Domovská stránka > K > Kde Je Ikona Airplay?

Kde je ikona AirPlay?

Na panelu nabídek klikněte na tlačítko AirPlay. Pokud toto tlačítko nevidíte, jděte na ikonu Apple > Předvolby systému > Monitory a zapněte volbu Zobrazit volby zrcadlení v řádku nabídek (jsou‑li k dispozici). V rozbalovací nabídce AirPlay klikněte na Apple TV.

Přečtěte si více

Související článek

Co je ikona webu?

Značku miniatury webové stránky můžete zobrazit v adresním řádku nebo na kartě prohlížeče. Aby ikona odpovídala celkovému vzhledu webu, vychází její grafická podoba často z loga.

Jak na AirPlay?

Jakmile budete mít AirPlay k dispozici, tak stačí, abyste na vašem iPhonu či iPadu otevřeli ovládací centrum. Zde poté ve čtverečku Hudba klepněte na malou ikonu AirPlay a ze seznamu vyberte typ vaší televize, popřípadě název Apple TV. Při prvním spárování musí být televize či Apple TV spuštěná.
Co je to AirPlay?
AirPlay je bezdrátová streamovací technologie, kterou mohou využívat zařízení značky Apple. S pomocí AirPlay jednoduše odešlete obsah do Apple TV či jiného příslušenství. Z iPhonu nebo iPadu tak můžete například streamovat hudbu do bezdrátového reproduktoru nebo film do televize.

Pokud jde o toto, jak připojit mac k televizi?

Pokud má Mac port HDMI, můžete se k HDMI připojit přímo pomocí kabelu HDMI. Pokud má Mac USB-C porty, můžete se k HDMI připojit pomocí adaptéru, jako je například USB‑C víceportový digitální AV adaptér Apple. Pokud má váš Mac Mini DisplayPort, můžete se připojit k HDMI pomocí adaptéru nebo kabelu Mini DisplayPort/HDMI.
A další otázka, jak nastavit zrcadleni obrazovky?
Android
  1. nejdříve se musíte napojit na Wi-Fi síť Miracast, kterou vaše televize nebo počítač vytvoří
  2. v zařízení najděte „bezdrátovou obrazovku", většinou v nastavení obrazovky.
  3. otevřete menu bezdrátové obrazovky a zapněte.
  4. objeví se seznam dostupných zařízení, klikněte.
  5. pak už jen vyčkejte, než proběhne synchronizace,

Související článek

Jak zapnout na televizi AirPlay?

Pokud nevlastníte Apple TV, nemůžete přenášet video z telefonu nebo iPadu do jiného zařízení. Pokud to chcete udělat, musíte otevřít nějaké médium v iPadu nebo iPhonu a pak v nabídce vybrat televizor.

Lidé se také ptají, jak nastavit airplay na tv?

LetsView
  1. Stáhněte a nainstalujte aplikaci do vašeho počítače a iPhonu.
  2. Připojte obě zařízení ke stejné síti Wi-Fi a spusťte aplikaci.
  3. Na vašem telefonu označte jméno vašeho počítače, jakmile bude detekován.
  4. Propojte počítač a televizi kabelem HDMI.
  5. Proběhne spuštění zrcadlení obrazovky.
Následně, jak sdilet obrazovku na iphone?
Zahajte FaceTime hovor. Klepněte na tlačítko Sdílet obsah . Klepněte na Sdílet obrazovku .

Jak zrcadlit telefon v autě?

Jednoduše. Stačí připojit podporovaný chytrý telefon do USB infotainmentu a v menu zvolit Mirrolink. Po chvíli se na displeji infotainmentu objeví duplikovaný obraz toho, co máte aktuálně zobrazeného na svém telefonu.
Jak sdílet obrazovku na televizi?
Nejrychlejší cestou je spuštění funkce Smart View z oznamovací lišty Vašeho telefonu. Po spuštění budou vyhledány televize, které se nacházejí na stejné WiFi síti jako Váš telefon. Stačí vybrat televizor ke kterému se chcete připojit, spojení proběhne automaticky. Spustí se režim sdílení obrazovky.

Můžete se také zeptat, jak sdílet obrazovku iphone na mac?

Jak zrcadlit obrazovku iPhonu na Mac?
  1. Na iPhonu s Face ID sjeďte prstem z pravého horního rohu dolů, u iPhonu s Touch ID vyjeďte s lištou vyjetím ze spodní strany obrazovky iPhonu.
  2. Vyberte zrcadlení obrazovky.
  3. Z nabízených zařízení vyberte váš Mac.

By Miche

Similar articles

  • Jak zapnout AirPlay na TV Samsung?

    Video ze zařízení můžete do televizoru streamovat tak, že ho připojíte ke stejné síti wi-fi jako Apple TV nebo chytrý televizor s podporou AirPlay 2. Najděte video, které chcete sledovat. Můžete si vybrat mezi Apple TV nebo chytrým televizorem.

  • Jak zapnout AirPlay LG TV?

    Streamování videa ze zařízení do televizoru můžete provádět tak, že jej připojíte ke stejné síti wi-fi jako Apple TV nebo chytrý televizor s podporou AirPlay 2. Najděte video, které chcete sledovat. Můžete si vybrat mezi Apple TV nebo chytrým televizorem.

  • Jak se pripojit přes AirPlay?

    Stačí na iPadu nebo iPhonu otevřít Ovládací centrum. Po klepnutí na malou ikonu AirPlay ve čtverci Hudba vyberte ze seznamu typ televizoru nebo název Apple TV. Při prvním spárování je televizor zapnutý.

  • Jak vypnout AirPlay iPhone?

    Chcete-li zastavit zrcadlení zařízení, otevřete Ovládací centrum a klepněte na možnost Zrcadlení obrazovky. Na dálkovém ovladači Apple TV můžete stisknout tlačítko Menu. Které verze Macu a macOS podporují AirPlay na Macu?

  • Co je to ikona v počítači?
  • Co je to ikona na PC?
Jak zrcadlit iPhone na notebooku? :: Kde je Alt na Macbook?
Užitečné odkazy