Domovská stránka > J > Jak Najít Poslední Uložený Soubor?

Jak najít poslední uložený soubor?

Pokud chcete zobrazit nedávnou použité soubory a také aktivity v MS Windows, můžete zvolit tuto cestu: Vyhledávací pole (lupa) → Spravovat časovou osu: Na časové ose uvidíte nejen naposledy otevřené soubory, ale také naposledy použité aplikace: Z tohoto zobrazení vyskočíte jednoduše klávesou ESC.

Přečtěte si více

Související článek

Jak najít ovladače?

Ovládací panely obsahují správce zařízení. Ve Správci zařízení klikněte pravým tlačítkem myši na zařízení a z místní nabídky vyberte možnost Vlastnosti. V rozevíracím seznamu vyberte ID hardwaru.

A jak zjistím co se mi stahuje do počítače?

Ve Správci úloh se můžete také přepnout na záložku Výkon a tam kliknout na Síť Ethernet (případně Wi-Fi, pokud nejste připojení drátem). Uvidíte tam graf využití sítě (tady se ale zpravidla udává v kbps a měřítko se mění) a také rozdělení na odesílání (upload) a příjem (download).
Kde najdu systémové soubory?
Složka stažené soubory se ve výchozím nastavení nachází v systémovém disku. Otevřete průzkumník souborů (případně použijte klávesovou zkratku Windows + E) a v levé liště rozklikněte Rychlý přístup, kde se nachází složka Stažené soubory.

Kam se ukládají soubory a složky?

Soubory, které uložíte do Pracovních složek, se ukládají: Do vašeho počítače nebo na jiné zařízení. Pokud jste při nastavování nezměnili umístění Pracovních složek, ukládají se sem: C:\Users\uživatelské jméno\Work Folders (kde uživatelské jméno je vaše uživatelské jméno ve Windows). Na server vaší organizace.
Jak zjistit umístění aplikace?
Vyberte Start > Nastavení > Aplikace. Aplikace najdete také na obrazovce Start . Nejčastěji používané aplikace jsou v horní části a následuje abecední seznam.

Související článek

Co je to RAW soubor?

Nejkvalitnější obrazová data mohou být podporována poloprofesionálními a profesionálními fotoaparáty. Tyto snímky lze podrobně upravovat pomocí speciálního softwaru a ovlivňovat jejich vzhled úpravou ostrosti, sytosti barev nebo kontrastu, aniž by byla ohrožena výsledná kvalita.

Kde stahovat aplikace na Windows 10?

Získání aplikací z Microsoft Storu na počítači s Windows 10
  • Přejděte na tlačítko Start a v seznamu aplikací vyberte Microsoft Store.
  • V Microsoft Storu přejděte na kartu Aplikace nebo Hry.
  • Pokud chcete zobrazit více položek v jednotlivých kategoriích, vyberte možnost Zobrazit vše, kterou najdete na konci řádku.
Jak do počítače nainstalovat aplikací?
V počítači přejděte na web play.google.com. Moje aplikace. Klikněte na aplikaci, kterou chcete nainstalovat nebo aktivovat. Pokud chcete aplikaci v zařízení aktivovat, klikněte na Instalovat, Nainstalováno nebo Povolit.

Jak se vratit k predchozi verzi aplikace?

Android, sám o sobě neumožňuje downgrade aplikace na předchozí verzi, jelikož nemůže přepsat novou aplikaci její starší verzí. Samozřejmě můžeme namítnout, že Android má tlačítko „Odinstalovat aktualizace" v nastavení, avšak to vám nemusí umožnit vrátit se na konkrétní verzi.
Jak vrátit aktualizaci Xiaomi?
Dobrý den, ne, bohužel vrátit se nelze. Je to, mimo jiné, z bezpečnostních důvodů – nová verze opravuje chyby té předchozí, včetně bezpečnostních.

Jak vrátit aktualizaci aplikace na iOS?

Podmínkou je, abyste telefon s nainstalovanou starší verzí alespoň jednou synchronizovali s iTunes. Tím se aplikace zálohuje, najdete ji na disku počítače a budete moci vrátit zpět. Situaci se zkomplikuje, pokud jste už provedli synchronizaci s novou verzí aplikace.

By Kessler

Similar articles

Jak zobrazit kontakty na SIM Android? :: Jak najít nainstalované aplikace?
Užitečné odkazy