Domovská stránka > J > Jak Funguje E Vstupenka?

Jak funguje e vstupenka?

Při koupi vstupenky přes internet obdrží zákazník elektronickou vstupenku, která je vybavena číselným čárovým kódem, a bude zákazníkovi zaslána na zákazníkem označený a zadaný e-mail ve formátu PDF pro vytištění nebo mu bude zaslaná na zákazníkem označený a zadaný e-mail pro možnost uložení do mobilního telefonu, za

Přečtěte si více

Související článek

Jak funguje spínač?

Elektrický obvod je v jedné poloze přerušen. Při stisknutí kontaktů v druhé poloze je obvod uzavřen. Jeden obvod je ovládán z jednoho místa. Jeho analogy jsou zabudovány buď ve svítidlech, nebo v přívodních kabelech.

Pokud jde o toto, jak funguje ticketportal?

Pokud jste přihlášení, ve výběru akce vám pomůže chytré vyhledávání, které najdete na úvodní stránce www.ticketportal.cz . Vyhledávání je možné provést na základě několika kritérií. Zobrazí kalendář, ve kterém se po zvolení konkrétního data zobrazí všechny konané akce , včetně členění dle času jejich začátku.
Jak vyzvednout lístky z Ticketportal?
V detailu uhrazené rezervace pod Můj účet/Moje objednávky kliknětě na „Změň ověřovací kód". Po zadání ověřovacího kódu si můžete vstupenky vyzvednout na prodejním místě. Prodejce od Vás bude vyžadovat právě tento ověřovací kód a variabilní symbol.

Jak vytisknout vstupenku?

VYTIŠTĚNÍ EVSTUPENKY

Po přihlášení do seznamu MŮJ ÚČET se u objednávky, která má uvedený způsob doručení eVstupenka, zobrazí tlačítko pro tisk eVstupenky.
Jak udělat vstupenku?
Základní tipy, jak si vyrobit poutavou vstupenku

Uveďte přesnou adresu místa konání, kontaktní informace a samozřejmě název akce. Zapojte publikum několika chytlavými podrobnostmi o vaší události, které zvýší zájem o vaši pozvánku. Nepřeplňujte však svůj design texty - udělejte to co nejstručnější.

Související článek

Co dělat když telefon funguje ale nic se nezobrazuje?

Telefon s černým displejem se na slunci mnohem více zahřívá. Přesuňte jej do stínu. Zařízení může opět fungovat, jakmile se trochu ochladí. Po několika minutách zkontrolujte, zda se displej opět rozsvítil.

Navíc, jak vratit vstupenky cinestar?

7.1 Zákazník je oprávněn vrátit již zakoupenou vstupenku nejpozději 1 hodinu před začátkem představení na pokladně multikina. K vrácení částky za nákup vstupenky je nutné předložit obsluze pokladen platnou běžnou vstupenku nebo e-vstupenku. Manipulační poplatek za nákup e-vstupenky (zakoupené přes internet) se nevrací.
Navíc, jak vratit vstupenky cinemacity?
Právo na storno e-vstupenek je možné uplatnit bez udání důvodu e-mailem na [email protected], osobně na pokladně multikina nebo pomocí Mobilní aplikace nebo účtu Zákazníka v My Cinema City nebo Cinema City CLUB.

Jak funguje HOMEticket?

Po výběru akce a rezervování míst si jako metodu doručení vyberete HOMEticket, zaplatíte Vámi vybrané vstupenky prostřednictvím platební karty, nebo Internetbankingu a po úspěšné dokončené platbě si budete moci Vaše vstupenky vytisknout.
Jak platit na Ticketportal?
V detailu rezervace můžete uskutečnit platbu, stisknutím tlačítka ve spodní části - Vaši rezervaci můžete zaplatit i přes internet ZDE. Poté se Vám zobrazí možnost pro výběr způsobu platby a pokračujete dle pokynů.

Jak funguje Predprodej?

Co je to předprodej akce (před oficiálním zahájením prodeje)? V předprodeji je konkrétní skupině zákazníků nabídnut prodej vstupenek na danou akci před tím, než je spuštěn oficiální prodej této akce.

By Tisdale

Similar articles

  • Jak funguje Apple penezenka?

    Velmi jednoduché. Telefon můžete používat v obchodě, pokud ho přiložíte k terminálu. Rozsvítí se obrazovka, otevře se aplikace peněženka a vy vyberete kartu, kterou chcete platit. Přiložením prstu na tlačítko Domů platbu potvrdíte.

  • Jak funguje CRM?

    Všechna oddělení mají stejné informace na jednom místě. Každý zaměstnanec má přístup k údajům, které potřebuje ke své práci. V softwaru se ukládají nejen kontaktní údaje o zákaznících, ale také se přidává komunikace, například e-maily a zprávy.

  • Jak funguje internet DSL?

    Principem fungování je využití volného pásma telefonních spojů. Pro běžný hlasový provoz se používají frekvence do 3400 Hz. Vysokorychlostní přenos dat je možný na vyšších frekvencích.

  • Jak funguje Google disk?

    V počítači přejděte na adresu drive.google.com. V části Můj disk jsou soubory a složky, které si můžete prohlédnout.

  • Jak funguje IMAP?
  • Jak funguje NFC?
  • Jak funguje PoE injektor?
  • Jak funguje Wifina?
Jaký prohlížeč má podporu DRM? :: Proč mít AntiVirus?
Užitečné odkazy