Domovská stránka > J > Jak Zálohovat Iphone Do Mac?

Jak zálohovat iPhone do Mac?

Zálohování pomocí Finderu
  1. Na Macu s macOS Catalina nebo novějším otevřete okno Finderu.
  2. Zařízení připojte USB kabelem k počítači.
  3. Pokud se zobrazí žádost o zadání kódu zařízení nebo dotaz, jestli počítači důvěřovat, postupujte podle kroků na obrazovce.
  4. Na počítači vyberte zařízení.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

A další otázka, jak prenest data z iphonu do macu?

Import do Macu

Připojte iPhone, iPad nebo iPod touch k Macu pomocí USB kabelu. Na počítači otevřete aplikaci Fotky. Objeví se aplikace Fotky s obrazovkou Importovat, na které uvidíte fotky a videa z připojeného zařízení.
Jak změnit umístění zálohy iPhone?
Pro Mac OS je asi nejsnazší cesta si stáhnout iPhone Backup Extractor a po spuštění jít do Preferences a tam vybrat Backups. Ve spodní části okna je možné kliknutím na Change změnit složku, kam se budou ukládat zálohy. Přístup k změně umístění místa zálohy je v této aplikaci i bez nutnosti si ji kupovat.

Kam Zalohovat fotky iPhone?

Fotky na iCloudu spolupracují s aplikací Fotky, bezpečně uchovávají vaše fotky a videa na iCloudu a synchronizují je s vaším iPhonem, iPadem, iPodem touch, Macem, Apple TV a webem iCloud.com.
Co je zaloha iPhone?
Zálohování spočívá ve zkopírování některých souborů a položek nastavení z iPhonu, iPadu nebo iPodu touch do počítače. Zálohování je jedním z nejlepších způsobů, jak se postarat o to, abyste při poškození nebo ztrátě zařízení nepřišli o data.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Jak zálohovat aplikace iPhone?

Jak zálohovat iPhone, iPad a iPod touch pomocí iCloudu

Poté přejděte do Nastavení, úplně nahoře zvolte vaše jméno a klepněte na iCloud. Zálohování do iCloudu je maximálně pohodlné. Nepotřebujete k němu totiž žádné jiné zařízení. Dále klepněte na Záloha do iCloudu a zvolte zálohovat.
Proč nejde zálohovat iPhone?
Zkontrolujte, jestli jste připojení k Wi-Fi. Zkontrolujte rychlost odesílání dat. Nechte zařízení připojené k napájení a Wi-Fi síti po dobu 24 hodin. Když se zálohování ani pak nedokončí, archivujte důležitá data a pak kontaktujte podporu Apple.

Jak Prekopirovat iPhone?

Po zálohování starého iPhonu na iCloud zapněte nový iPhone. Pokračujte v procesu nastavení a připojte nový iPhone k Wi-Fi. V zobrazení "Aplikace a data" vyberte možnost "Obnovit ze zálohy iCloud" a přihlaste se k iCloudu. Vyberte zálohu, kterou chcete obnovit, a počkejte na dokončení zálohování.
A další otázka, jak predelat iphone?
Nastavení nového zařízení pomocí funkce Rychlý start

Zapněte nové zařízení a položte ho blízko toho starého. Na starém zařízení se objeví obrazovka, která vám nabídne možnost nastavit nové zařízení pomocí Apple ID. Ujistěte se, že jde o Apple ID, které chcete použít, a klepněte na Pokračovat.

Někdo se také může ptát, jak vymazat data z iphonu?

Jak resetovat tovární nastavení iPhonu, iPadu nebo iPodu touch
  1. Klepněte na Nastavení > Obecné > Přenést nebo resetovat [Zařízení] Potom klepněte na Smazat data a nastavení.
  2. Pokud k tomu budete vyzváni, zadejte svůj kód nebo heslo k Apple ID. Pak potvrďte, že chcete zařízení smazat.
  3. Počkejte, než se zařízení smaže.

By Tabib

Similar articles

Kam se zálohuje iPhone do PC? :: Kolik stojí vymena baterie u notebooku?
Užitečné odkazy