Domovská stránka > C > Co To Je Google Workspace?

Co to je Google Workspace?

Google Workspace (dříve G Suite) je balík online aplikací (pošta, kalendář, sdílený disk, dokumenty, videohovory), který vám umožní pracovat kdekoliv a z libovolného zařízení.

Přečtěte si více

Související článek

Co používat místo Google Play?

Obchod Play není ve výchozím nastavení zahrnut. I ten má alternativy, například Yandex Store, Amazon Appstore nebo F-Droid. Jako náhradu lze použít zcela jiný systém.

Když to vezmeme v úvahu, kdy končí gmail?

Ve zprávě píše, že službu ukončí 1. května 2022. Uživatelé budou moci jednoduše přejít na placenou verzi Google Workspace, kterou si mohou vyzkoušet na dva měsíce zdarma. Workspace cílí především na firmy, nikoliv na běžné uživatele, kteří by chtěli „Gmail s vlastní doménou".
Co je Gmail na vlastní doméně?
Od července bude jen pro platící Google Workspace zdarma bude pouze pro neziskové organizace a vzdělávací instituce. Ilustrační fotografie.

Jak vytvořit webové stránky v Google?

Vytvoření a pojmenování webu Google

Na počítači otevřete nové Weby Google. Nahoře pod možností „Vytvořit nový web" vyberte šablonu. Vlevo nahoře zadejte název webu a stiskněte Enter. Přidejte na web obsah.
Jak hledat na Google?
Vyhledávací operátory

Většina vyhledávání probíhá tak, že uživatel zadá do vyhledávacího pole jedno nebo více slov a použije tlačítko Hledat Googlem. V poskytnutých výsledcích se pak snaží najít odkaz na stránku, která nejlépe odpovídá jejich představám.

Související článek

Jak instalovat aplikace bez Google Play?

Phone Clone vám pomůže najít vaše oblíbené aplikace. Do této aplikace lze přesunout data ze starého telefonu. Aplikace s daty můžete přetáhnout z obou zařízení. Proces přesunu aplikací je velmi jednoduchý.

Jak nastavit v Gmailu spam?

Označení e-mailů jako spam
  1. Otevřete Gmail na počítači.
  2. Vyberte jeden nebo více e-mailů.
  3. Klikněte na Nahlásit spam .
Navíc, jak vytvořit email s vlastní doménou zdarma?
Email Profi od Seznam.cz umožní lidem pořízení firemní e-mailové schránky s vlastní doménou zcela zdarma. Seznam.cz spustil službu Email Profi, díky které mohou lidé využívat zdarma e-mailové adresy s doménou vlastních internetových stránek.

Co je to Vlastní doména?

Doména je adresou, která většinou odkazuje na webové stránky, elektronický obchod nebo emailové adresy. Je to de facto vaše adresa na internetu, podobně jako ulice, číslo a město označují fyzickou adresu v reálném světě. Pokud si někdo zapamatuje vaši doménu, může vás na internetu snadno najít.
Následně, kolik stojí emailova doména?
Vlastní adresa, nebo-li doména stojí okolo 200 Kč ročně a podrobný postup, jak doménu získat jsem vám ukazoval v minulém článku zde. Tam začněte, pokud zatím nemáte svou doménu a pak pokračujte tady. Máte-li svou doménu, tak máte dvě možnosti, jak k ní udělat e-mailové adresy: U poskytovatele vašeho webhostingu.

Pokud jde o toto, jak se přihlásit na email s vlastní doménou?

Seznam účet
  1. Do pole E-mailová adresa zadejte své uživatelské jméno (část před znakem @).
  2. V pravé nabídce si zvolte doménu (část za znakem @) odpovídající vaší adrese (tedy např. @seznam.cz, @email.cz, @post.cz apod.).
  3. Do pole Heslo zadejte své heslo.
  4. Klikněte na tlačítko Přihlásit se.

By Carlina

Similar articles

Jak uvolnit místo na One drive? :: Jak dlouho trva vypadek Messengeru?
Užitečné odkazy