Domovská stránka > C > Co Je To Avi?

Co je to AVI?

Audio Video Interleave, známější pod zkratkou AVI, je formát multimediálního kontejneru, uvedený firmou Microsoft v listopadu roku 1992 jako součást multimediální technologie Video for Windows. Soubory typu AVI mohou obsahovat zvukovou i video stopu, což umožňuje synchronní přehrávání videa a zvuku.

Přečtěte si více

Jak přehrát AVI v mobilu?

Zařízení Android nativně nepodporují soubory ve formátu AVI. Chcete-li přehrávat videa AVI na telefonu Android, musíte se spolehnout na nástroj jiného výrobce, jako je AnyMP4 Video Converter Ultimate které mohou převádět video z formátu AVI do jiného formátu videa, který může zařízení Android podporovat.
Navíc, jak přehrát soubor media?
Formáty Windows Media (ASF, WMA, WMV a VM)

Pomocí programu Windows Media Player můžete přehrávat (pokud jsou v počítači nainstalované odpovídající kodeky) zvukový obsah i video, které mohou být zkomprimovány celou řadou kodeků a uloženy v souboru ASF.

Navíc, proč nejde přehrát avi?

AVI není formát, ale kontejner. Jak píšou na té wikině, „Kontejner sám neříká nic o vnitřní kompresi uložených dat, ta je určena použitým kodekem. " A to je právě ten problém, protože když je použitý kodek, který tvoje TV neumí, tak to nepřehraje...
Jak přehrát AVI na Macbooku?
avi se standardně spouští v přehrávači QuickTime. To se však dá jednoduše změnit. Stačí kliknout pravým tlačítkem na příslušný soubor a vybrat Open With/Otevřít v aplikaci a zvolit Other/Jiná (3).

A jak spustit avi na iphone?

Po připojení zařízení k počítači otevřete iTunes a klikněte na Aplikace (1). Následně úplně dole najděte ikonu VLC (2) nebo jiného podobného přehrávače. Poté klikněte na možnost Přidat (3) a vyberte (4) si svůj film.
Jak přehrát MP4 v Androidu?
Existují dva způsoby, jak přehrávat videa 2p H. 1080 MP265 v systému Android. Jedním z nich je instalace přehrávače HD MP4 na Android, jako je VLC, KMPlayer atd., A druhým způsobem je převést videa H. 4 na soubory H.

V jakém formátu stahovat filmy do mobilu?

Většina mobilních telefonů přehrávajících video podporuje formát 3GP. Máte-li však film např. v AVI, není žádný problém ho do tohoto formátu v PC převést.
Jak přehrát MKV ve Windows Media Player?
Stáhněte a nainstalujte Video Converter Ultimate na vašem počítači a spusťte jej z vašeho počítače. Klepněte na tlačítko Přidat soubory v horní části okna a importovat videa MKV, která chcete sledovat v programu Windows Media Player.

A další otázka, jak přehrát mp4 ve windows media player?

Program Windows Media Player pro vás nebude přehrávat MP4, protože tento formát tento přehrávač nepodporuje. Pokud chcete přehrávat MP4 v programu Windows Media Player, musíte jej pomocí některých video převodníků převést do jiných formátů.

By Sparrow

Jak přehrát video? :: Jak vybrat DVD?
Užitečné odkazy