Domovská stránka > J > Jak Funguje Padlet?

Jak funguje Padlet?

Padlet je virtuální nástěnka, na kterou můžete připnout v jakkoliv velké skupině lidí cokoliv – vzkaz, odkaz na web, obrázek, dokument, vlastní nákres. Je ideální pro plánování, domlouvání, třídění myšlenek, brainstorming s vašimi kolegy, a to ať už jste všichni v jedné místnosti nebo rozlítaní po celém světě.

Přečtěte si více

Související článek

Jak funguje spínač?

Elektrický obvod je v jedné poloze přerušen. Při stisknutí kontaktů v druhé poloze je obvod uzavřen. Jeden obvod je ovládán z jednoho místa. Jeho analogy jsou zabudovány buď ve svítidlech, nebo v přívodních kabelech.

Kolik stojí Padlet?

Nemusíte se ji učit používat, je intuitivní a velmi snadná i pro totální odpůrce IT technologií. A navíc je zdarma. Skvělý pomocník pro skupinu lidí, který usnadňuje komunikaci a sdílení informací. Padlet vyzkoušejte, nic nestojí a vy si usnadníte práci.
Kde koupit nástěnku?
Nástěnky online koupit v prodejně OBI - OBI.cz.

Někdo se také může ptát, kde koupit korkovou nástěnku?

Nástěnka korková 40x60 cm | Knihy Dobrovský
Když to vezmeme v úvahu, jak si vyrobit vlastní nástěnku?
Tato nástěnka možná vypadá složitě, ale její výroba je úplně jednoduchá. Stačí si vybrat korková prostírání různých velikostí a hřebíčky je připevnit ke stěně. Seženete je například v IKEA, s potiskem je poté nabízí DM drogerie. Pak už jenom přidejte fotky, poznámky a lístečky s úkoly.

Související článek

Co dělat když telefon funguje ale nic se nezobrazuje?

Telefon s černým displejem se na slunci mnohem více zahřívá. Přesuňte jej do stínu. Zařízení může opět fungovat, jakmile se trochu ochladí. Po několika minutách zkontrolujte, zda se displej opět rozsvítil.

Lidé se také ptají, jak dnes vypada nastenka z mrazika?

Nezapomenutelná Nastěnka, utiskovaná macechou a nevlastní sestrou Marfušou, bere v pohádce Mrazík za srdce dodnes miliony diváků. Její představitelka, tehdy patnáctiletá Natalja Sedych, dnes slaví neskutečné sedmdesátiny! Před časem na svoji první roli zavzpomínala pro Nedělní Blesk.
Jak si doma vyrobit nástěnku z polystyrenu?
Polystyren obalíme látkou – tu můžeme k polystyrenu buď připevnit za pomoci špendlíků, nebo z látku ušít vak a do něj plát vložit. Jakmile budeme mít polystyren obalený látkou, zbývá už jen dodat výrobku finální podobu – tedy dozdobit jej a přidat obsah. A pak už nástěnku jen vesele využívat!

Můžete se také zeptat, jak si vyzdobit nastěnku?

Nástěnka může pěkně vklouznout i do nějakého starého rámu po obrazu. In jsou také různé kovové mřížky, do kterých se vzkazy a obrázky zavěšují. Jako jednoduchá, ale nápaditá nástěnka vám poslouží i provázek natažený na zdi a opatřený kolíčky.
Jak pověsit korkovou nástěnku?
Instalace korkové nástěnky není vůbec náročná, stačí ji pověsit za háčky na stěnu. BIANO TIP: chcete-li, aby nástěnka vydržela opravdu dlouho, pořiďte si takovou, která má desku se samoopravujícím povrchem z korkového linolea.

Následně, jak vypadá ivánek z mrazíka?

Talentovaný herec byl krásný, urostlý, mladý muž, který navíc hezky zpíval, role se tedy jen hrnuly. V roce 1964 pak přišla Eduardova životní role - Ivánek z Mrazíka z něj udělal hvězdu první velikosti. Dokonce o něm psali i v USA. V Sovětském svazu ale byla sláva velmi pomíjivá.

By Alasdair Marinas

Similar articles

  • Jak funguje Apple penezenka?

    Velmi jednoduché. Telefon můžete používat v obchodě, pokud ho přiložíte k terminálu. Rozsvítí se obrazovka, otevře se aplikace peněženka a vy vyberete kartu, kterou chcete platit. Přiložením prstu na tlačítko Domů platbu potvrdíte.

  • Jak funguje CRM?

    Všechna oddělení mají stejné informace na jednom místě. Každý zaměstnanec má přístup k údajům, které potřebuje ke své práci. V softwaru se ukládají nejen kontaktní údaje o zákaznících, ale také se přidává komunikace, například e-maily a zprávy.

  • Jak funguje internet DSL?

    Principem fungování je využití volného pásma telefonních spojů. Pro běžný hlasový provoz se používají frekvence do 3400 Hz. Vysokorychlostní přenos dat je možný na vyšších frekvencích.

  • Jak funguje Google disk?

    V počítači přejděte na adresu drive.google.com. V části Můj disk jsou soubory a složky, které si můžete prohlédnout.

  • Jak funguje IMAP?
  • Jak funguje NFC?
  • Jak funguje PoE injektor?
  • Jak funguje Wifina?
Co je modul paměti? :: Jak připojit Wi-Fi router?
Užitečné odkazy