Domovská stránka > K > Kolik Stojí Youtube Na Mesic?

Kolik stojí YouTube na mesic?

Přehrávat si videa bez reklam a mít možnost si videa stahovat, za to je 179 korun měsíčně podle nás trochu moc. YouTube Premium ovšem k předplatnému nabízí i prémiové členství ke službě YouTube Music. A to už se vyplatí - tedy pokud už nemáte jinou hudební streamovací aplikaci.

Přečtěte si více

Související článek

Kolik stojí Win 11?

Existují dvě různé verze nového operačního systému. Běžní uživatelé mohou používat verzi Windows 11 Home. Varianta pro firemní segment se nazývá Windows 11 Pro.

A další otázka, kolik stojí placený youtube?

YouTube bez reklam, přehrávání na pozadí a přístup do YouTube Originals za 10 Kč Předplatné YouTube Premium nejen, že odstraní veškeré reklamy, ale umožní stahování videí, přehrávání na pozadí telefonu a poskytne přístup do videotéky YouTube Originals.
Následně, jak získat youtube premium zdarma?
Někteří z vás mohou teď získat YouTube Premium na dlouhou dobu úplně bezplatně. Jediné, co musíte splnit, je mít k vašemu Google účtu připojený telefon Samsung. Nemusíte ho ani aktivně používat, stačí, když je v databázi přiřazen k vašemu Google účtu. Pak už jenom stačí na webu YouTube zažádat o zkušební období.

Někdo se také může ptát, jak platit youtube music?

Službu YouTube Music je z České republiky možné zaplatit třemi způsoby. Platit můžete buď platební kartou (podporovány jsou debetní a kreditní karty od společností MasterCard, VISA a American Express). Nebo ji můžete zaplatit PayPalem či platební metodou my paysafecard, o které jsme psali zde.
Kde je nejlevnější YouTube Premium?
Předplatné je nutné aktivovat z argentinské nebo indické IP adresy, kde je kupní síla (a tedy i cena) nejnižší. Měsíční předplatné YouTube Premium v Indii stojí 39 Kč , v Argentině jen 22,90 Kč . Zdá se vám to skvělé?

Související článek

Kolik GB má Windows 11?

K dispozici jsou 4 gigabajty.

Co je to YouTube Premium?

Služba YouTube Premium vám umožní sledovat miliony videí bez rušivých reklam před samotným videem i v průběhu přehrávání, včetně překryvných reklam. Nebudou se vám zobrazovat ani bannerové reklamy ani reklamy ve vyhledávání zadávané třetími stranami.
A další otázka, jak je placený youtube?
Nezapomeňte, že YouTube vyplácí odměnu až poté, co vyděláte 100 a více dolarů za reklamy umístěné ve vašem kanálu a videích. Kolik YouTubeři vydělávají? Momentálně je to něco mezi 0,01 až 0,03 dolaru za zhlédnutí, což znamená 3 až 5 dolatů za 1000 zhlédnutí a až 5 000 dolarů za 1 000 000 zhlédnutí.

Kdy YouTube plati?

Na YouTube můžete vydělávat peníze prostřednictvím těchto funkcí: Výnosy z reklam: Můžete získat výnosy z obsahových reklam, překryvných reklam a videoreklam. Členství v kanálu: Vaši členové vám měsíčně platí určitou částku výměnou za přístup ke speciálním výhodám, které jim nabízíte.
Jak funguje YouTube Premium Family?
Rodinný tarif YouTube vám umožňuje sdílet placený odběr YouTube až s pěti členy stejné domácnosti (s trvalým pobytem na stejné adrese). Jako majitel účtu nebo správce rodiny si vytvoříte rodinnou skupinu Google. Do této skupiny můžete přizvat členy rodiny a sdílet s nimi: YouTube Premium.

Lidé se také ptají, jak ziskat youtube premium?

Výhody získáte takto:
  1. V telefonu nebo tabletu spusťte aplikaci YouTube.
  2. Přihlaste se k účtu Google, pro který si chcete členství předplatit.
  3. Klepněte na svůj profilový obrázek.
  4. Zahajte zkušební období (pokud na něj máte nárok). Pokud zkušební období nevyužijete, klikněte na možnost Získat YouTube Premium.

By Phemia Vanvleet

Similar articles

Jak aktivovat YouTube Premium? :: Jak uvolnit místo na One drive?
Užitečné odkazy