Domovská stránka > C > Co Je To Autotagovani?

Co je to Autotagovani?

Zkratka Shazamovat je tím, co bude asi většina z vás používat úplně nejčastěji. Jednoduchý a rychlý proklik na samotné rozpoznávání hudby. Zkratku Autotagování možná také využijete. V tomto případě jde o automatické rozpoznávání hudby, které může běžet na pozadí.

Přečtěte si více

Pokud jde o toto, jak funguje auto shazam?

Spusťte aplikaci na svém telefonu a přejděte na záložku „Můj Shazam". likněte na ikonku nastavení (staré známé ozubené kolečko) a najděte sekci obecná nastavení. Zde je možnost „Shazamovat při spuštění", která je defaultně nastavená do pozice vypnuto. Zaškrtněte box u této položky, čímž dojde k aktivaci.
Jak funguje rozpoznávání hudby?
Rozpoznávání hudby hravě zvládne aplikace v telefonu

Aplikací a programů pro rozpoznání hudby je k dispozici hned několik. Nejlepší z nich jsou SoundHound a Shazam. Obě dokáží rozeznat skladbu ze zvuku, a to z nahrávky nebo rovnou z mikrofonu. Obě aplikace jsou k dispozici zcela zdarma pro telefony s Androidem i iOS.

Lidé se také ptají, jak zjistit písničku z tik toku?

SoundHound. Další aplikace oblíbená aplikace je SoundHound, která je dostupná na mobilních platformách, tentokrát včetně zkomírajícího Windows Phone a BlackBerry OS. Oproti Shazamu má tu výhodu že rozpozná i pobrukování melodie, nemusíte tedy nahrávat skladbu z rádia či televize.
Lidé se také ptají, jak vytvořit seznam skladeb?
Pokud si takovýto seznam chcete vytvořit, jednoduše klikněte pravým tlačítkem myši na soubor s videem nebo audiem a z nabídky vyberte »Přidat do seznamu skladeb VLC«. Pokud se vám tato nabídka nezobrazí, patrně nemáte příponu souboru asociovanou s tímto programem.

Někdo se také může ptát, jak najit playlist?

Všechny playlisty si můžete zobrazit na kartě Knihovna . Spravovat je můžete také ve Studiu YouTube. Pokud je video nebo publikum kanálu nastaveno jako určeno pro děti a jste na domovské stránce, nemůžete video přidat do playlistu. Stále ale můžete do playlistů přidávat videa z výsledků vyhledávání.
Následně, jak vytvořit sdílený playlist?
Přejděte do sekce Tvoje knihovna. Pomocí ikony + vytvořte nový playlist a pojmenujte si ho. Klikněte na ikonu tří teček a vyberte volbu Označit jako společný. Nyní jste označili playlist jako společný.

Jak sdilet knihovnu Apple music?

Vyhledejte nebo vyberte položku (například skladbu nebo album), kterou chcete sdílet, přesuňte na ni ukazatel a potom klikněte na tlačítko Více . Vyberte Sdílet a potom vyberte kteroukoli z možností sdílení: Twitter: Otevře odkaz v okně Twitteru, kde se můžete v případě potřeby přihlásit a odkaz zveřejnit.
Jak sdilet hudbu z Apple music?
Sdílení hudby z iPhonu, iPadu nebo ze zařízení s Androidem na Facebooku, Instagramu nebo Snapchatu
  1. Zkontrolujte, jestli máte v zařízení nainstalovaný Facebook, Instagram nebo Snapchat.
  2. Otevřete aplikaci Apple Music.
  3. Najděte skladbu, album nebo playlist, které chcete sdílet.

Někdo se také může ptát, jak sdílet hudbu v itunes?

Výběr uživatelů, s nimiž chcete sdílet hudbu

V pravém horním rohu okna klikněte na tlačítko Můj účet (vypadá jako fotka nebo monogram) a potom na volbu Upravit. V oddílu „Určete, kdo vás může sledovat" vyberte uživatele, s nimiž chcete obsah sdílet: Schválení uživatelé nebo Všichni.

By Campman Lesane

Jak uvolnit mezipaměť? :: Co je to za skladbu Iphone?
Užitečné odkazy