Domovská stránka > K > Kde Najdu Černou Listinu V Mobilu?

Kde najdu černou listinu v mobilu?

Nejprve otevřete aplikaci Telefon na ploše. Klikněte na tři tečky. Objeví se menu, ve kterém musíte vybrat položku „Blokováno“ (může se to nazývat „Filtr hrozeb“). Tím se otevře sekce s čísly přidanými do černé listiny.

Přečtěte si více

Související článek

Jak vymazat paměť v mobilu?

V rámci stavu paměti ji lze vymazat. Mnoho výrobců zde nabízí řešení na jedno kliknutí. Kolik aplikací je spuštěno, můžete zjistit ve Správci paměti RAM. K vymazání neaktivních procesů lze použít vestavěný čistič mezipaměti.

Co se stane když dám číslo na černou listinu?

Ve skutečnosti se jedná o speciální funkci firmwaru pro chytrý telefon nebo telefon, která umožňuje blokovat příchozí hovory a často SMS zprávy z jednoho nebo jiného čísla. Vše, co musí předplatitel udělat, je vložit číslo na černou listinu, po které hovory od něj, i když dorazí, ale účastník je neslyší.
Co je černá listina v telefonu?
Zablokovaný odosielateľ tú sms odoslať odošle ale Váš telefón tú sms skryje a ukáže ju až keď daného odosielateľa odblokujete... Takto to funguje u nás na HTC Desire 620.

Co je to Black list?

Blacklist (černá listina) nebo též blocklist je v informatice označení pro seznamy obsahující něco zakázaného. K opačnému účelu, tedy k vytvoření seznamu entit, kterým má být něco (automaticky) povoleno, je používán whitelist.
Jak poznám že si někdo zablokoval moje telefonní číslo Android?
První metoda: pomocí zavolání Pokud si vás někdo zablokoval a vy se budete snažit dovolat se na ono číslo, tak uslyšíte buď žádné, anebo pouze jedno pípnutí. Poté se hovor přeruší a vstoupí do něj asistent, který vás informuje, že volané číslo není k dispozici.

Související článek

Jak zrychlit Internet v mobilu?

Aplikace zrychlí rychlost vašeho internetu. Může to být mistr rychlosti internetu. Aplikaci je třeba stáhnout, nainstalovat a spustit. Povolte přístup, pokud vyžaduje práva roota.

Navíc, jak odblokovat?

Zablokované telefony s Androidem

V takovém případě se zkuste na počítači přihlásit pod svůj Google účet a použít nástroj „Najdi moje zařízení". Dokáže odblokovat či zablokovat telefon nebo jej v případě nouze uvede do továrního nastavení.
Co se stane když Zablokuji volajícího?
Pokud od některého telefonního čísla nechcete přijímat hovory, můžete jej zablokovat. Když se vám pak dané číslo pokusí zavolat, váš telefon hovor automaticky odmítne.

Jak odstranit soukromé číslo?

Jak skrýt nebo zobrazit své telefonní číslo
  1. V menu najděte „ID volajícího": Stiskněte ikonu Telefon. Stiskněte ikonu Nastavení. Stiskněte Nastavení. Stiskněte Nastavení hovorů. Stiskněte Další nastavení.
  2. Aktivujte nebo deaktivujte zobrazování svého telefonního čísla: Stiskněte Skrýt číslo nebo Zobrazit číslo.
  3. Dokončete:
Jak zablokovat SMS z určitého čísla?
U telefonů, které tuto funkci podporují (např. Samsung), stačí zpravidla podržet prst na zprávě od odesílatele, kterého chceme zablokovat a v nabízeném menu se ukáže položka „Přidat do odmítnutých" či „Přidat do čísel spamu".

A co je to url black list?

Toto je seznam nežádoucích externích adres, které by se neměly objevovat v článcích. Položku přidáte pomocí {{/url|_doména_|_popis_}} . Doménu zadávejte bez předpony www., popis je nepovinný, leč alespoň základní by neměl chybět.

By Cosma Paffrath

Similar articles

Jak obejít blokování čísla? :: Co je schránka ve Windows?
Užitečné odkazy