Domovská stránka > C > Co Umí Apple Pencil?

Co umí Apple Pencil?

Apple Pencil je výborným doplňkem k vašemu iPadu. Kromě kreslení zvládá také skicování, psaní, můžete s ní ale také ovládat řadu prvků na vašem iPadu.

Přečtěte si více

Související článek

Proč je Apple tak úspěšný?

Apple tvrdě pracuje na výzkumu a vývoji. Výdaje se zvyšují, i když v současné době do této oblasti investuje velké prostředky. Finanční úspěch souvisí se schopností společnosti Apple investovat velké prostředky do výzkumu a vývoje.

Když to vezmeme v úvahu, jak kreslit na ipadu?

Vytvoření kresby
  1. V poznámce klepněte na tlačítko Anotace .
  2. Vyberte si barvu a kreslicí nástroj, třeba tužku nebo zvýrazňovač.
  3. Prsty vytvořte kresbu nebo na kompatibilním iPadu použijte Apple Pencil.
  4. Klepněte na Hotovo.
Jak přejmenovat poznámku iPad?
Tip: Poznámky umožňují hledání v rukopisném textu (v podporovaných verzích). Jestliže poznámka nemá název, použije se jako návrh názvu první řádek rukopisného textu. Chcete‑li název upravit, odrolujte na začátek poznámky a pak klepněte na Upravit.

Jaký je rozdíl mezi iPad a iPad Air?

iPad Pro má čtyři reproduktory, zatímco Air „jen" dva. Pro se odemyká pomocí FaceID, u Airu najdete Touch ID nově schované do zapínacího tlačítka. A největší rozdíl je ve fotoaparátech. Zatímco Pro má 3 objektivy a k tomu LiDAR, Air si vystačí s jedním.
Navíc, jaký je rozdíl mezi tabletem a ipadem?
Největší rozdíl mezi tablety iPad a Android je operační systém, protože iPad běží na iOS, zatímco tablety Android běží na Androidu Google; oba začínají na smartphonech a nyní se používají v tabletech.

Související článek

Jak vratit penize Apple?

Standardní pravidla pro vrácení zboží se řídí pravidly společnosti Apple. Pokud si to rozmyslíte, můžete nám svůj hardware vrátit. Software můžete vrátit, pokud je balení nepoškozené.

Jaký iPad pro studenty?

Závěr- nejlepší iPad pro studenty

Pokud máte omezený rozpočet a nechcete si nechat ujít dobré vlastnosti iPadu, můžete se pustit do iPadu 8. generace. Považujeme to za jeden z nejlepších iPadů pro studenty. Má 10.2palcový Retina displej a využívá čip A12 Bionic.
Kolik stojí nejlevnější iPad?
Aktuálně nejlevnějším produktem v této kategorii je iPad 10.2 64GB WiFi Vesmírně Šedý 2021, který stojí 9 279 Kč vč. DPH.

A kdy koupit ipad?

Nový iPad (2021) je již nyní k dostání v rámci předobjednávky, přičemž do oficiálního prodeje zamíří v pátek 24. září. Zákazníci si navíc mohou vybrat ze dvou barevných provedení – vesmírně šedé a stříbrné – a ze dvou možných kapacit úložiště.
Následně, kdy vychazi ipad air?
Objednávky začínají 11. března ve 14:00. V prodeji od 18. března.

Následně, kolik stojí ipad air?

Tabulkové srovnání tabletů Apple iPad
VerzeiPad Air M1 (2022)iPad Pro M1
Velikost obrazovky10,9″12,9″/11″
Rozlišení displeje2360 × 1640 px2732 × 2048 px 2388 × 1668 px
Zadní fotoaparát12 Mpx12+10 Mpx
Přední fotoaparát12 Mpx12 Mpx
2 další řádky

By Naples Subhas

Similar articles

Jak zjistím rychlost pripojeni? :: Jakou značku HDD?
Užitečné odkazy