Domovská stránka > J > Jak Velká Je Lan Síť?

Jak velká je LAN síť?

Tenký ETHERNET
Standardní ETHERNETTenký ETHERNET
Počet stanic v 1 úseku sítě (segmentu)10030
Délka úseku (segmentu)500 m185 m
Vzdálenost stanic od sběrnice50 m-
Max. vzdálenost úseků sítě (segmentů)1000 m1000 m
3 další řádky

Přečtěte si více

Související článek

Jak je velká kapka?

Kapka se zaokrouhluje na 0,05 litru (50 l nebo 20 kapek na litr), což je 888-282-0465 888-282-0465 888-282-0465 888-282-0465 888-282-0465 888-282-0465 888-282-0465.

Jaké jsou možnosti připojení k internetu?

ADSL/VDSL (realizované přes telefonní kabely). Internet přes kabelovou televizi (CATV). Optické nebo ethernetové přípojky.
Lidé se také ptají, co je bezdrátové připojení k internetu?
Bezdrátová síť je typ počítačové sítě, ve které je spojení mezi jednotlivými účastníky sítě uskutečňováno pomocí bezdrátové komunikace, nejčastěji elektromagnetických vln. Tato implementace se nachází na fyzické vrstvě síťové struktury.

Lidé se také ptají, co je pevné připojení k internetu?

Jde o pevné připojení přes kabely telefonního vedení nebo optické kabely. Doma se připojujete díky modemu přes kabel nebo bezdrátově přes Wi-Fi. Jeho výhodou je stabilní rychlost. Pevný internet nemá žádné datové limity.
A další otázka, jak se nazývá řidiči počítač v počítačové síti?
Architektura klient / server

Sítě typu klient / server jsou založeny na tom, že v síti existuje počítač, který chod sítě koriguje, případně slouží jako řídicí počítač v síti. Takovému (obvykle nejvýkonnějšímu) počítači v síti se říká server.

Související článek

Jak velká může být příloha e-mailu?

Maximální bezpečná velikost e-mailu je 10 MB. Soubor, který na pevném disku zabírá 20 MB, se jako příloha do limitu 25 MB nevejde, protože kódování MIME má až 30% režii.

Jak vzniká počítačová síť?

Počítačová síť vznikne ve chvíli, kdy dva (někdy se říká minimálně tři) nebo více počítačů propojíme dohromady pomocí telekomunikačního systému za účelem sdílení zdrojů. V praxi je dnes nejrozšířenější síť založena na technologii ethernet a používá protokol TCP/IP. Počítačové sítě se dělí podle řady kritérií.
Jaké jsou topologie sítě LAN?
Fyzická topologie popisuje reálnou konstrukci sítě, jednotlivé uzly a fyzicky zapojená zařízení a jejich umístění včetně instalovaných kabelů, přesného umístění uzlů a přípojek mezi nimi (např. UTP). Logická topologie se vztahuje k tomu, jak jsou data v síti přenášena a kudy protékají z jednoho zařízení do druhého.

Co potřebuje z hlediska HW počítač aby mohl být připojen do sítě?

Co potřebuje z hlediska HW počítač, aby mohl být připojen do sítě? Síťovou kartu, kabel, (nebo připojení bezdrátové, je-li k dispozici bezdrátová síť a počítač to umožňuje.
Jak se připojit k počítačové síti?
Mají-li komunikovat dva počítače, které spolu nejsou v jedné lokální síti, musí využít služeb routeru - směrovače. Každý počítač má svoji síťovou kartu s MAC adresou od výrobce. Počítače jsou navzájem propojeny třeba kroucenou dvoulinkou s RJ-45 konektory přes switch do hvězdy.

Jaké služby nabízí počítačová síť?

Rozlehlá počítačová síť poskytuje tyto služby: • práce na vzdálených počítačích (remote login), přenos dat (ftp), elektronická pošta (e-mail), • přístup do rozsáhlých informačních databází, konference, diskusní kluby, • WWW (World Wide Web).

By Cimbura Garro

Similar articles

Co to je NAT Type? :: Jak vypnout zvoneni na iPhone?
Užitečné odkazy