Domovská stránka > J > Jak Nahrát Platební Kartu Do Mobilu?

Jak nahrát platební kartu do mobilu?

Nastavení platební metody pro bezkontaktní transakce
  1. Otevřete aplikaci Google Pay .
  2. Vlevo nahoře klepněte na ikonu nabídky. Platební metody.
  3. Vedle platební metody, kterou chcete nastavit pro bezkontaktní platby, vyberte Povolit bezkontaktní platby.
  4. Podle pokynů platební metodu ověřte.

Přečtěte si více

Související článek

Jak vyndat SIM kartu z telefonu?

Slot pro sim kartu je na boku telefonu. Pouzdro telefonu je třeba sejmout. Odříznutý roh pouzdra by měl směřovat k odříznutému rohu karty SIM. Připevněte kartu SIM do držáku.

Lidé se také ptají, jak nastavit nfc xiaomi?

Otevřete Nastavení. Pokračujte do sekce Připojení a sdílení. V sekci NFC otevřete položku Pozice bezpečnostních prvků. Nastavte tuto volbu na Použít peněženku HCE.
Můžete se také zeptat, jak nastavit nfc nálepku?
Abyste mohli „oživit" NFC Smart tagy, musíte si stáhnout novou verzi Loxone Smart Home App Version na Vaše zařízení s Androidem, který podporuje NFC. V menu nastavení -> Nástroje -> můžete během několika sekund nastavit NFC příkazy nebo pozici v App a rovnou je používat.

Navíc, proč mi nefunguje nfc?

Pokud po přiložení telefonu ke čtečce nijak nezareaguje, pak NFC nefunguje správně. Signál NFC může rušit obal telefonu, zkuste jej z něj vytáhnout a zaplatit ještě jednou. Když ani to nepomůže, kartu z telefonu odeberte a nahrajte znovu.
Někdo se také může ptát, jak nastavit nfc platby huawei?
Aplikace je integrovaná na Huawei Mobile Services, alternativě ke Google Mobile Services. RaiPay dříve fungovalo i na Androidu, banka aplikaci zrušila a přešla čistě na Google Pay. Další možností je využití aplikace Curve. Do ní si lze nahrát vlastní platební kartu a pak využívat NFC ve spojení s Curve Pay.

Související článek

Jak vymazat paměť v mobilu?

V rámci stavu paměti ji lze vymazat. Mnoho výrobců zde nabízí řešení na jedno kliknutí. Kolik aplikací je spuštěno, můžete zjistit ve Správci paměti RAM. K vymazání neaktivních procesů lze použít vestavěný čistič mezipaměti.

A další otázka, jak přidat platebni kartu do samsungu?

Se SAMSUNGEM Galaxy S9 i S9+ můžete platit jednoduše, rychle a bezpečně. Stačí si přidat debetní či kreditní kartu do Google Pay v mobilním bankovnictví - aplikaci Smart Banka. Při placení pak stačí přiložit telefon k platebnímu terminálu a platbu tak provedete rychleji než plastovou kartou.
Jak nastavit platebni kartu na Samsung?
Základem je Google Pay

Po otevření aplikace se přihlásíte pod svým Google účtem. Aplikace vás vyzve k zadání údajů o vaší platební kartě, jako je číslo karty, platnost do vypršení a originální třímístný kód. To by mělo být vše pro přidání vaší karty do aplikace, jak vidíte, je to velmi jednoduché.

A jak nahrat platebni kartu do androidu?

Přidání platební metody
  1. Otevřete aplikaci Google Pay .
  2. Přejeďte prstem zdola nahoru.
  3. Klepněte na možnost Přidat kartu.
  4. Údaje z karty můžete získat pomocí fotoaparátu telefonu nebo je zadat ručně.
  5. Pokud se zobrazí žádost o ověření platební metody, vyberte si ze seznamu vhodnou ověřovací metodu.
Lidé se také ptají, jak lze platit mobilem když nepodporuje nfc?
Třetí je alternativou k druhé, figuruje na pozici náhradníka za platební karty, avšak nevyžaduje přítomnost NFC v telefonu. Můžete ji tedy používat i na levnějších telefonech. Tato metoda placení telefonem bez NFC funguje tak, že naskenujete QR kód, který vás odkáže do speciální aplikace, v níž provedete platbu.

A další otázka, jak aktivovat platbu mobilem?

Pro platby mobilem s operačním systémem Android budete využívat službu Google Pay.
...
Začněte s nimi ve třech jednoduchých krocích:
  1. stáhněte si mobilní aplikaci a spárujte ji se svým běžným účtem,
  2. přidejte platební kartu do Google Pay / Apple Pay,
  3. plaťte mobilem nebo chytrými hodinkami.

By Evslin

Similar articles

  • Jak zrychlit Internet v mobilu?

    Aplikace zrychlí rychlost vašeho internetu. Může to být mistr rychlosti internetu. Aplikaci je třeba stáhnout, nainstalovat a spustit. Povolte přístup, pokud vyžaduje práva roota.

  • Jak načíst SD kartu?

    Pokud vložíte kartu SD do příslušného slotu, počkejte, až ji počítač nahraje. Pokud nemáte vestavěnou čtečku paměťových karet, je třeba použít externí čtečku. Zapojte čtečku do portu počítače a vložte kartu do slotu.

  • Jak nainstalovat ROM do mobilu?

    Je to snadné. Pokud telefon rootnete podle návodu, který jsem napsal, můžete si z obchodu Play stáhnout a nainstalovat aplikaci ROM Manager, spustit ji a z její nabídky vybrat flash clockwork mod recovery.

  • Jakou platební kartu?

    Je lepší mít kreditní nebo debetní kartu? Osobní účet s debetní kartou poskytuje majiteli okamžitý přístup k jeho penězům. Zůstatek na běžném účtu je přímo ovlivněn finančními transakcemi s kartou. Nemůžete se dostat do deficitu, pokud nemáte kontokorentní úvěr.

  • Jaká je nejlepší značka mobilů?
  • Jak nastavit grafickou kartu Radeon?
  • Jak zjistit typ Bluetooth v mobilu?
  • Co je v mobilu režim tty?
Kde najít Product Key Windows 8? :: Kde je NFC čip?
Užitečné odkazy