Domovská stránka > C > Co Znamená Přenosová Rychlost?

Co znamená přenosová rychlost?

Přenosová rychlost udává, jaký objem informace se přenese za jednotku času. Základní jednotkou přenosové rychlosti je bit za sekundu (bit/s, b/s, nebo anglicky bps = bits per second). Jednotka udává, kolik bitů informace je přeneseno za jednu sekundu.

Přečtěte si více

Související článek

Co znamená povolit cookies?

Propojují uživatele webu se sociálními sítěmi. Soubory cookie pomáhají přizpůsobit reklamu. Aby je webové stránky mohly používat, musí uživatel s jejich použitím souhlasit. Pracují na stránkách jednotlivých návštěvníků.

Pokud jde o toto, kolik žere youtube dat?

Podle průzkumu serveru Makeuseof.com používá YouTube při streamování v rozlišení 480p (standartní rozlišení) přibližně 562,5 Mb/h. Pokud se rozhodnete sledovat videa ve vyšším rozlišení rychlostí 60 snímků za sekundu, využití dat se zvýší na 1,86 Gb/h pro 720p, 3,04 Gb/h při 1080p a 15,98 Gb/h pro videa v rozlišení 4K.
Navíc, jak snížit spotřebu dat?
3 tipy, jak šetřit data na Androidu
  1. Využijte chytrou aplikaci. Google nabízí aplikaci Datally navrženou speciálně pro Android, která umí vyhledat aplikace, jež vám ubírají nejvíce dat.
  2. Zapněte kompresi dat v Google Chrome.
  3. Zkuste OperaMax.

Jak snizit data?

Pokud máte omezený datový tarif a chcete využívat méně mobilních dat, zapněte režim spořiče dat.. Ten umožňuje většině aplikací a služeb stahovat data na pozadí pouze přes Wi-Fi.. Aplikace a služby, které jsou momentálně aktivní, mohou mobilní data nadále využívat.
Jak dlouho vydrží 20 GB dat?
Na měsíc -pokud to bude bez videa - zcela bez problémů. Mimochodem, v mobilu jde objem dat zjistit ze statistiky, můžeš se podívat na spotřebu u jednotlivých aplikací dle nastaveného časového období.

Související článek

Co znamená řazení u vypínače?

Řazení je technický elektrotechnický termín, který definuje vnitřní uspořádání strojního zařízení spínače. Případně se tím rozumí provedení kontaktů. Pro každou posloupnost v elektrickém obvodu existuje specifické použití.

Kolik kilobitů je jeden megabit?

Megabit je násobnou jednotkou bitu a jednotkou informace. Megabit odpovídá 1 000 000 bitům dat. Dalšími násobnými jednotkami bitu jsou kilobit, gigabit a terabit.
Kolik bytu je jeden megabyte?
Megabyte je násobnou jednotkou bytu a jednotkou množství binárních dat. Megabyte odpovídá 1 000 000 bytům dat. Dalšími násobnými jednotkami bytu jsou kilobyte, gigabyte a terabyte.

Jaká rychlost internetu v mobilu je dostačující?

256 kbit/s - pro prohlížení jednoduchých stránek nebo posílání e-mailů bez velkých příloh. 600 kbit/s - pro telefonování přes Skype. 3 Mbit/s - pro sledování on-line videa ve vysoké (HD) kvalitě
Jak rychlý internet na 4K?
Přenos videa v rozlišení 4K klade vysoké nároky na rychlost. Amazon doporučuje pro bezproblémové sledování rychlost stahování alespoň 15 Mbit/s, Netflix dokonce 25 Mbit/s. Pokud nevíte, jak rychlý vlastně máte internet, určitě se vyplatí udělat si test rychlosti připojení k internetu.

A jak rychlý internet na hrani her?

Hraní her má o řád nižší požadavky. Připojení k internetu s rychlostí 10 Mbps bývá pro hry naprosto dostačující.

By Amaryl Jyoti

Similar articles

Co je to obrazový bod? :: Kolik má jeden megabajt?
Užitečné odkazy