Domovská stránka > C > Co Je To Cortana Windows 10?

Co je to Cortana Windows 10?

Microsoft Cortana je virtuální asistent, který je součástí operačních systémů Windows Phone 8.1 a Windows 10 od společnosti Microsoft.

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

Co je tlačítko Cortany?

Je to virtuální asistentka, podobně jako Siri na Apple, kdo znáte. Bohužel ale stále není v češtině, jak vidíte níže a v CZ Windows nefunguje, takže celkem ztrácí význam ji v pc mít.
Co to je mluvit s Cortanou?
Ujistěte se, že je počítač připojen k síti s aktivním připojením k internetu. Otevřete Cortanu výběrem ikony Cortana na hlavním panelu. Klikněte na ikonu Nastavení a poté vyberte možnost Mluvit s Cortanou. Vyhledejte část Ahoj, Cortano a poté kliknutím na přepínač zapněte funkci.

Jak zakázat Cortanu?

Pokud chcete skrýt Cortanu ve Windows a v novějších verzích, vyberte ikonu Cortany na hlavním panelu a zrušte zaškrtnutí políčka Show Cortana button (Zobrazovat tlačítko Cortany).
Jak smazat Cortana?
1) Použijte klávesovou zkratku Ctrl + Shift + Esc. 2) Ve Správci úloh klikněte na sloupec Po spuštění. 3) Vyberte Cortanu. 4) Klepněte na tlačítko Zakázat.

Související článek

Kolik GB má Windows 11?

K dispozici jsou 4 gigabajty.

Někdo se také může ptát, jak odstranit aplikaci cortana?

549981C3F5F10 | Remove-AppxPackage« a klepněte na [Enter]. Dále můžete příkazem »Remove-AppxProvisionedPackage –Online –PackageName Microsoft. 549981C3F5F10_1.1911.21713.0_neutral_~_8wekyb3d8bbwe« odstranit z počítače i všechna data aplikace Cortana. Když následně restartujete počítač, služba Cortana z něj zcela zmizí.
Co je to centrum feedback?
V aplikaci Centrum Feedback můžete Microsoftu říct o všech problémech, na které při používání Windows 10. Můžete nám taky poslat návrhy, které nám pomůžou vylepšit Windows prostředí.

Jak odinstalovat Microsoft start?

Odinstalace z nabídky Start

Vyberte Start a vyhledejte aplikaci nebo program v zobrazeném seznamu. Aplikaci stiskněte a podržte (nebo na ni klikněte pravým tlačítkem) a pak vyberte Odinstalovat.
Někdo se také může ptát, jak se zbavit předinstalované aplikace windows 10?
Do vyhledávání napište powershell, následně na této aplikaci klikněte pravým tlačítkem myši a zvolte Spustit jako správce. Poté vyberte z příkaz níže, který se týká konkrétního programu, který chcete odebrat a pomocí CTRL+C a CTRL+V jej vložte do tohoto okna a potvrďte Enter. Tím se apka odinstaluje.

Lidé se také ptají, co je to hudba groove?

Groove je hudební základ, který hraje rytmická složka hudební skupiny (bicí, basová linka, případně rytmická kytara nebo klávesy). Groove je typický pro populární hudbu, ale také pro alternativní hudbu a nezbytný v hudebních žánrech jako jazz, swing, bebop, funk, rock nebo soul.

By Porty Pyburn

Similar articles

Co je to feedback? :: Jak vypnout reklamy na Androidu?
Užitečné odkazy