Domovská stránka > J > Jak Najít Ipad?

Jak najít iPad?

Na zařízení s operačním systémem Android otevřete webový prohlížeč a přesuňte se na stránky icloud.com. Jakmile tak učiníte, tak se přihlaste pomocí vašeho Apple ID. Po přihlášení se zobrazí seznam aplikací, ve kterém je nutné se přesunout do aplikace Najít iPhone.

Přečtěte si více

Související článek

Jak najít ovladače?

Ovládací panely obsahují správce zařízení. Ve Správci zařízení klikněte pravým tlačítkem myši na zařízení a z místní nabídky vyberte možnost Vlastnosti. V rozevíracím seznamu vyberte ID hardwaru.

Kde je můj Apple?

Na stránce vašeho účtu Apple ID v části zařízení najdete všechna zařízení, na kterých jste aktuálně přihlášeni pomocí vašeho Apple ID, včetně zařízení Android, konzolí a chytrých televizorů: Přihlaste se k appleid.apple.com,* poté zvolte Zařízení.
Navíc, co znamená najít iphone?
V aplikaci Najít na iPhonu můžete zobrazit polohu svého zařízení na mapě a přehrát na něm zvuk, podle kterého ho snáz najdete. Pokud je zařízení online, vidíte jeho aktuální polohu. Pokud je offline, vidíte místo, kde bylo naposledy online nebo kde se naposledy připojilo k síti služby Najít.

Jak zapnout služby Najít iPhone?

Zapnutí služby Najít pro iPhone, iPad nebo iPod touch
  1. Otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na své jméno a potom na Najít.
  3. Pokud chcete, aby vaši přátelé a rodina věděli, kde se právě nacházíte, zapněte volbu Sdílet moji polohu.
  4. Klepněte na Najít [zařízení] a zapněte volbu Najít [zařízení].
Jak zjistit polohu Vypnuteho iPhonu?
Zjištění polohy zařízení

V aplikaci Najít iPhone na webu iCloud.com klikněte na Všechna zařízení. Vyberte zařízení, které chcete nalézt. Název zařízení se zobrazí uprostřed panelu nástrojů. Pokud lze zjistit polohu zařízení: Objeví se na mapě a vy uvidíte, kde je.

Související článek

Jak dlouho se nabíjí iPad?

V závislosti na modelu trvá nabíjení telefonu 2,5 až 3 hodiny. Způsob nabíjení není vždy konstantní, protože baterie nemají rády úplné vybití nebo nabití. Režim pomalého nabíjení nastane, když baterie dosáhne 80 % svého nabití. Režim snižuje nabíjecí proud.

Jak se dostat na iCloud?

Takto lze najít svůj iPhone i na Windows nebo na Androidu.
  1. v prohlížeči jděte na iCloud.com.
  2. přihlaste se přes Apple ID.
  3. klikněte na aplikaci Najít iPhone.
  4. objeví se mapa a na ní tečky.
  5. klikněte na íčko v kroužku a zvolte akci.
  6. Find My Iphone jako aplikace nebo program.
  7. Blokace telefonu přes policii a operátora.
Jak Najít iPhone přes iCloud?
Chcete-li své zařízení najít, přihlaste se na webu iCloud.com/find. Nebo použijte aplikaci Najít na jiném zařízení Apple, které vlastníte. Pokud se iPhone, iPad nebo iPod touch v seznamu zařízení neobjeví, funkce Najít pro něj nebyla zapnuta. Ale stále můžete ochránit svůj účet, i když jste nezapnuli funkci Najít.

Jak dlouho mám iPhone?

Tuto informaci zjistíme v aplikaci Nastavení → Obecné → Informace, kde naleznete kolonku "omezená záruka", v níž se nachází datum vypršení jednoleté mezinárodní záruky. Z něj můžete jednoduše vypočítat, kdy byl iPhone zakoupen.
Jak najít telefon Apple?
Na „ztráty a nálezy" myslí i samotný Google, který nabízí „generickou" aplikaci pro vyhledání jakéhokoliv Androidu na dálku. Webová aplikace má název Najít moje zařízení. Odkaz ke službě naleznete zde. Všechna vaše zařízení jsou vedena v jednotném seznamu, až po výběru zařízení se vám telefon zobrazí na mapě.

Co delat kdyz jsem ztratil iPhone?

Jak najít ztracený iPhone
  1. přihlaste se na icloud.com/find (můžete tak učinit z jakéhokoli jiného zařízení)
  2. vyberte zařízení, jehož polohu chcete zobrazit na mapě
  3. pokud je vaše zařízení nedaleko, např.
  4. pokud vaše zařízení není blízko nebo máte podezření na krádež, zařízení zablokujte.

By Donald Stockhoff

Similar articles

Jak funguje funkce najít? :: Co je to kontextové menu?
Užitečné odkazy