Domovská stránka > J > Jak Poslat Sms Pod Jiným Číslem?

Jak poslat SMS pod jiným číslem?

Prostřednictvím služby SMSspoofing.com tak můžete posílat zprávy do sítí všech českých mobilních operátorů. Díky tomu může být příští SMS, která vám přijde na váš telefon, ve skutečnosti psaná někým jiným než tím, kdo bude uveden jako odesílatel.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy poslat dítě do PPP?

Do pedagogicko-psychologické poradny byste se měli obrátit, pokud vám lékař doporučí odklad školní docházky. Pokud ti to doporučí učitelka základní školy při zápisu do první třídy.

Můžete se také zeptat, jak poslat zdarma sms do o2?

O2 poskytuje veřejně dostupnou internetovou SMS bránu, která umožňuje odesílat esemesky zdarma. V Esemes.cz jsem vyvinuli unikátní skript, který se dokáže na tuto bránu připojit a odeslat z ní SMS zdarma na O2. Nutno podotknout, že tato služba funguje pouze na česká mobilní čísla.
Někdo se také může ptát, jak funguje sms brána?
Jednou z možností, jak poslat SMSku zdarma, je prostřednictvím SMS brány. To znamená, že si sednete k počítači a zadáte určitou webovou adresu. Na této adrese poté vyplníte telefonní číslo , na které chcete zprávu odeslat a text samotné zprávy. Tyto zprávy lze posílat do všech sítí.

Můžete se také zeptat, jak napsat mms?

U telefonů bez operačního systému je nejsnazší odeslat bezplatnou SMS zprávu ve tvaru MMS na číslo 999 555. Obratem obdržíte zprávu, která sama nastaví profil vašeho telefonu. Maximální velikost MMS je 300 kB, při překročení limitu se MMS neodešle.
Můžete se také zeptat, co je to mms?
MMS jsou multimediální zprávy, které mohou obsahovat fotografie, obrázky, zvukové záznamy i texty dlouhé až 1 000 znaků. Garantujeme doručení MMS o velikosti max. 300 kB. Aby MMS dorazila, je potřeba, aby telefon příjemce službu MMS podporoval (některé starší modely telefonů MMS ještě neumí).

Související článek

Jak poslat odkaz?

Odkaz můžete zkopírovat a odeslat v textové zprávě. Přejděte na soubor, který chcete zkopírovat. Klepnutím na šipku vedle souboru jej zkopírujete. Pokud chcete sdílet více souborů, klikněte na možnost Sdílet a kopírovat odkaz.

A jak dlouhá může být sms?

Maximální délka jedné SMS zprávy je 160 znaků. Většina telefonů však podporuje psaní zpráv delších než 160 znaků. Ty jsou při odesílání rozděleny do více zpráv a také jako více zpráv jsou účtovány -> příjemci jsou doručeny postupně nebo jako jedna dlouhá zpráva (dle typu telefonu).
Co znamená zámek u SMS?
Pokud vidíte vedle časového razítka zprávy a u tlačítka pro odeslání při psaní zprávy ikonu zámku , znamená to, že se používá šifrování end-to-end. Jestliže vy nebo váš kontakt z nějakého důvodu přijdete o funkce chatu, ochrana zpráv, které si vyměňujete, šifrováním end-to-end už nebude možná.

Navíc, proč není sms doručena?

V jiných Androidech to může být různé, bude totiž záležet na verzi Androidu a případně i na tom, zda výrobce telefonu nemá nějakou vlastní nadstavbu. Většinou to ale bude nalezitelně buď přímo v aplikaci pro posílání zpráv (mívají Nastavení/Settings dostupné přes menu).
Navíc, jak nastavit sms?
Jak nastavit SMS
  1. V menu najděte „Nastavení": Stiskněte ikonu Aplikace. Stiskněte Zprávy.
  2. Zvolte funkci Zprávy: Stiskněte Výchozí aplikace pro zprávy SMS. Stiskněte Zprávy.
  3. Uložte číslo střediska zpráv: Stiskněte Pokročilé. Stiskněte Centrum zpráv SMS.
  4. Dokončete: Stisknutím tlačítka Domů se vrátíte na úvodní stránku.

Jak otevrit MMS zpravu?

Pokud Vám přišla MMS zpráva a vy nemáte aktivní MMS nebo Váš mobilní telefon nepodporuje MMS zprávy umožňují operátoři vyzvednout si MMS přes internet. Pro vyzvednutí MMS je třeba vědět jakého máte operátora. Obvykle Vám operátor zašle SMS s oznámením, že si můžete MMS zprávu vyzvednout, kde je i návod jak postupovat.

By Rapp Gochnour

Similar articles

  • Jak poslat RAW fotky?

    Chcete-li převádět přímo ve fotoaparátu, musíte přejít do nabídky prohlížení, kde najdete položku Zpracování RAW, která vás přenese na výběr fotografií, které můžete převést.

  • Jak poslat velké PDF?

    Velikost souboru PDF lze zdarma a online zmenšit otevřením webové stránky a výběrem možnosti Komprimovat PDF. Po kliknutí na odkaz stáhnete soubor PDF, jakmileTrademarkiaTrademarkiaTrademarkiaTrademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.

  • Jak poslat email bez IP adresy?

    Pokud nepotřebujete stálou e-mailovou adresu, můžete z této služby jednoduše odeslat anonymní e-mail a mít jistotu, že krátce po odeslání již nebude existovat.

  • Jak poslat hromadný e mail?

    Ve schránce je složka Hromadné. Klikněte na své jméno v pravém horním rohu poštovní schránky a poté vyberte sekci Hromadné.

  • Jak si poslat SMS?
  • Jak poslat ZIP soubor?
  • Jak poslat MMS?
  • Jak poslat hromadný email se skrytými adresami?
Jaký je obecný tvář URL? :: Kolik znaků se vejde do jedné SMS?
Užitečné odkazy