Domovská stránka > J > Jak Odstranit Samsung Free?

Jak odstranit Samsung free?

Zde je postup, jak jej úplně odebrat z obrazovky:
  1. Přejděte na domovskou obrazovku smartphonu Samsung.
  2. Nyní dlouze stiskněte na domovské obrazovce, dokud se neobjeví různá nastavení.
  3. Nyní přejeďte prstem doprava a uvidíte obrazovku Samsung Free.
  4. Vypněte přepínač vedle něj.

Přečtěte si více

Související článek

Co je lepší Samsung nebo Apple?

Na horním konci spektra nabízí Apple lepší fotoaparát a vyšší výkon. Větší fotoaparát s optickým zoomem, lepší displej a stylus v těle jsou některé z věcí, na které sází druhá strana.

Jak odstranit aplikaci ze Samsungu?

V Nastavení (ozubené kolečko) klikněte na záložku Správce aplikací. Vyberte aplikaci, v mém případě Editor fotografií. A zde již stačí kliknout na záložku Odinstalovat. Pokud máte málo místa v paměti telefonu, ale volnou paměťovou kartu, dopoduručuji program / appku přesunout.
Co to je Ar emoji?
Samsung vydal aktualizaci balíčku AR Emoji, který u Galaxy S9 umožňuje vytvářet digitální postavičky s vaším vlastním obličejem. Hlavní změnou je vylepšené rozpoznávání obličeje. Podle Samsungu se zvedl počet tzv. Landmark detector points o 65 procent, což se odráží v přesnějším zaznamenání pozic vašich očí nebo úst.

Co je to Samsung Pass?

Samsung Pass. Zásluhou této aplikace si už nebudete muset pamatovat velké množství hesel. Zabezpečení totiž překonáte buď dotykem nebo pohledem. Díky použité technologii není potřeba zadávat heslo, ale vystačíte si se svými biometrickými údaji.
Jak zrušit single také?
Otevřete aplikaci Fotoaparát. V možnostech nabídky vyberte režim SINGLE TAKE.

Související článek

Jak ovládat TV Samsung hlasem?

Najdete ho v chytrých televizorech i mobilních telefonech. Teprve poté, co ji povolíte v nastavení televizoru, ji budete moci velmi snadno používat.

Pokud jde o toto, jak vymazat systemove aplikace android?

Na Androidu stačí podržet prst na aplikaci a zvolit „Odinstalovat". Na iPhonu a iOS zařízeních je postup podobný – podržte prst na ikoně aplikace, klikněte na zobrazený křížek a následně potvrďte smazání.
Pokud jde o toto, jak odstranit snoopza?
Jakmile budete mít k dispozici zařízení, které chcete sledovat, postupujte podle pokynů k instalaci aplikace Snoopza. Otevřete aplikaci Snoopza na sledovaném zařízení (Jak?). Klepněte na tlačítko "...". Klepněte na tlačítko Odinstalovat / Uninstall.

Pokud jde o toto, jak odstranit bloatware?

Odstranění bloatware

Vedle klasického Přidat/Odebrat Programy můžete zkusit i nějaké aplikace, které bloatware a další smetí umí odstraňovat – v právě zmíněném tipu je řeč o PC Decrapifier – www.pcdecrapifier.com (pro Windows samozřejmě).
Následně, jak odstranit aplikace?
Smazání nainstalovaných aplikací
  1. Otevřete aplikaci Obchod Google Play .
  2. Vpravo nahoře klepněte na ikonu profilu.
  3. Klepněte na Spravovat aplikace a zařízení Spravovat.
  4. Klepněte na název aplikace, kterou chcete smazat.
  5. Klepněte na Odinstalovat.

Jak odstranit program když nejde odinstalovat?

Vyberte Programy > Programy a funkce. Program, který chcete odebrat, stiskněte a podržte (nebo na něj klikněte pravým tlačítkem) a vyberte Odinstalovat nebo Odinstalovat nebozměnit. Pak postupujte podle pokynů na obrazovce.

By Albright Chaberek

Similar articles

Jak vypnout aplikace? :: Jak prehrat Adobe Flash Player?
Užitečné odkazy