Domovská stránka > J > Jak Nastavit Prohlížeč Obrázků?

Jak nastavit prohlížeč obrázků?

Nastavení Prohlížeče fotek jako výchozí

Aby se vám fotky nebo obrázky automaticky otevíraly v Prohlížeči fotografií, je potřeba ho nastavit jako výchozí. Otevřete Nastavení > Systém > Výchozí aplikace > Nastavit výchozí možnosti podle aplikace. Na položce Fotky vyberte Windows Prohlížeč fotografií.

Přečtěte si více

Související článek

Jak nastavit soukromé připojení?

Chcete-li zkontrolovat zabezpečení webové stránky, podívejte se napravo od webové adresy na stav zabezpečení: "Zabezpečeno". Chcete-li zobrazit podrobnosti o webu, vyberte ikonu . Můžete zjistit, zda Chrome považuje připojení za soukromé.

Jak zobrazit oblíbené fotky?

Do vyhledávacího pole na hlavním panelu zadejte fotky a ve výsledcích pak vyberte aplikaci Fotky . Vyberte Importovat a pak postupujte podle pokynů pro import ze složky nebo zařízení USB. Aplikace automaticky vybere položky, které jste ještě neimportovali, nebo můžete určit, co chcete importovat.
A další otázka, jak prohlížet fotky na mac?
V aplikaci Fotky na Macu můžete snadno procházet fotky pomocí bočního panelu na levé straně okna Fotky. Na bočním panelu klikněte na některou položku a prohlédněte si různé způsoby uspořádání fotek. Knihovna: Fotky a videa můžete procházet podle toho, kdy byly pořízené. Viz Procházení fotek podle dnů, měsíců nebo let.

A další otázka, jak posouvat fotky?

Aplikace Windows Prohlížeč fotografií není součástí Windows 10, ale jestli jste upgradovali z Windows 7 nebo z Windows 8.1, můžete ji mít ještě nainstalovanou. Zjistíte to tak, že v Průzkumníku souborů stisknete a podržíte nějakou fotku (nebo na ni kliknete pravým tlačítkem) a vyberete Otevřít v programu.
Jak aktivovat starý prohlížeč fotografií?
Klikněte pravým tlačítkem myši do volného místa v pravé části Editoru registru a z kontextové nabídky zvolte »Nový | Řetězcová hodnota«. Jako název hodnoty zadejte ». jpg«. Novou položku dvojklikem myší otevřete a do pole »Údaj hodnoty:« zadejte »PhotoViewer.

Související článek

Jak nastavit stav baterie?

Přejděte do nastavení a zobrazte procento výdrže baterie.

Když to vezmeme v úvahu, jak spustit prezentaci fotek?

To provedete tak, že otevřete jednu z fotografií ve složce a kliknete na menu Zobrazit – Spustit/Zastavit automatické prohlížení nebo použijete klávesovou zkratku Shift+A. Fotografie se začnou postupně promítat.
A jak zobrazit skryté fotky?
Důležité: Tato funkce funguje jen na zařízeních Pixel 3 a novějších.
  1. Spusťte v zařízení Pixel aplikaci Fotoaparát.
  2. V pravém horním rohu klepněte na ikonu galerie. na ikonu zámku .
  3. Něco vyfoťte. Fotky, které pořídíte z uzamčené složky , se do této složky automaticky uloží.

Někdo se také může ptát, jak zobrazit soukromé fotky?

Dekuji. Dobrý den, zkuste přejít do Galerie – Alba – ikona tří teček – Zobrazit pouze místní alba (zaškrtnout) a následně tradičně potáhnout směrem dolů pro zobrazení skrytých fotografií.
Můžete se také zeptat, jak zobrazit sekvenci fotek iphone?
Prohlížení jednotlivých fotek

Klepněte na fotku. Fotka se zobrazí na celém displeji iPhonu. Poklepáním nebo rozevřením prstů fotku přiblížíte. Přiblíženou fotku můžete posouvat tažením; poklepáním nebo sevřením prstů ji opět zmenšíte.

Jak spustit prezentaci fotek na Macbooku?

Vytvoření projektu prezentace
  1. V aplikaci Fotky na Macu vyberte fotky, které chcete zařadit do prezentace.
  2. Vyberte Soubor > Vytvořit > Prezentace > Fotografie.
  3. Klikněte na místní nabídku Prezentace a vyberte volbu Nová prezentace.
  4. Do pole Název prezentace zadejte název prezentace a potom klikněte na OK.

By Hennie Deberry

Similar articles

Jak se zkopíruje obrázek na Macbooku? :: Co s videokazetami?
Užitečné odkazy