Domovská stránka > J > Jak Odeslat Data?

Jak odeslat data?

V rámci služby Wetransfer můžete posílat zdarma data do velikosti 2GB, v případě, že potřebujete odeslat větší data, je nutné zaregistrovat se pro placenou verzi Wetransfer Pro, která vám následně umožní posílat soubory až do velikosti 20GB a zároveň získáte 2TB uložiště, kde můžete své soubory skladovat.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zachránit data z poškozené SD karty?

Pokud jsou data smazána, ale také poškozena, doporučujeme nainstalovat program Recuva, který se pokusí smazané soubory obnovit.

Pokud jde o toto, jak poslat data přes internet?

Řešení pro posílání velkých souborů

cz, LeteckáPošta.cz, Edisk.cz, Filesender.com, Wetransfer.com atd. Většinou jsou si velmi podobné – nabízejí možnost nahrát soubor(y) o nějaké maximální kapacitě (gigabajty až desítky gigabajtů), vytvořit speciální odkaz pro jejich stažení nebo ho rovnou poslat příjemci na e-mail.
Co je to We transfer?
WeTransfer. Online služba pro jednoduchý a bezplatný přenos jakýchkoliv souborů přes internet. Podporuje snadné drag and drop přetahování. Aplikace WeTransfer dovoluje odesílat a sdílet skrze Internet až 10GB soubory.

Pokud jde o toto, jak stahovat z wetransfer?

Stačí otevřít e-mail a kliknout na odkaz, který vás přesměruje na web Wetransfer. Poté stačí kliknout na tlačítko „Stáhnout" a obnovit vaše soubory.
Jak poslat odkaz na soubor?
Získejte odkaz, který můžete sdílet s kýmkoli.

Klikněte pravým tlačítkem myši (nebo stiskněte a podržte) OneDrive nebo složku a vyberte Sdílet odkaz OneDrive souboru. ( Pokud používáte OneDrive pro firmy, vyberte Sdílet, vyberte Kopírovat odkaza pak vyberte Kopírovat.) Nyní můžete odkaz publikovat, kdekoli chcete.

Související článek

Jak dlouho vydrží data?

Důležitá data jsou obvykle uložena na pevných discích. Jejich životnost se pohybuje kolem deseti let.

Když to vezmeme v úvahu, jak darovat data?

T-Mobile zavádí možnost sdílet jeden objem mobilních dat i s dalšími SIM kartami, které už nemusí být jen datové. Musí ale být pod stejným účtem a musí mít nový tarif. Mobilní data jsou velkým lákadlem jak pro uživatele mobilních sítí, tak i pro samotné mobilní operátory.
Jak poslat data přes úschovnu?
Jak odeslat zásilku

cz klikněte na úvodní stránce na tlačítko Poslat. Na další stránce přetáhněte myší do vyznačené oblasti soubory, které plánujete odeslat, případně klikněte na tlačítko Vybrat soubor a na pevném disku či výměnném médiu zvolte požadovaný soubor či více souborů současně.

A další otázka, jak uložit data na internet?

Mezi oblíbená cloudová úložiště patří Dropbox, Disk Google a OneDrive, pro uživatele přístrojů Apple pak iCloud. Existuje ale i řada dalších, například SugarSync, Sync.com nebo česká Capsa.
Jak uložit velký soubor?
Pro poslání velkých souborů pochopitelně můžete využít i cloudová uložiště jako je Google Drive, OneDrive nebo iCloud. Ta jsou ale v případě bezplatných verzí poměrně dost omezena velikostí prostoru, kam může své soubory uložit a odkud je i sdílet.

Jak můžete postupovat pokud chcete odeslat velké množství dat?

Pomocí služby Úschovna můžete zdarma a bez registrace poslat zásilku velkou až 25 GB. Zadáte e-mailové adresy příjemců (může jich být až 30), přiložíte soubor a po jeho načtení dáte odeslat. Příjemcům (a taky i Vám) přijde e-mail s odkazem ke stažení zásilky.

By Unders

Similar articles

Co to je Wi-Fi 4? :: Kdo koupil WhatsApp?
Užitečné odkazy