Domovská stránka > K > Kde Najít Účet Microsoft?

Kde najít účet Microsoft?

Pokud máte na svém účtu nastavené bezpečnostní kontaktní údaje, vyhledejte své uživatelské jméno
  1. Vyhledejte své uživatelské jméno pomocí svého bezpečnostního kontaktního telefonního čísla nebo e-mailové adresy.
  2. Požádejte o zaslání bezpečnostního kódu na použité telefonní číslo nebo e-mail.
  3. Zadejte kód a vyberte Další.

Přečtěte si více

Související článek

Jak najít ovladače?

Ovládací panely obsahují správce zařízení. Ve Správci zařízení klikněte pravým tlačítkem myši na zařízení a z místní nabídky vyberte možnost Vlastnosti. V rozevíracím seznamu vyberte ID hardwaru.

Kolik stojí OneDrive?

OneDrive Standalone 100GB - tato varianta nabízí celkem 100 GB diskového prostoru a zaplatíte za ni 49 korun měsíčně. Microsoft 365 pro jednotlivce - tato varianta nabízí celkem 1 TB diskového prostoru na OneDrivu. Zaplatíte za ni 189 korun měsíčně nebo 1 899 korun ročně.
Jak zrušit ukládání na OneDrive?
Na kartě Účet klikněte na Vybrat složky. V okně Synchronizovat vaše soubory z OneDrivu na tomto počítači zaškrtněte a pak zrušte zaškrtnutí políčka Synchronizovat všechny soubory a složky na mém OneDrivu. (Prvním zaškrtnutím vyberete všechna políčka a zrušením zaškrtnutí zrušíte výběr všech políček.)

Jak funguje OneDrive pro firmy?

OneDrive pro firmy je služba úložiště dokumentů, která umožňuje uživatelům ukládat pracovní soubory v cloudovém úložišti Microsoft, sdílet je a synchronizovat dle potřeby, jak to vyžaduje firemní práce. Nemusíte přitom do firmy pořizovat žádná nákladná zařízení.
Následně, jakou licenci office?
Pokud potřebujete sady Office pro firmy, doporučujeme cenově výhodnou trvalou licenci Microsoft Office 2019 Professional Plus. nebo nejaktuálnější trvalou licenci Microsoft Office 2021 Professional Plus. Obě varianty mají neomezenou platnost a váží na Váš účet Microsoft, díky čemuž jsou i přenositelné.

Související článek

Jak zrušit účet ve Windows 10?

Vyberte možnost Start.

Navíc, co je to office 365?

Microsoft Office 365 je sada aplikací jako jsou Outlook, Word, Excel, PowerPoint, SharePoint a další aplikace, které jsou součástí Office 365. Protože Office 365 funguje na předplacené bázi, dostanete vždy tu nejaktuálnější verzi a když Microsoft zrovna provádí aktualizaci, aktualizuje se i váš Office 365.
Co obsahuje MS Office 2019?
Office 2019 obsahuje aplikace, jako je Word, Excel, PowerPoint a Outlook.

Navíc, jaký je rozdíl mezi office 365 a microsoft 365?

Jaký je rozdíl mezi Office 365 a Microsoftem 365? Microsoft 365 obsahuje všechno, co znáte z Office 365. Microsoft 365 pomáhá lidem i firmám dosahovat lepších výsledků pomocí inovativních aplikací Office, inteligentních cloudových služeb a špičkového zabezpečení.
Jaký Office pro Windows 11?
Microsoft Office

Pokud potřebujete jen praktický a příznivější kancelářský software, Office 2019 je cenově výhodnější volbou a jeho kompletní funkce vám navíc přináší perfektní pracovní zážitek!

Navíc, jak odebrat účet správce?

Podívat se na účty založené ve vašem počítači/tabletu se můžete snadno Nastavení/Settings -> Účty/Accounts -> Rodina a jiní uživatele/Family & other people. Zde můžete smazat libovolný účet (a budete k tomu potřebovat být správce, samozřejmě) kliknutím na Odebrat/Remove.

By Armillas

Similar articles

Jak se používá Cortana? :: Jak se zbavit účtu Microsoft?
Užitečné odkazy