Domovská stránka > J > Jak Odstranit Sdílené Fotky Na Messengeru?

Jak odstranit sdílené fotky na Messengeru?

Přidržte zprávu nebo fotku, kterou chcete odstranit. Klepněte na Odebrat a potom na Odebrat pro vás. Klepněte na tlačítko Odebrat.

Přečtěte si více

Související článek

Jak smazat fotky z iCloud?

Odstranění a obnovení fotografií a videí lze provést výběrem fotografií nebo videí, které chcete odstranit, nebo poklepáním na jednotlivou fotografii nebo video. V albu nedávno odstraněných fotografií a videí budou odstraněné fotografie a videa uloženy po dobu 30 dnů, než budou trvale odstraněny.

Jak změnit fotku na aplikaci?

Přidání nebo změna profilové fotky
  1. V telefonu či tabletu Android otevřete aplikaci Nastavení .
  2. Klepněte na Google Spravovat účet Google. Osobní údaje.
  3. V sekci Základní informace klepněte na Fotka. Může se zobrazit výzva k přihlášení
  4. Klepněte na Nastavit profilovou fotku.
  5. Klepněte na Přijmout.
Lidé se také ptají, jak poznat prectenou zprávu messenger?
Jak zjistím, že si někdo zobrazil zprávu, kterou jsem poslal(a) v Messengeru?
  1. : Modré kolečko znamená, že se zpráva odesílá.
  2. : Modré kolečko se značkou zaškrtnutí znamená, že se zpráva odeslala.
  3. : Plné modré kolečko se značkou zaškrtnutí znamená, že se zpráva doručila.

Jak zjistit kdo je aktivni na Messengeru?

Lidé, kteří se zobrazí na kartě Aktivní nebo mají vedle svého jména ikonu jsou nebo nedávno byli aktivní v Messengeru či na Facebooku. Pokud máte zapnutý Aktivní stav, zobrazujete se na tomto profilu jako aktivní, nedávno aktivní nebo ve stejném chatu jako vaši přátelé a kontakty.
A další otázka, co znamená ztišit na messengeru?
Toho docílíte tak, že do konkrétní konverzace na Messengeru přejdete, a poté klepněte nahoře na její název. Zde poté stačí pod profilovou fotografií stisknout Ztišit. Ve spodním menu si poté stačí zvolit, na jak dlouhou dobu se mají upozornění ztišit. Poté už vám notifikace od konkrétních uživatelů chodit nebudou.

Související článek

Jak smazat fotky na iphone?

Otevřete aplikaci Fotografie a klepněte na panel Alba, klepněte na album Nedávno odstraněné a poté klepnutím na položku Vybrat trvale odstraňte fotografie a videa.

Pokud jde o toto, jak zobrazit zrušenou zprávu?

Ne, odstraněné zprávy a konverzace se nedají obnovit. Odstraněním zprávu trvale odeberete ze svých příchozích zpráv. Nezapomeňte, že pokud určitou zprávu nebo konverzaci odstraníte z vlastní doručené pošty, neodstraníte ji tím z doručené pošty přítele.
Jak vratit Smazane zprávy?
Pro obnovení ztracených SMS zpráv z Android zařízení můžete použít speciální utility. Mezi známé počítačové programy patří například Dr. Fone for Android, FoneLab pro Android, Coolmuster Android SMS + Contacts Recovery, FonePaw Android Data Recovery a mnoho dalších.

Někdo se také může ptát, jak hledat v konverzaci na messengeru?

Jak vyhledat konverzaci chatu na Facebooku:
  1. V klikněte v nabídce vlevo na Messenger.
  2. V oddílu Chaty klikněte vlevo nahoře na Prohledat Messenger.
  3. Vyhledejte jméno kontaktu, název konverzace nebo klíčová slova. Pokud vyhledáváte klíčové slovo, klikněte na Vyhledat ve zprávách „[klíčové slovo]".
Jak zmenit uloziste iPhone na iCloud?
Pokud chcete na vašem iOS zařízení změnit tarif úložiště, tak se přesuňte do Nastavení a v horní části obrazovky klikněte na vaše jméno. Poté vyberte možnost iCloud a na další obrazovce rozklikněte Spravovat úložiště.

Můžete se také zeptat, jak promazat systém v iphone?

Je však možné konstatovat, že každá aplikace ukládá různá data a také, že každá z nich má jiný způsob pro jejich čištění. V Safari můžete všechna data jednoduše smazat v nastavení iOS. Stačí jít do Nastavení → Safari → Smazat historii a data stránek. Poté stačí volbu už jen potvrdit a radovat se z uvolněného místa.

By Wesley Stdenis

Similar articles

Jak najít hesla v počítači? :: Kam se ukládají Fotky z Messengeru Iphone?
Užitečné odkazy