikněte na ikonu možností Nastavení.
  3. Klikněte na Vy a Google. Synchronizace a služby Google.
  4. V sekci Synchronizace klikněte na Správa synchronizovaného obsahu.
  5. Zvolte možnost synchronizace:

A další otázka, jak uložit oblíbené položky?

Vytvoření zálohy s oblíbenými záložkami Google Chrome

V okně Správce záložek klikněte na položku "Uspořádat" a vyberte možnost "Exportovat záložky do souboru HTML". Vyberte, kam chcete soubor s oblíbenými záložkami uložit. Zálohu je třeba umístit mimo PC, tedy na flash disk nebo externí disk.

By Oby

Similar articles

Jak odstranit dočasné soubory? :: Jak přesunout záložky Firefox?
Užitečné odkazy