Domovská stránka > J > Jak Si Nastavit Instagram?

Jak si nastavit Instagram?

Aplikace Instagram pro Android a iPhone:

Vpravo dole klepněte na nebo na svůj profilový obrázek a přejděte na svůj profil. Vpravo nahoře klepněte na a potom na Nastavení. Klepněte na Soukromí. Soukromí účtu změníte klepnutím vedle možnosti Soukromý účet.

Přečtěte si více

Související článek

Jak nastavit soukromé připojení?

Chcete-li zkontrolovat zabezpečení webové stránky, podívejte se napravo od webové adresy na stav zabezpečení: "Zabezpečeno". Chcete-li zobrazit podrobnosti o webu, vyberte ikonu . Můžete zjistit, zda Chrome považuje připojení za soukromé.

Co znamená když má někdo v Biu She her?

Něco jiného je to v případě, že uživatel uvede zájmena she/her nebo him/his (ona/její, on/jeho). Znamená to, že jde o cisgenderovou osobu, jejíž genderová identita odpovídá pohlaví, se kterým se narodila.
Jak vznikl název Instagram?
Název vznikl složením slov „instant camera" (kamera, která je po ruce) a „telegram" (telegram). První fotografie, která byla zveřejněna, byl obrázek psa, který vložil jeden z jeho spoluzakladatelů. Když Instagram spustil v roce 2013 také funkci videa, bylo během prvních 24 hodin nahráno 5 milionů videí.

Navíc, co znamená zkratka dm na instagrame?

DM – pod zkratkou se schovává direct message. V jednoduchém překladu je to posílání fotek a zpráv přímo danému uživateli.
Jak funguje omezeni na Instagramu?
Když někoho omezíte: Neuvidí, kdy jste online, a jestli jste si přečetli jeho zprávy. Jeho nové komentáře u vašich příspěvků bude vidět pouze on. Daný komentář si můžete zobrazit klepnutím na Zobrazit komentář.

Související článek

Jak nastavit stav baterie?

Přejděte do nastavení a zobrazte procento výdrže baterie.

Jak zrušit omezení na Instagramu?

Nejprve otevřete web Instagram a klikněte na vyhledávací lištu. Zadejte uživatelské jméno, které chcete zrušit, a klikněte na něj. Poté klepněte na ikonu 3 teček. Ze seznamu vyberte možnost Zrušit omezení.
Jak odblokovat Zablokovany Instagram?
Jak někoho zablokovat nebo odblokovat v nastavení

Vpravo nahoře klepněte na a potom na Nastavení. Klepněte na Soukromí a pak na Zablokované účty. Když chcete někoho ze seznamu zablokovaných odblokovat, klepněte napravo od jeho jména na Odblokovat. Klepněte ještě jednou na Odblokovat pro potvrzení.

Proč mi nefunguje Instagram?

Pokud na Instagramu narazíte na něco, co nefunguje správně, třeba poškozené funkce nebo technický problém, zkuste si aplikaci aktualizovat. Pokud to nefunguje ani po aktualizaci, můžete nám chybu nahlásit. V hlášení uveďte co nejvíc podrobností o daném problému.
Proč nefunguje Instagram Facebook a WhatsApp?
Aktuálně došlo k výpadku webových stránek i služeb společnosti Facebook, což se dotýká samotné sociální sítě a Instagramu, přičemž komplikace jsou i u komunikační platforem Messenger a WhatsApp. Dle dostupných informací se jedná o problém s DNS servery, které mají na starost překlad URL adres.

A proč nejde facebook a instagram?

Další zdroje průběžně potvrzují, že domény facebook.com, instagram.com, whatsapp.com „zmizely" z DNS. V tuto chvíli není jisté, zda se jedná o chybu, nebo je za tím nějaký útok. Každopádně opakující se síťové požadavky kaskádovitě přetěžují DNS poskytovatelů internetového připojení.

By Ulphia

Similar articles

Co hrát online? :: Kdo je vlastníkem Instagramu?
Užitečné odkazy