Domovská stránka > J > Jak Připojit Wi-Fi Router K Wi-Fi Routeru?

Jak připojit Wi-Fi router k Wi-Fi routeru?

Hlavní router umístíte poblíž modemu, potom zapojíte jeden konec ehternetového kabelu do libovolného portu LAN na hlavním routeru. Následně zapojíte druhý konec kabelu s koncovkou do portu LAN u sekundárního routeru (pro vytvoření sítě LAN-LAN) nebo do portu WAN (pro síť LAN-WAN). A hurá, síť je hotová!

Přečtěte si více

Související článek

Jak se připojit k Wi-Fi 5GHz?

Pokud kliknete na ikonu 2,4G v levém horním rohu, měla by se zobrazit síť v pásmu 5 GHz. Pokud telefon nepodporuje sítě 5 GHz, síť se nezobrazí. V tomto pásmu nebyly žádné jiné.

Lidé se také ptají, jak zapojit dsl modem?

Kabel má nejčastěji na obou koncích konektor RJ11 (výjimečně RJ45). Kabel od telefonní zásuvky zapojte do modemu s označením DSL (konektor má nejčastěji šedou nebo černou barvu). Nyní se dostáváte k propojení modemu a PC. To zvládnete pomocí žlutého LAN kabelu, který má na obou koncích konektor RJ45.
Co znamená zkratka DSL?
DSL je zkratka anglického výrazu Digital Subscriber Line - digitální účastnická přípojka. K internetu jste připojení standardním dvoudrátovým vedením, které bylo původně určené pro telefony pevné linky. Proto se mu říká pevný internet.

Jak nastavit DSL modem?

Po zapojení DSL modemu se přihlásíme do webového rozhraní. Pokud přistupujeme z vnitřní sítě LAN přes UTP kabel, tak stačí do adresního řádku webového prohlížeče napsat IP adresu DSL modemu 10.0.0.138 a přihlásit se příslušným jménem (výchozí nastavení admin) a heslem (výchozí nastavení admin).
A jak funguje starnet?
Bezdrátový router STARNET DUAL BAND AC1200 Domácí router rozděluje internetovou konektivitu přivedenou do Vaší domácnosti (či kanceláře, nebo jiné místo, kde máte internetovou přípojku), a to tak, aby bylo možné připojit více zařízení (Váš hlavní počítač, notebook, mobilní telefon, tablet apod.)

Související článek

Jak připojit externí disk k počítači?

2,5 HDD se používají v noteboocích a k připojení k internetu potřebují pouze základní typ kabelu. 3,5 HDD se používají ve stolních počítačích. Neobejdou se bez přídavného napájení, proto je součástí dodávky druhý kabel.

Jak vypada router?

Podívejme se nejprve, jak vypadá typický router. Je to taková krabička s jednou nebo více anténami, vpředu bývá několik indikačních diod, které ukazují, jestli je zapnutý, jde do něj signál z internetu a funguje wifi. Na zadní straně pak je několik zdířek a vypínačů.
Pokud jde o toto, co je směrovač router?
Router (směrovač) je v počítačových sítích aktivní síťové zařízení, které procesem zvaným routování přeposílá datagramy směrem k jejich cíli. Routování probíhá na třetí vrstvě referenčního modelu ISO/OSI (síťová vrstva).

Jak vybrat router Datart?

Hned při výběru routeru byste také měli zohlednit, do jak velkého a komplikovaného prostoru ho budete umísťovat. Nejspíš bude nejrozumnější otestovat reálně kvalitu signálu a až poté řešit špatně pokrytá místa, ale pokud víte, že chcete zasíťovat např.
Jak daleko má dosah WiFi?
Dobrá zpráva je, že WiFi dokáže připojované zařízení běžně chytit až do vzdálenosti 300 metrů, špatná zpráva je, že takto daleko už bude signál velmi slabý a nespolehlivý.

Jak vybrat LTE modem?

Nejrozšířenější jsou pak levnější modely Huawei B-310,B-315,B-890, B3000 vše CAT4. Výhodou těchto modemů je příznivá cena při bazarovém prodeji a české menu . Do modemu se také často musí zadat APN jiného operátora a PIN na sim kartě . Aktuálně má již nabídce lte modemy/routery také značka Tenda.

By Iphagenia

Similar articles

Jak připojit tiskárnu HP přes WiFi? :: Jaký Wifi modem?
Užitečné odkazy