Domovská stránka > J > Jak Zjistit Verzi Ios?

Jak zjistit verzi iOS?

Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

Pokud chcete zjistit, jakou verzi softwaru máte na zařízení nainstalovanou, přejděte do Nastavení > Obecné a klepněte na Informace.

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

A kdy bude nový macos?

Poslední verze macOS Catalina s označením 10.15.7 byla vydána v květnu roku 2021.
Co je to Big Sur?
Big Sur je region na pobřeží amerického státu Kalifornie. Rozprostírá se na území Monterey County a San Luis Obispo County. Je dlouhý zhruba 140 km od Carmel River na severu po San Carpóforo Canyon na jihu a široký cca 30 km od Tichého oceánu na západě po Santa Lucia Range na východě.

Proč si koupit Mac?

Díky lehkosti a přesnosti pohybu, pohybovým gestům, Force Touch a dalším vychytávkám prakticky zcela odpadává potřeba myši. Většina MacBooků (vyjma MacBooku AIR) je vybavena Retina displejem. Ten má nádherné podání barev, kontrast i hloubku.
A další otázka, jak nainstalovat macos?
Přeinstalování macOS

Při přeinstalaci macOS se z Macu neodstraní žádná data. Chcete-li zahájit instalaci, vyberte v okně s utilitami v rámci Zotavení macOS možnost Znovu nainstalovat macOS, klikněte na tlačítko Pokračovat a postupujte podle pokynů na obrazovce.

Související článek

Jak zjistit co je na SD kartě?

Pokud na domovské obrazovce stisknete tlačítko nabídky, vyberte nastavení z nabídky. To se může jmenovat jinak, například Paměť telefonu nebo podobně. Zde se zobrazuje celkové a volné místo ve vnitřní paměti telefonu.

A další otázka, jak nainstalovat mac os big sur?

Čistá instalace macOS Big Sur z macOS Catalina

Pokud máte vše zálohováno, tak váš Mac či MacBook klasickým způsobem vypněte. Jakmile se zařízení vypne, tak jej spouštěcím tlačítkem zapněte a ihned poté podržte společně klávesy Command + R. Tyto klávesy držte do té doby, dokud se neobjevíte na obrazovce Zotavení macOS.
A další otázka, jak stáhnout mojave?
V App Storu si nechte stáhnout aktualizaci na macOS Mojave. Jakmile se aktualizace stáhne, tak ji otevřete – jakmile se ale objeví průvodce s instalací, tak jej ihned ukončete. Ukončení provedete tak, že v horním menu kliknete na možnost Instalovat macOS 10.14 a zvolíte poslední možnost – Ukončit Instalovat macOS.

Jak nainstalovat Mac OS Catalina?

Nejprve přejděte na stránky vývojáře nástroje pomocí tohoto odkazu a klikněte na tlačítko Download Latest Version. Stáhne se vám nástroj ve formátu DMG, který poté otevřete. Jakmile tak učiníte, tak v novém okně klikněte na aplikaci macOS Catalina Patcher pravým tlačítkem, a poté zvolte možnost Otevřít.
Jak dlouho trvá instalace macOS?
Navíc k tomu, těch 20 minut, kterých celý proces čisté instalace trvá, mi za bezproblémový chod macOS určitě stojí.

Můžete se také zeptat, jak nainstalovat macos do pc?

Instalujete-li systém na desktop s BIOS/UEFI AWARD, vyberte možnost »USB Legacy Support«, budete-li systém zkoušet instalovat na notebook, zvolte položku »Laptop Support«, nakonec potvrďte tlačítkem »Continue«. Zadejte administrátorské heslo Macu, na kterém USB disk připravujete, a klikněte na »Install«.

By Adaurd Schutze

Similar articles

Na co je MacBook? :: Jak dat video na YouTube?
Užitečné odkazy