Domovská stránka > J > Jak Spustit Prohlížeč Události?

Jak spustit prohlížeč události?

Klepněte na hlavní stránce na možnost Nastavení. Vyberte položku Další nastavení > Centrální správa. Klikněte na položku Otevřít Prohlížeč událostí. Otevře se Prohlížeč událostí systému Windows.

Přečtěte si více

Související článek

Co dělat když mi nejde spustit aplikace?

Pokud se některá z aplikací nespustí nebo při spuštění spadne, zkuste nejprve restartovat telefon. Pokud to nepomůže, otevřete nastavení a vyhledejte problémovou aplikaci v seznamu. Poté aplikaci restartujte.

Jak zjistit historii zapnutí PC?

Start > napiš "prohlížeč událostí" > otevři Protokoly systému windows > a tam se mrkni do jednotlivých položek. Je tam spousta událostí, které dobře mapují, jak byl PC používán.
A jak zjistit chyby v počítači?
Zvolte "Ovládací panely | Nástroje pro správu" a spusťte nástroj "Diagnostika paměti Windows". Otevře se nové okno, v něm zvolte "Vyhledat problémy při příštím spuštění počítače". Poté ukončete všechny programy a restartujte počítač.

A další otázka, jak opravit chyby ve windows 10?

Po vstupu do WinRE můžete kliknout následovně: Řešení potíží -> Pokročilé možnosti -> Oprava při spuštění . Nástroj pro opravu spuštění systému Windows 10 automaticky diagnostikuje a opraví problémy s načítáním počítače.
Jak zjistit co způsobuje modrou smrt?
Nejčastěji je to »C:\Windows\Minidump\« a »C:\Windows\Memory. dmp«. Tento soubor je potřeba k analýze příčiny modré smrti. Jestli máte povolené generování výpisu stavu paměti si můžete zkontrolovat v »Ovládací panely | Systém a zabezpečení | Systém | Upřesnit nastavení systému«.

Související článek

Jak spustit Bixby?

V seznamu vyberte položku Hlasové buzení a nastavte citlivost z výchozí (nízké) na vyšší. Všechny kroky jste provedli.

Můžete se také zeptat, kde najdu log windows?

V prohlížeči událostí přejděte na »Protokoly systému Windows | Systém« pomocí stromového menu v levé části okna. V pravé části okna prohlížeče událostí klikněte na možnost »Filtrovat aktuální protokol«. Do pole Všechny indikátory událostí vyplňte ID událostí »1074, 6006, 6008«.
Můžete se také zeptat, jak zjistit kdy byl spuštěn počítač?
Start > napiš "prohlížeč událostí" > otevři Protokoly systému windows > a tam se mrkni do jednotlivých položek. Je tam spousta událostí, které dobře mapují, jak byl PC používán.

Můžete se také zeptat, jak dlouho je zapnutý počítač?

z kontextového menu vyvolaného kliknutím pravým myšítkem na hlavní panel vybereme položku Správce úloh; z karet Správce úloh vybereme Výkon, z podkaret pak Procesor; délku spuštění počítače najdeme pod položkou Doba od spuštění.
Někdo se také může ptát, jak zjistit historii souborů?
Historie souborů ve Windows
  1. Potáhněte prstem od pravého okraje obrazovky a pak klepněte na Hledat.
  2. Do vyhledávacího pole zadejte Nastavení historie souborů a pak vyberte Nastavení historie souborů.
  3. Vyberte možnost Vybrat jednotku a zvolte síťovou nebo externí jednotku, kterou chcete použít.
  4. Zapnutí Historie souborů

Jak zjistit kdo vytvořil soubor?

Spusťte Průzkumníka Windows, najeďte na konkrétní soubor, klikněte na něj pravým tlačítkem myši a zvolte volbu dole Vlastnosti. Dále pokračujte na záložku Podrobnosti. Zde vidíte vlastnosti souboru.

By Dody Savery

Similar articles

Jak se značí sériové číslo? :: Jaké dva Pluginy jsou v základní instalaci šablony WordPress?
Užitečné odkazy