Domovská stránka > K > Kde Je Windows Defender?

Kde je Windows Defender?

Vyberte Start > Nastavení > Aktualizace a zabezpečení > Zabezpečení Windows a pak Ochrana před viry a hrozbami > Manage settings (Správa nastavení). (V předchozích verzích Windows 10 vyberte Ochrana před viry a hrozbami > Nastavení ochrany před viry a hrozbami.)

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

Jak obejít Defender?

Vyberte Start a zadejte "Zabezpečení Windows" a vyhledejte ji. Ve výsledcích hledání vyberte aplikaci Zabezpečení Windows, přejděte na Ochrana před viry & hrozby a v části Nastavení ochrany před & viry vyberte Spravovat nastavení. Možnost Ochrana v reálném čase přepněte do polohy Vypnuto.
Pokud jde o toto, jak zapnout zabezpečení windows?
Otevřete hlavní nabídku Start a do vyhledávacího pole napište Zabezpečení Windows. Rozklikněte pole Ochrana před viry a hrozbami a v sekci Nastavení ochrany před viry a hrozbami klikněte na Spravovat nastavení. Pak už stačí pouze aktivovat možnost Ochrana v reálném čase a Windows Defender je zapnutý.

Jak obnovit Windows Defender?

Řešení
  1. Přejděte na Start a otevřete services. msc.
  2. Vyberte službu Antivirová ochrana v programu Windows Defender.
  3. Ujistěte se, že je typ spouštění nastavený na Automaticky.
  4. Přejděte do nabídky Akce a vyberte Start. Pokud tato akce není dostupná, vyberte Zastavit.
Pokud jde o toto, jak vypnout antimalware?
Pravým myšítkem klikněte do prostoru v pravém sloupci a v kontextovém menu vyberte Nový a klikněte na Hodnota DWORD. Dvojklikem nově vytvořenou hodnotu otevřete a pojmenujte ji DisableAntiSpyware. Její hodnotu pak nastavte na 1 čímž Windows Defender deaktivujete.

Související článek

Kolik GB má Windows 11?

K dispozici jsou 4 gigabajty.

Když to vezmeme v úvahu, jak funguje windows defender?

Bezpečnostní centrum Windows Defender poskytuje základní ochranu před viry, trojskými koni, ransomware a dalšími formami škodlivého softwaru. Je standardně nainstalován v systému Windows, takže i když nechcete instalovat řešení od jiných výrobců, bude mít Váš systém alespoň nějakou úroveň ochrany před těmito hrozbami.
A další otázka, jak vypnout windows?
Pokud chcete vypnout počítač ve Windows 10, vyberte tlačítko Start , vyberte tlačítko napájení a potom vyberte Vypnout.

Jak aktualizovat Windows Defender?

Chcete-li zkontrolovat aktualizace programu Windows Defender, postupujte takto:
  1. Spusťte program Windows Defender, pokud není dosud spuštěn. Učiníte tak klepnutím v nabídce Start na položku Programy a pak na příkaz Windows Defender.
  2. Vyhledejte nové definice. Tuto akci vyvoláte klepnutím na možnost Vyhledat aktualizace.
Někdo se také může ptát, jak vypnout antivir windows 7?
V programu Microsoft Windows Defender přejděte v menu na »Nástroje | Možnosti« a v levé části vyberte volbu »Správce«. Odškrtněte volbu »Používat tento program« a klikněte na tlačítko »Uložit«.

A další otázka, jak udělat výjimku ve windows defender?

Přejděte na Start > Nastavení > Aktualizace a zabezpečení > Zabezpečení Windows > Ochrana před viry a hrozbami. V části Nastavení ochrany před viry a hrozbami vyberte Správa nastavení a pak v části Vyloučení vyberte Přidat a odebrat vyloučení.

By Ulla

Similar articles

Jak vypnout antivir Avast? :: Proč odinstalovat Adobe Flash Player?
Užitečné odkazy