Domovská stránka > C > Co Znamená Ochrana Ip44?

Co znamená ochrana IP44?

Například světlo, jenž má IP44, je chráněno před vniknutím pevných cizích těles o průměru 1 mm a větších a zároveň je chráněno proti vodě stříkající ze všech směrů. Vzhledem k ochraně před stříkající vodou je vhodné jako svítidlo do koupelny.

Přečtěte si více

Související článek

Co znamená povolit cookies?

Propojují uživatele webu se sociálními sítěmi. Soubory cookie pomáhají přizpůsobit reklamu. Aby je webové stránky mohly používat, musí uživatel s jejich použitím souhlasit. Pracují na stránkách jednotlivých návštěvníků.

A další otázka, co znamená krytí ip?

Stupeň krytí IP (Ingress Protection) udává odolnost elektrických zařízení proti vniknutí cizího tělesa a vniknutí vody (obecně kapalin) - lidově vodotěsnost.
Pokud jde o toto, co znamená ip x4?
IP 4x - Zařízení je chráněno před vniknutím pevných cizích těles o průměru 1mm a větších a před dotykem drátem. IP 5x - Zařízení je chráněno před prachem a před dotykem drátem. IP 6x - Zařízení je prachotěsné a je chráněno před dotykem drátem.

Následně, co je to ip68?

Stupeň krytí IP68 vám umožní i delší potopení s telefonem do hloubky 1 metr. Samozřejmostí je ochrana proti vniknutí prachu a nebezpečnému dotyku všeho druhu.
Co je kryti ip20?
nejběžnější typ krytí, IP 20 je dle tabulky chráněno před nebezpečným dotykem prstem (tzn. neměl by zde být otvor větší jak 1,2 x 1,2 cm), dále před nebezpečným vniknutím malých cizích těles a pokud jde o ochranu před vniknutím vody, tento typ je bez ochrany.

Související článek

Co znamená řazení u vypínače?

Řazení je technický elektrotechnický termín, který definuje vnitřní uspořádání strojního zařízení spínače. Případně se tím rozumí provedení kontaktů. Pro každou posloupnost v elektrickém obvodu existuje specifické použití.

Jaké krytí do koupelny?

Umístění světla v prostoru koupelny

Do koupelny tedy doporučujeme světla s krytím minimálně IP x2.
Jaké IP je na venkovní použití?
IP44 - vhodné do koupelny, také na venkovní použití pro mírné podmínky, chrání před vodou stříkající všemi směry. IP65 - hodí se na venkovní použití při instalaci svítidel do země, odolné proti prachu a při ponoření do vody (testováno na 30 minut do 1 metru hloubky)

Co je to krytí?

Stupeň krytí (IP) udává odolnost elektrických zařízení proti vniknutí cizího tělesa a vniknutí kapalin, zejména vody.
Co je ip34?
Kód IP (IP Rating) tvoří písmena IP a dvě číslice: první číslice udává ochranu před nebezpečným dotykem a před vniknutím cizích předmětů, druhá číslice udává stupeň ochrany před vniknutím vody.

Co je IPX7?

IPX7: Odolnost proti ponoření na 30 minut do hloubky jednoho metru. IPX8: Odolnost úplného ponoření do vody dle podmínek určených výrobcem. IPX9: Odolnost proti tlakové vodě

By Ettari

Similar articles

  • Co to znamená x64?

    x64 je termín, který označuje 64bitové procesory. Pojem bit znamená buď 1, nebo 0. Počet bitů je počet jedniček a nul, které může počítačový procesor použít ke komunikaci instrukcí a přiřazení adres paměti.

  • Co znamená zkratka CTRL F?

    V jednoduchém průzkumu zjistili, že 90 % uživatelů nezná klávesovou zkratku, která se používá k vyhledávání informací na stránce v mnoha různých aplikacích, a to i v různých operačních systémech.

  • Co to znamená BIM?

    Building Information Modeling nebo také Building Information Management je zkratka anglického termínu. Do češtiny se obvykle překládá jako Informační modelování budov. Takzvané digitální dvojče budovy vzniká v procesu spolupráce specialistů.

  • Co znamená zkratka cis?

    Lidé, jejichž pohlavní identita odpovídá pohlaví, které jim bylo přiděleno při narození, se označují jako cisgender. Není to totéž co termín trans.

  • Co to znamená CSS?
  • Co znamená znacka NFC?
  • Co znamená NFC u Huawei?
  • Co znamená SPF 50?
Co znamená krytí IP 65? :: Co to znamená Facebook?
Užitečné odkazy