Domovská stránka > J > Jak Otestovat Ssd Disk?

Jak otestovat SSD disk?

Pro Intel je k dispozici SSD Toolbox, Samsung používá SSD Magician a SanDisk nabízí SSD Dashboard. Tyto kolekce nástrojů lze použít pro ovládání nejdůležitějších úkolů, souvisejících s disky SSD: aktualizaci firmwaru, bezpečné mazání obsahu, ladění, monitoring informací o kondici disku a mnoho dalších.

Přečtěte si více

Související článek

Proč se mi nezobrazuje flash disk?

Po otevření okna Správa počítače vyberte v nabídce vlevo položku Úložiště / Správa disků. Disk, který není zobrazen, můžete vyhledat tak, že na něj kliknete pravým tlačítkem myši a vyberete možnost Importovat cizí disky.

Jak poznat poškozený disk?

K detekci skutečného stavu nekorektně pracujícího disku je vždy nezbytná jeho fyzická diagnostika.
  1. Harddisk nebo externí disk se po zapojení vůbec netočí, ani nevydává žádné zvuky, tzv.
  2. Vadný harddisk se má tendence roztáčet, ale po chvilce se opět zastaví s výrazným cvaknutím nebo se roztáčí a zastavuje opakovaně.
Můžete se také zeptat, jak obnovit data na disku?
Nejlepší nástroje pro obnovu smazaných dat
  1. Recuva 1.5 – freeware.
  2. Puran File Recovery 1.2 – freeware.
  3. Disk Drill 1 – freeware.
  4. SoftPerfect File Recovery 1.2 – freeware.
  5. Glary Undelete 5 – freeware.
  6. Pandora Recovery 2.2 – freeware.
  7. EaseUS Data Recovery Wizard Free 9.5 – freeware.
  8. Wise Data Recovery 3.8 – freeware.

Jak obnovit partition?

EASEUS Partition Recovery je bezplatný nástroj, který v mnoha případech dokáže obnovit ztracené nebo poškozené oddíly. Umí obnovit diskové oddíly na většině pevných disků, včetně IDE, ATA, SATA, SCSI discích a a FAT, NTFS, a EXT formátech na 32-bitových i na 64-bitových systémech Windows.
Jak obnovit boot sektor?
Opravu MBR provedeme pomocí příkazu bootrec.exe /fixmbr . Opravu spuštění provedeme příkazem bootrec.exe /fixboot . Nakonec opravíme nabídku operačních systémů příkazem bootrec.exe /RebuildBcd . Zavřeme příkazový řádek a restartujeme PC.

Související článek

Co dělat když mám plný disk?

Klepnutím na tlačítko Start otevřete nástroj Vyčištění disku. Pokud do vyhledávacího pole zadáte příkaz Vyčištění disku, vyberte ze seznamu výsledků položku Vyčištění disku. Vyberte jednotku, kterou chcete vyčistit, a poté zvolte OK.

Jak obnovit smazaný oddíl?

Pomocí příkazu »Analyse« spustíte analýzu struktury pevného disku. Volba »Quick Search« odstartuje vyhledávání oddílů pevného disku. Po dokončení kompletní analýzy nástroj zobrazí dostupné diskové oddíly. Přejděte na odstraněný oddíl, zvolte příkaz »Write«, restartuje počítač – a je hotovo.
Pokud jde o toto, jak opravit disk c?
Chcete-li opravit chyby bez kontroly chybných sektorů na disku, zadejte na příkazový řádek příkaz chkdsk volume: /f a stiskněte klávesu . Chcete-li opravit chyby, chybné sektory a čitelné informace, zadejte na příkazový řádek příkaz chkdsk volume: /r a stiskněte klávesu .

Jak opravit jednotku?

Kontrolu můžete spustit v Průzkumníkovi souborů, kde pravým tlačítkem myši klikněte na požadovanou jednotku, vyberte Vlastnosti - Nástroje - Kontrola Chyb: Zkontrolovat, kde zaškrtněte možnost Automaticky opravovat chyby.
Pokud jde o toto, jak dlouho trva oprava disku?
Jak dlouho trvá obnova je dáno rychostí počítače (disku). Může to trvat i hodiny. 24 hodina je ale dost. Pokud se to neopraví, musíš to opravit ručně.

Jak zpřístupnit disk?

1. krok: Najděte soubor, který chcete sdílet
  1. Na počítači otevřete Disk Google, Dokumenty, Tabulky nebo Prezentace.
  2. Klikněte na soubor, který chcete sdílet.
  3. Klikněte na Sdílet nebo na ikonu pro sdílení .

By Cassidy Rukavina

Similar articles

Jak si přečíst SMS na internetu? :: Jak odstranit starou verzi Windows?
Užitečné odkazy