Domovská stránka > J > Jak Zrušit Předplatné Na Avg?

Jak zrušit předplatné na AVG?

V pravém horním rohu obrazovky klepněte na svoji profilovou fotografii a vyberte možnost Platby a předplatná. Klepněte na možnost Předplatná. Vyberte předplatné AVG, které chcete zrušit. Klepněte na možnost Zrušit předplatné.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zrušit propojení iPhonu?

Pokud chcete přidružené zařízení z účtu odebrat, klepněte na možnost Média a nákupy. Před odebráním zařízení se musíte přihlásit.

Jaký antivir nejméně zatěžuje počítač?

Speciálně na spotřebované systémové prostředky se totiž v jednom ze svých testů již několik let zaměřuje organizace AV-Comparatives. Ta na podzim vydala novou várku výsledků a z nich vyplývá, že nejlépe si vedly antiviry Avira a Eset a naopak, nejvíce vám systém zpomalí antivir Defender od Microsoftu a Lavasoft.
Co je lepší Avast nebo AVG?
AVG a Avast nabízejí podobnou úroveň anti-malwarového zabezpečení, spolu s několika doplňky v jejich prémiových balíčcích. Pokud se zajímáte pouze o základní ochranu, AVG není jen levnější, ale získalo také o něco lepší uživatelské recenze.

Jaký antivir do mobilu?

Zde je 5 nejlepších a opravdu bezplatných antivirových programů pro Android, které jsme našli:
  • Total AV Free Antivirus.
  • BullGuard Free Antivirus.
  • Panda Free Antivirus.
  • Bitdefender Antivirus Free Edition.
  • ZoneAlarm Free Antivirus.
Lidé se také ptají, co to je antivirový program?
Pojem "antivirus" používáme pro označení i těch nejpokročilejších bezpečnostních řešení. Antivirus dnes chrání uživatele nejen před jednoduchými viry ale i před hrozbami, které jsou mnohem sofistikovanější. Antivirové programy nedetekují jen škodlivý kód, ale také aplikace, které mohou představovat nebezpečí.

Související článek

Jak zjistit predplatne?

V telefonu najdete nákupy, rezervace a předplatné. V horní části klepněte na položku Platby a předplatné.Klepněte na položku Spravovat nákupy, Spravovat předplatné nebo Spravovat rezervace.Klepnutím zobrazíte další podrobnosti.

Navíc, jaký antivir je ve windows 10?

Windows Defender 4.18. F-Secure SAFE 17. Kaspersky Internet Security 19. Norton Security 22.17.
Kde stáhnout Antivirus?
Stažení a instalace Avast Free Antivirus

Jak už jsme naznačili, tak Avast Free Antivirus pro Windows je základní bezpečnostní software, který virům, spywaru a jiným škodlivým hrozbám brání v napadení vašeho počítače. jeho stažení probíhá výhradně přes stránky společnosti Avast.

Můžete se také zeptat, jak stáhnout antivirus zdarma?

Avast Free Antivirus 2020 2020. Avast Free Antivirus je populární antivir, určený pro domácí a nekomerční použití. Pro komerční využití Avast Antivirus zakoupíte zde. Uživatele chrání před viry, malwarem, ransomwarem, spywarem, rootkity a phishingovými útoky.
Lidé se také ptají, jak vypnout mcafee v mobilu?
Je-li aplikace Mobile Security uvedena v seznamu správců zařízení, před odinstalací ji odeberte.
...
Odebrání aplikace ze seznamu správců zařízení:
  1. Přejděte do části Nastavení.
  2. Klepněte na položku Poloha a zabezpečení.
  3. Klepněte na položku Správci zařízení.
  4. Zrušte zaškrtnutí položky McAfee Mobile Security.

Navíc, jak preinstalovat win 11 na win 10?

Jestliže se v rámci deseti dnů od instalace Windows 11 rozhodnete, že Desítky byly lepší, můžete se na ně vrátit tak, že v nabídce Start půjdete do Nastavení, zde budete pokračovat do Windows Update-Rozšířené možnosti-Obnovení a zvolíte možnost Předchozí verze Windows.

By Boniface

Similar articles

Jak vypnout AVG? :: Co je to McAfee?
Užitečné odkazy