Domovská stránka > C > Co Vše Umí Iphone 13 Pro?

Co vše umí iPhone 13 pro?

Mohlo by vás zajímat
  • Ú
  • 2 Fotografické styly.
  • 3 Makro režim.
  • 4 Filmařský režim.
  • 5 Optická stabilizace objektivu s posuvem snímače.
  • 6 Noční režim u teleobjektivu.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Který iPhone koupit v roce 2021?

Osobně bych pravděpodobně dal první místo iPhonu 11, protože pokud jde o hodnotu a výkon za peníze, je to nejlepší iPhone, který si můžete koupit v roce 2021.
Co vše umí 12 pro?
Co se týče iPhonu 12 a 12 mini, tak tato zařízení umí 4K Dolby Vision HDR nahrávat při 30 snímcích za sekundu, vrcholné modely 12 Pro a 12 Pro Max pak až při 60 snímcích za sekundu. Chcete-li tuto funkci (de)aktivovat, tak přejděte do Nastavení -> Fotoaparát -> Záznam videa, kde najdete možnost HDR video.

A co je lepší iphone nebo xiaomi?

Pokud se rozhodujete mezi mobilními telefony Xiaomi Mi 9 6GB/128GB a Apple iPhone 11 128GB, pak zvolte Xiaomi Mi 9 6GB/128GB, pokud chcete mobil s celkově lepšími parametry. Pokud však upřednostňujete lepší koupi z pohledu cena/výkon, doporučujeme zvolit Apple iPhone 11 128GB.
A další otázka, co je to iphone se?
iPhone SE může označovat více modelů chytrých telefonů společnosti Apple: IPhone SE (2016) – 1. generace.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Co je to iPad?

iPad je počítač typu tablet od společnosti Apple. Používá operační systém iPadOS (do roku 2019 iOS). Lze ho použít k prohlížení webu, práci s různými multimediální formáty (fotografie, videa, hudba, knihy a další) nebo kancelářské práci.
Kolik stojí Apple 10?
Apple iPhone X 64GB od 10 749 Kč - Heureka.cz.

Můžete se také zeptat, proč apple iphone?

Mnoho lidí oceňuje jednoduché optimalizované prostředí iPhone a celkově Apple produktů. A tím se dostáváme k tomu, čím se liší od konkurence. Všechny výrobky Apple jsou totiž vzájemně kompatibilní a vytvářejí takzvaný ekosystém. A právě to je důvod, proč si mnozí lidé pořizují právě iPhone.
Následně, co je lepsi iphone 11 nebo 12?
Pokud se rozhodujete mezi mobilními telefony Apple iPhone 11 Pro 256GB a Apple iPhone 12 128GB, pak zvolte Apple iPhone 12 128GB, pokud chcete mobil s celkově lepšími parametry. Pokud však upřednostňujete lepší koupi z pohledu cena/výkon, doporučujeme zvolit Apple iPhone 11 Pro 256GB.

Můžete se také zeptat, proč nekupovat iphone 13?

Podle některých fanoušků a majitelů iPhonů by se letošní generace měla jmenovat iPhone 12S, což je názvosloví, které Apple před lety používal, nicméně marketingové oddělení zřejmě bylo proti. Prodeje jsou prostě prodeje, a tak je potřeba tomu jít naproti za každou cenu.

By Marozas

Similar articles

Co se starym iPad? :: Proč ne Apple?
Užitečné odkazy