Domovská stránka > C > Co To Je &?

Co to je &?

Ampersand neboli et je anglický resp. latinský název pro symbol &, logogram, používaný ve významu souřadicí spojky „a“ (a tak i česky čtený, někdy i „et“). Vlastní český název nemá a užívají se oba cizojazyčné.

Přečtěte si více

Co dělá Ctrl Alt?

Funkce této klávesové zkratky závisí na kontextu, ale všeobecně se dá říci, že přerušuje probíhající operaci. Například během okamžiku před bootem počítače (před startem operačního systému) nebo v DOSu, Windows 3.0 a brzké verze Windowsu nebo OS/2 tato klávesová zkratka rebootuje počítač.
Co znamená zkratka Ctrl S?
Informace o zkratce 'CTRL+S'

Uloží otevřený dokument.

A kterou klávesu použijete chcete li smazat znak nalevo od textového kurzoru?

Existují klávesové zkratky Ctrl + Delete a Ctrl + Backspace, které mažou vpravo nebo vlevo od kurzoru celé slovo.
Jak udělat Lomitko na Macu?
Stiskneme levý Alt a držíme ho zmáčknutý. Na numerické části klávesnice zadáme číselný kód 47. Pustíme levý Alt a / se okamžitě napíše.

Jak zapnout klávesnici na Macu?

Zapnutí: Na Macu vyberte nabídku Apple > Předvolby systému, klikněte na volbu Zpřístupnění , dále na volbu Klávesnice, potom na volbu Prohlížeč a nakonec vyberte volbu Zapnout klávesnici zpřístupnění.
Pokud jde o toto, jak udělat delete na macbooku?
Control-H: Smaže znak vlevo od kurzoru. Místo toho můžete také použít klávesu Delete. Control-D: Smaže znak vpravo od kurzoru. Místo toho můžete také použít zkratku Fn-Delete.

Někdo se také může ptát, jak psát znaky na macu?

Pomocí Prohlížeče znaků lze do textu přidávat speciální znaky a symboly, například matematické značky, znaky latinky nebo piktogramy. Klikněte na text, do kterého chcete umístit znak, a použijte příkaz Úpravy > Emotikony a symboly (nebo stiskněte Ctrl-Cmd-mezerník). Na místě vašeho kliknutí se zobrazí Prohlížeč znaků.
A další otázka, jak napsat rovná se na macbooku?
Postupujeme následovně:
  1. Držte zmáčknutý levý Alt (dole, vlevo od tlačítka mezerník).
  2. Na numerické klávesnici vyťukejte číselnou kombinaci 61 pro =, respektive 8800 pro ≠.
  3. Pusťte levý Alt a automaticky dojde k zápisu do textu.

Jak se píše zavináč na notebooku?

Najeďte kurzorem myši do místa, kam chcete zavináč napsat. Podržte pravý ALT (někdy také ALT Gr) a stiskněte klávesu V. Objeví se symbol @.

By Amelita

Jak se dělá tabulátor? :: Kde je Enter na klávesnici?
Užitečné odkazy