Domovská stránka > J > Jak Najít Snímek Obrazovky Na Pc?

Jak najít snímek obrazovky na PC?

V závislosti na hardwaru můžete použít klávesu s logem Windows + PRTSCN jako klávesovou zkratku pro pořízení screenshotu obrazovky. Pokud vaše zařízení tlačítko nebo klávesu PRTSCN nemá, můžete pomocí kombinace kláves FN + klávesa s logem Windows + MEZERNÍK pořídit screenshot, který pak můžete „vytisknout”.

Přečtěte si více

Související článek

Jak najít ovladače?

Ovládací panely obsahují správce zařízení. Ve Správci zařízení klikněte pravým tlačítkem myši na zařízení a z místní nabídky vyberte možnost Vlastnosti. V rozevíracím seznamu vyberte ID hardwaru.

Kam se ukládá Print Screen Mac?

Ve výchozím nastavení se snímky obrazovky ukládají na plochu pod názvem „Snímek obrazovky [datum] v [čas]. png". V macOS Mojave nebo novějším můžete změnit výchozí umístění ukládaných snímků obrazovky z nabídky Možnosti v aplikaci Snímek obrazovky. Můžete také přetáhnout miniaturu do složky nebo dokumentu.
Jak uložit výstřižek?
Otevření nástroje Výstřižky a pořízení screenshotu
  1. Stiskněte klávesu s logem Windows + Shift + S. Zatímco budete vybírat oblast výstřižku, plocha ztmavne.
  2. Obdélníkový režim je vybraný ve výchozím nastavení.
  3. Snímek obrazovky se automaticky zkopíruje do schránky.

Když to vezmeme v úvahu, jak se kopíruje obrazovka?

Stisknutím print screen zachytíte obrázek celé obrazovky a zkopírujete ho do schránky v paměti počítače.
...
Zkopírování jenom obrázku aktivního okna
  1. Klikněte na okno, které chcete zkopírovat.
  2. Stiskněte kombinaci kláves ALT+PRINT SCREEN.
  3. Vložte obrázek (CTRL+V) do Office aplikace nebo jiné aplikace.
Jak udělat kopii displeje?
Je jím stisk hardwarového tlačítka pro vypnutí a zapnutí současně s tlačítkem pro snížení hlasitosti. U některých telefonů, které mají ve spodní části displeje hardwarové tlačítko Domů, se screenshot tvoří stiskem tohoto tlačítka současně s tlačítkem vypnutí/zapnutí.

Související článek

Jak najít iphone podle IMEI?

Nejprve je třeba použít webový prohlížeč k navigaci. Po zadání sériového čísla do textového pole spusťte vyhledávání kliknutím na ikonu lupy.

Někdo se také může ptát, jak udělat printscreen do emailu?

Přejděte do emailu, otevřete novou zprávu a v těle zprávy stiskněte kombinaci kláves CTRL + V - kopie obrazovky se ze schránky vloží do emailu.
Jak se dělá Print Screen na notebooku?
Snadno, stačí stisknout klávesu s výmluvným názvem Printscreen, někdy také označenou zkratkou PrtScr nebo Prt Sc. Pozor, u některých notebooků bude potřeba využít kombinaci kláves v podobě Fn + PrtScr. Poznáte to většinou tak, že je zkratka PrtScr napsána malým písmem.

Když to vezmeme v úvahu, jak udělat screen celé stranky macos?

Screenshot celé webové stránky. V systému macOS lze snadno získat snímek obrazovky pomocí kombinace kláves Command + Shift + 4 .
Jak udělat screenshot celé stránky Mac?
Je to již nějakou dobu nazpátek, co Apple přidal do operačního systému iOS možnost pro vytvoření snímku obrazovky celé webové stránky. V tomto případě jednoduše stačí, abyste v Safari na webové stránce provedli snímek obrazovky, klepnuli na miniaturu v rohu, a poté výše klepnuli na Celá obrazovka.

Jak vyfotit obrazovku na PC Mac?

Jak vyfotit obrazovku? Pro zachycení celé obrazovky slouží kombinace: Shift, Command a 3, po jejmíž zadání se vytvoří screenshot celého akutálního obsahu. Ten se pak automaticky uloží na plochu.

By Armbruster Markopoulos

Similar articles

Jak je tvořen název souborů? :: Jak zapnout FN Lock?
Užitečné odkazy