Domovská stránka > C > Co Znamená Ztišit Na Messengeru?

Co znamená ztišit na Messengeru?

Toho docílíte tak, že do konkrétní konverzace na Messengeru přejdete, a poté klepněte nahoře na její název. Zde poté stačí pod profilovou fotografií stisknout Ztišit. Ve spodním menu si poté stačí zvolit, na jak dlouhou dobu se mají upozornění ztišit. Poté už vám notifikace od konkrétních uživatelů chodit nebudou.

Přečtěte si více

Související článek

Co znamená povolit cookies?

Propojují uživatele webu se sociálními sítěmi. Soubory cookie pomáhají přizpůsobit reklamu. Aby je webové stránky mohly používat, musí uživatel s jejich použitím souhlasit. Pracují na stránkách jednotlivých návštěvníků.

Proč se mi nedoručí zpráva v Messengeru?

Ještě je možný, že si tě bloknul. Nebo mě napadá, jestli tě nemá v přátelích, tak ta zpráva se nedoručí, pokud to ručně nepovolí. Takže to asi povolit nechce.
Jak se odhlásit od Messengeru?
Odhlaste se z Facebook Messenger pomocí Facebook Desktop verze
  1. Najděte na zařízení Facebook Messenger zařízení iPhone nebo Android, ze kterého se chcete odhlásit.
  2. Klikněte na tři tečky vedle zařízení a vyberte Odhlásit se.

Jak otevrit okenko chatu Messenger?

V oddílu Chaty klepněte vlevo nahoře na svůj profilový obrázek. Posuňte se dolů a klepněte na Okénka chatu. Přepnutím tlačítka funkci zapněte nebo vypněte.
Jak vypnout chat na Facebooku?
Vypnutí Facebook chatu na mobilu
  1. Vpravo nahoře ťukněte na "Menu".
  2. V přehledu Menu nalezněte položku "Chat".
  3. Následně se vám vpravo nahoře ukáže tlačítko "Zapnout chat", které se stisknutím změní na tlačítko "Vypnout chat" a vypíše se vám seznam všech online přátel.

Související článek

Co znamená řazení u vypínače?

Řazení je technický elektrotechnický termín, který definuje vnitřní uspořádání strojního zařízení spínače. Případně se tím rozumí provedení kontaktů. Pro každou posloupnost v elektrickém obvodu existuje specifické použití.

Proč jsem pořád online na Facebooku?

Re: Facebook - pořád online

V aplikaci Messenger se přepni jako Neaktivní. Je to na třetí záložce nahoře (ta co vypadá jako seznam), a tam je na výběr Messenger a Aktivní. Když klikneš na Aktivní, je tam vypínač. Tam se to vypne.
Když to vezmeme v úvahu, jak zjistit s kým jsem vedl tajnou konverzaci messenger?
Na Androidu jsme nepřišli na jednodušší cestu, než kliknout na ikonku pro zobrazení podrobností o kontaktu a vybrat položku Tajná konverzace. Musíte pak ještě potvrdit, že chcete tajné konverzace skutečně zapnout a že dotyčné zařízení bude jediné, na kterém je uvidíte.

Jak přečíst odebranou zprávu?

To se dělá v prohlížeči v Nastavení. Odtud se dostanete do karty „Vaše informace na Facebooku" (je vlevo v horní části obrazovky). Nyní zvolíte možnost „Stažení vašich informací". Vyskočí na vás nabídka, kde zakliknete, že chcete stáhnout pouze zprávy.
A další otázka, jak zjistit kdy byl online na instagramu?
Informaci o tom, že je některý z účtů, které sledujete, nebo někdo, s kým si posíláte zprávy, na Instagramu právě aktivní nebo kdy byl naposledy aktivní, uvidíte v případě, že máte vy i druhá strana zapnutý stav aktivity.

Proč nevidím kdy byl online na Instagramu?

Hledejte v Nastavení/Settings -> Sokromí/Privacy -> Stav aktivity/Activity Status. Instagram bonzuje i kdy jste naposledy byli aktivní, takže je o důvod víc tuhle funkčnost vypnout. Vypnutím u sebe přijdete o možnost vidět stav ostatních.

By Tonl

Similar articles

  • Co to znamená x64?

    x64 je termín, který označuje 64bitové procesory. Pojem bit znamená buď 1, nebo 0. Počet bitů je počet jedniček a nul, které může počítačový procesor použít ke komunikaci instrukcí a přiřazení adres paměti.

  • Co znamená zkratka CTRL F?

    V jednoduchém průzkumu zjistili, že 90 % uživatelů nezná klávesovou zkratku, která se používá k vyhledávání informací na stránce v mnoha různých aplikacích, a to i v různých operačních systémech.

  • Co to znamená BIM?

    Building Information Modeling nebo také Building Information Management je zkratka anglického termínu. Do češtiny se obvykle překládá jako Informační modelování budov. Takzvané digitální dvojče budovy vzniká v procesu spolupráce specialistů.

  • Co znamená zkratka cis?

    Lidé, jejichž pohlavní identita odpovídá pohlaví, které jim bylo přiděleno při narození, se označují jako cisgender. Není to totéž co termín trans.

  • Co to znamená CSS?
  • Co znamená znacka NFC?
  • Co znamená NFC u Huawei?
  • Co znamená SPF 50?
Jak prehrat Adobe Flash Player? :: Kdy se zobrazuje aktivita na Messengeru?
Užitečné odkazy