Domovská stránka > J > Jak Jsem Funguje Pocketbook?

Jak jsem funguje PocketBook?

Registrace čtečky při zakoupení čtečky PocketBook na Alze

Automaticky se tak vytvoří váš účet u PocketBooku a při zapnutí čtečky na WiFi dojde k zaslání zakoupených e-knih do vaší čtečky. Každou další e-knihu, kterou si zakoupíte na Alze vám automaticky zašleme do čtečky.

Přečtěte si více

Související článek

Jak funguje spínač?

Elektrický obvod je v jedné poloze přerušen. Při stisknutí kontaktů v druhé poloze je obvod uzavřen. Jeden obvod je ovládán z jednoho místa. Jeho analogy jsou zabudovány buď ve svítidlech, nebo v přívodních kabelech.

Lidé se také ptají, jak poslat e-knihu do čtečky?

1) V sekci Moje knihovna stačí vybrat knížku, kliknout na formát ePub a zadat email čtečky Pocket Book. Knížku odešleme přímo na vaši čtečku, kde dojde do několika minut ke stažení knihy přes WiFi nebo 3G síť.
Když to vezmeme v úvahu, jak si stáhnout knihu do mobilu?
Na Google Play naleznete vybrané knihy zdarma, stačí přejít do sekce Bezplatné knihy. Stáhnout si můžete jak odbornou literaturu, tak i beletrii. Knihy jsou k dispozici na zařízeních se systémem Android, vedle čteček můžete knihy stahovat též do tabletů nebo mobilních telefonů.

Lidé se také ptají, kde se dají stahovat knihy?

Kde stahovat české elektronické knihy legálně a zdarma?
  • E-knihy zdarma (české a slovenské)
  • Databook.cz – http://www.databook.cz/e-knihy-zdarma.
  • PalmKnihy – http://www.palmknihy.cz/web/
  • XBOOKS – http://xbook.cz/knihovna.
  • E-Beletria – http://beletria.wgz.cz/
  • Sešity.net – http://www.sesity.net/elektronicka-knihovna.php.
Kde koupit eknihy?
Níže naleznete seznam největších (placených) knihkupců s e-knihami v angličtině.
  • Barnes and Noble.
  • eBooks.
  • Google books.
  • Kindle store.
  • Kobo Books.

Související článek

Co dělat když telefon funguje ale nic se nezobrazuje?

Telefon s černým displejem se na slunci mnohem více zahřívá. Přesuňte jej do stínu. Zařízení může opět fungovat, jakmile se trochu ochladí. Po několika minutách zkontrolujte, zda se displej opět rozsvítil.

Když to vezmeme v úvahu, kde stahovat knihy v angličtině?

Chcete-li si zdarma a legálně stáhnout knihy v angličtině, nejlepší možností je webová stránka Project Gutenberg . Tento projekt shromažďuje knihy, které se ocitly ve veřejném vlastnictví, již od roku 1971! Digitalizuje je a poté je nabízí ke stažení zdarma.
A jak poslat soubor do kindle?
Obsah do čteček Kindle nebo SW čteček můžete posílat přes svého e-mailové klienta (webový nebo jako aplikace). Stačí poslat e-mail na váš speciální Kindle email [email protected] a do přílohy dát co chcete do čtečky poslat. Více informací přímo na stránkách Amazon.com zde.

Jak funguje Kindle?

Amazon ke svým čtečkám poskytuje tzv. kindle email díky kterému si můžete posílat knihy, dokumenty atd. do čtečky přes tento email, dokumenty se vám následně stáhnout automaticky do čtečky Kindle, když čtečku připojíte k bezdrátové síti WiFi.
Jaký formát pro Kindle?
Amazon Kindle – podporované formáty

Formáty pro Kindle čtečku: PDF, MOBI, AZW, DOC, HTML, TXT.

A další otázka, jak zjistit náklad knihy?

Dobrý den, pokud jsou informace o nákladu knihy či časopisu uvedeny v tiráži publikace, pak se také objevují v elektronickém katalogu Národní knihovny (http://sigma.nkp.cz/F/?func=file&file_name=find-a&local_base=nkc), kde zadáním výrazu do příslušného vyhledávacího pole získáte požadované dokumenty.

By Miche Zarro

Similar articles

  • Jak se dostat do Windows 8 když jsem zapomněl heslo?

    Chcete-li se nabourat do účtu a odstranit heslo, musíte použít možnost Vymazat. Při spuštění systému Windows nemusíte zadávat heslo k účtu a můžete si nastavit nové v Ovládacích panelech nebo v novém rozhraní Windows 8UI.

  • Jak se dostat do počítače když jsem zapomněl heslo Windows 7?

    Chcete-li otevřít Ovládací panely, použijte nabídku Start a poté přepněte na položku Uživatelské účty. K obnovení hesla potřebujete flash disk a disketu. V novém okně se otevře průvodce pro vytvoření resetovací diskety.

  • Jak funguje Apple penezenka?

    Velmi jednoduché. Telefon můžete používat v obchodě, pokud ho přiložíte k terminálu. Rozsvítí se obrazovka, otevře se aplikace peněženka a vy vyberete kartu, kterou chcete platit. Přiložením prstu na tlačítko Domů platbu potvrdíte.

  • Jak funguje CRM?

    Všechna oddělení mají stejné informace na jednom místě. Každý zaměstnanec má přístup k údajům, které potřebuje ke své práci. V softwaru se ukládají nejen kontaktní údaje o zákaznících, ale také se přidává komunikace, například e-maily a zprávy.

  • Jak funguje internet DSL?
  • Jak funguje Google disk?
  • Jak funguje IMAP?
  • Jak funguje NFC?
Jak nastavit ID na iPhone? :: Jak si nechat vytisknout knihu?
Užitečné odkazy