Domovská stránka > J > Jak Udělat Dlouhý Snímek Obrazovky?

Jak udělat dlouhý Snímek obrazovky?

Ve spodní části pop-up okna uvidíte možnost „Dlouhý snímek obrazovky„. Stačí tapnout. Zobrazí se výřez pro screenshot. Chcete-li rozšířit výběr stránky pro screenshot, využijte k tomu tažení za zobrazené šipky nahoru a dolů.

Přečtěte si více

Související článek

Jak si udělat iOS 14?

Nainstalovat ji může každý. Pokud budete postupovat podle pokynů, můžete si stáhnout konfigurační profil. Nastavení lze použít k instalaci staženého konfiguračního profilu. Poté je třeba telefon obnovit.

Jak se dělá Print Screen na notebooku?

Snadno, stačí stisknout klávesu s výmluvným názvem Printscreen, někdy také označenou zkratkou PrtScr nebo Prt Sc. Pozor, u některých notebooků bude potřeba využít kombinaci kláves v podobě Fn + PrtScr. Poznáte to většinou tak, že je zkratka PrtScr napsána malým písmem.
Jak udělat PrintScreen do emailu?
Přejděte do emailu, otevřete novou zprávu a v těle zprávy stiskněte kombinaci kláves CTRL + V - kopie obrazovky se ze schránky vloží do emailu.

Jak udělat Print Screen celé webové stránky?

Použít standardní klávesu pro zachycení obrazovky PrintScreen (na některých klávesnicích Prt Scr ) a výsledek vložit do grafického editoru a uložit. Klávesovou zkratkou Alt + PrintScreen jde zachytit obsah pouze aktuálního okna. Další šikovný program na tvorbu screenshotů je ShareX.
Jak pracovat s Výstřižky?
Stačí v nabídce Start (Windows 7) případně rozhraní Metro (Windows 8+) vyhledat program Výstřižky (angl. Snipping Tool). Volbou Nový můžete zvolit typ výřezu – volný tvar, obdélníkový výřez, celé okno aplikace nebo celá obrazovka.

Související článek

Jak udělat defragmentaci disku?

Nabídka Start se nachází v levém dolním rohu obrazovky. Klepněte na disk. Vlastnosti naleznete v rozevíracím poli. Tlačítko Defragmentace najdete na kartě Nástroje.

Kam se ukládá Print Screen Mac?

Ve výchozím nastavení se snímky obrazovky ukládají na plochu pod názvem „Snímek obrazovky [datum] v [čas]. png". V macOS Mojave nebo novějším můžete změnit výchozí umístění ukládaných snímků obrazovky z nabídky Možnosti v aplikaci Snímek obrazovky. Můžete také přetáhnout miniaturu do složky nebo dokumentu.
A jak stáhnout video z obrazovky?
čo chceš nahrávať? ak chceš mať videoklipy z youtube, tak použi http://www.clipconverter.cc/ak niečo iné a máš nvidia grafiku, tak použi shadowplay. 29.3.2020 V dnešní době je bezplatné stahování zablokováno googlem. Poslední stahování bylo možné do poloviny roku 2019.

Jak zachytit video?

Spusťte program/hru, kterou chcete nahrát, a stiskněte kombinaci tlačítek Win + Alt + R (případně manuálně pomocí Win + G a v otevřeném panelu vlevo nahoře bílé kolečko). Záznam se začne nahrávat, po jeho ukončení ho najdete v cílové složce.
Jak se dělá screenshot na Xiaomi?
Nejjednodušším způsobem je kombinace tlačítek na bočním panelu:
  1. Otevřete aplikaci, web nebo nabídku, kterou chcete vyfotit.
  2. Poté současně stiskněte a krátce přidržte tlačítko snížení hlasitosti a tlačítko pro zapnutí/vypnutí telefonu (obě najdete hezky pod sebou na pravém bočním panelu).

Následně, jak udělat snímek obrazovky na iphone?

Pořízení snímku obrazovky na iPhonu
  1. Stiskněte současně boční tlačítko a tlačítko zvýšení hlasitosti.
  2. Rychle obě tlačítka uvolněte.
  3. Po pořízení snímku obrazovky se v levém dolním rohu obrazovky na chvilku objeví jeho miniatura. Klepnutím na miniaturu snímek obrazovky otevřete, přejetím prstem doleva miniaturu zavřete.

By Shepperd Cichowski

Similar articles

Kam na obálku napsat prijemce? :: Jak uložit snímek obrazovky?
Užitečné odkazy